Yazık paralardan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Üslup yine aynı üslup neyin değiştide artık sevmeye başladık?
Sinirden, öfkeden çatacak yer arıyorsun. O evde kaldığın sürecede günlük tadında konuların devam edecek. Çözüm bulamayacağın sadece içini dökmek için açtığın konular.
Sevmek kısmı seninle alakalı değildi senle hep aynıyız

Hanim ablacığım boşver dün geceden beri bana neler dedi değmez ban falan alırsın

Üslubu böyle bu tarz insanlara bir şey anlatılmaz

Kızdım kovdun oysa konu ne anlamadım dedim neyse sen millete cemkir dur devam bu hızla git
Önce üslubu bilecek sonra konuşacak hepimizle.

O kadar para mevzusu yerine direkt ben dişlerimi yaptırmak istiyorum dediğinizde ödemiyor mu, orada kaç para tutuyor bilmiyorum ama bazı kişilere doğrudan nakit para eline saymak daha zor geliyor, sağlık için diye ödemesini yapar belki. Çocuklarınıza nasıl davranıyorlar?

Nilucum sen boşver buradaki kadınları. Onların kocası Rusya'da değil diye kıskanıyorlar. Bir de bu devirde hangi koca cebimden para al der ki, buradaki kadınlar hep yalvarıyor bana para ver diye de ayda yüz lira zor alıyorlar kocalarından.

Şimdi yapacağın şey çok basit. Madem kocan birikmiş paranı geri vermiyor o zaman sen de her gün 2000 ruble al cebinden. Bunu hakeddi.
Umarım alay etmiyorsunuz hoşumagitti bu mesaj

Anlamadın ne demek istediğimi..
Nilu tamam kabul hayatın zor. Her şeyi istediğin gibi yapamayabilirsin. Ama bence sen birazda konfor alanından çıkmak istemiyorsun gibi geliyor. Yani düzenin bozulmasın, bir şeyler alt üst olmasın, eşin değişsin, hayatın yoluna girsin istiyorsun ama öyle olmuyor işte.
Konfor alanından çıkmazsan hiçbir şey değişmez. Sen konu açıp durursun sadece 🤷🏻‍♀️
Nasıl yapayım onu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X