Yazık paralardan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayy yalan rüzgarı dizisi gibi bir aile hayatın var

Gel gidek amannnn :63:

Beddualar yağmadan kovup duruyor :süslü:

Kovduğu kadar konuyla ilgilense belki biri çözüm sunar amma nerdeee 🙄🙄

Zaten konuya girişte tuhaflık vardı "selam kızlar nasılsınız kadınlar "

o_O:KK54:
Nerenizle okuyorsunuz anlamıyorum?selam kızlar,kadınlar nasılsınız?ne yazaydım erkekler oğlanlar nasılsınız mı yazsaydım?!!!

Evet vatandaşım dili pek de bilmiyorum
Bu adam seni bir daha doverse polise gidip şikayetçi ol. Ayrıca dil kursları var ücretsiz. Mutlaka dil öğrenmelisin. Kendine bir hayat kurmaya başlaman gerek. Önce dil, sonra iş, sonra da bu adama tekme.

Ben kendim sinirilenıp geri verdim
Sinirlenen çiftler tam tersi hareket ederler. Kendilerine ait olan ne varsa geri isterler. Sen özgür iradenle verdiğin paralarını şimdi geri istiyorsun. Adam silah zoruyla almamış. Kendi ihtiyacın için biriktirdiysen sahip çıkacaktın parana. Sen en iyisi o paraların üstüne soğuk su iç.

Bu adam seni bir daha doverse polise gidip şikayetçi ol. Ayrıca dil kursları var ücretsiz. Mutlaka dil öğrenmelisin. Kendine bir hayat kurmaya başlaman gerek. Önce dil, sonra iş, sonra da bu adama tekme.
Anlayamadığın şu ki bu niye bana”her gün benden para al”diyor ki?!yani biriktirdiklerini sana vermeyeceğim mi demek istiyor

Paralara neden yazik?
Yani sizin aileye dustugu icin bi parca yazik tabi paralara.

Git polise eşimden şiddet görüyorum kalacak yerim isim yok de. Elinde darp raporun olsun. Sen harekete geçmeden, hicbisey duzelmeyecek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X