Yazık paralardan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selam kızlar kadınlar,nasılsınız?yavaş yavaş sizinle barışıyoruz eskiden beni sevmezdiniz,neyse geçeyim mevzuya.şu para meselesinden konuşmuştum,yani hep söylerdi para almışsın almışsın diye,ben de geri verdim parayı TL’yle 15400,92 Tl ediyor. gece eve geldi,”ne var ki senin paran bende durunca ,bırak da biraz bende dursun,senin 53binine mi kalmışım?ben o parayı kredi kartına yatırdım ora bonus yani para gelicek falan bırak da bende dursun,sen de her gün benden 1000 rubl ala bilirsin”ya arkadaşlar ne yapayım bu adam bana paramı vermeyecek ben de her gün para alıyorum cebinden bişey de diyemiyor,ona bir hayrı olmazsa niye her gün para almamı istesin ki?!ben onun için mi biriktirdim onca parayı

Nilu eskiden beni sevmezdiniz demissin ya niye seni sevmeyelim ki seninle bir derdimiz yok. Tepkimiz uslubuna,sinirine ve yaptiklarina. Bir baskasinin cebinden para alinmaz, habersiz hic birseyi alinmaz es olmasi bir sey degistirmez. Biraz kendine saygin olsun. Yazdiklarini senin aklin aliyor mu? Sinirlisin, yasadigin hayata ofkelisin ama hic oz elestirini yapmiyorsun.

Siz konunuzu doğru düzgün anlatsanız nasıl olur? İnanın bana buralarda çok mühim bir şahsiyet değilsiniz, hayatınız yakından takip edilmiyor. Niye herkes biliyormuş gibi yazıyorsunuz?
Mühim şahsiyet ne alaka?sen mühim şahsiyet anlamadıysan girişme olaya olsun bitsin

Anlamadıysan git başkalarının derdine yorum yap illaki senden yorum yapmanı istemedim
Bu nasıl bir üslup bu nasıl bir tavır

Git bu tavırlarını sana sorun çıkarana yap ona cemkir
Anlaşılmadı milletin ortak noktası bu düzgünce yazayım kızlar demek yerine hayret

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X