- 18 Temmuz 2022
- 3.823
- 37
- 53
Sizinle uğraşacak halde değilimKanka kaşınıyorsun,sende patlayacak şimdi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizinle uğraşacak halde değilimKanka kaşınıyorsun,sende patlayacak şimdi.
Senle uğraşacak durumda değilim ve de değmeznilu buradaki kadınlar seni hep üzüyorlar anlamıyorlar yavrum.napacaksın hayat böyle.![]()
İnan ben de seninle uğraşacak halde değilim,yorgunum çokSizinle uğraşacak halde değilim
Tamam o zaman yorma kendini iyi gecelervalla yazdığından bir şey anlaşılsa 5 kere de okurum ama kendimi yoramiyciim![]()
İyi o zaman niye hala benim saydamdasın bana laf yetirme derdindesinİnan ben de seninle uğraşacak halde değilim,yorgunum çok.
rusça öğren sen boş zamanlarında iyi derecede.o parayı da unut geri gelmez.hata sen de eşinin huyunu bildiğin halde param var demişsin.söylemesen nereden bilecekti?Sizinle uğraşacak halde değilim
Ne bileyim ...Bir zamanlar azeri arkadaşım geldi aklıma, yazım dili hep sert ve atarlı bir hali vardı.
Söylediğim çoğu şeyi yanlış değerlendirirdi.
Konularına hakim olmadığım için yorum yok
iyi bir şey yazdım yahu sana.yazmakla hata ben de .haklısın.ne halin varsa gör.Senle uğraşacak durumda değilim ve de değmez
Gunah olur diye söylerdimrusça öğren sen boş zamanlarında iyi derecede.o parayı da unut geri gelmez.hata sen de eşinin huyunu bildiğin halde param var demişsin.söylemesen nereden bilecekti?
Zartt zart bildirim geliyor Nilüfer,ben ne yapam?İyi o zaman niye hala benim saydamdasın bana laf yetirme derdindesin
konuyu anlamak adına soru soruyoruzSinirlerim tepemde bir de senle uğraşamayacağım
Diğer yazına o cevabı yazmışımiyi bir şey yazdım yahu sana.yazmakla hata ben de .haklısın.ne halin varsa gör.
Görmezden gelZartt zart bildirim geliyor Nilüfer,ben ne yapam?
Beni sinirlendirmeye çalışanlara ait o sözümkonuyu anlamak adına soru soruyoruz
hiçbirimizle uğraşmayacaksan niye buraya konu açıp duruyorsun
OkGörmezden gel
sen rusyada baskı altındasın .çocuklarımı elimden alırlar diye boşanamıyorsun doğru anlamadım mı seni?herkesi azarlarsan valla kimseye bir şey olmaz.zorda olan biz değiliz.çocukların büyüyünceye kadar boşanamazsın ben bile anladım bunu .konu açmakla çözüme de ulaşamazsın.böyle yaşayıp gideceksin.Diğer yazına o cevabı yazmışım
yavrum sen buraya yazıyorsun ama burada söylenilen hangisini hayatında uyguluyosun da ciddi yorum yapılsın istiyorsun?Beni sinirlendirmeye çalışanlara ait o sözüm
Tebrik ederim dekoder gibisinizKocasının parasıyla birikim yapmıştı ama geri almış elinden sanırım kocası. Yüz defa dedik boşan diye boşanmıyor. şimdi ise kocası aldığı parayı bankaya yatırmış kendisi napıcam diyor![]()
Kocanın ailesinden ayrı yaşarsam rahata varıcam umarımsen rusyada baskı altındasın .çocuklarımı elimden alırlar diye boşanamıyorsun doğru anlamadım mı seni?herkesi azarlarsan valla kimseye bir şey olmaz.zorda olan biz değiliz.çocukların büyüyünceye kadar boşanamazsın ben bile anladım bunu .konu açmakla çözüme de ulaşamazsın.böyle yaşayıp gideceksin.