yazılanları okudukca sorgular oldum mutlu bı evlılıgım varmı dıye

export

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2013
453
25
48
İzmir
Merhaba kızlar
Bu benım 2. konum. Insanın bırılerınden fıkır alması guzel bısey , epeydır d

Son düzenleme:
böyle bi kadınla ben düğünden sonra da konuşmam büyük söylemek gibi olmasın ama, terbiyesiz şey

eğer eşim mükemmel biri, normalde hiç sorunumuz yok diyorsan.. Kv nin yaptığı terbiyesizliğe rağmen git,büyüklük sende kalsın. Mesafeni koru, eşinle de konuş. Çok kırgınım, ama senin hatırına geliyorum, daha fazlasını bekleme benden de. bence.. henüz 4 aylık evlisin, herşey çok güzel gidiyor diyorsan kv nin bozmasına izin verme. Kv nin terbiyesizliklerine devam ederse, eşine en azından ben elimden geleni yaptım dersin. O da zamanla senin tarafında durmayı, korumayı öğrenir inş.

kusura bakma ama senin kayınvalidenin de maşşalahı var .
kadın bi sus bi dilini tut ama nerde
neyse üzülme gitmek zorunda değilsin o da zamanla anlayacak senin kıymetini bi evladın olsun ya da var mı pek bilmiyorum ama çocuk evin neşe kaynağıdır :)

eşin mükemmel ama ailesine karşı pasif sanırım...

Cocuk yok uzun bı sure de dusunmuyorum canım tabı
Allah bılır ama..

Torundan bol ne var onda .. Dıger eltılerımde epey cekmıs hepsınde cocuk var duzelmemıs kıymet bılcegınıı de sanmam ama bende ona gelınlık yapmam

heee şimdi anladım . o zmn senin kayınvaliden kıskanç .
Şöyle anlatim bir çok kadın evlatlarını başkalarıyla paylaşmaktan hazetmez nişanlımın annesi yani diğer bir deyişle kaynanam öyle değil fakat annem öyle 12 yaşındaki erkek kardeşimi ilerde nasıl evlendircem diye triplerre girmiş :)
Sen başkasının evladını elinden almasını biliosun ama :)
her neyse gelinlik yapman için onunda çok iyi bir kaynana olması lazım eğer o çok iyi bir kaynana değilse senin gelinllik yapma mecburiyetin de yok . ve bu kadın bu saatten sonra da düzelmez . bütün gelinlere bunu yaptıysa .

Evet canm aynen boyle..

Görünüşe göre o kadar da mükemmel değilmiş. Eşiniz tamamen arkanızda olsa kimse böyle davranmaya cesaret edemezdi.

Görünüşe göre o kadar da mükemmel değilmiş. Eşiniz tamamen arkanızda olsa kimse böyle davranmaya cesaret edemezdi.

Ne zaman bırseyler soylenmeye kalksa nezaketle bıle olsa kw tansıyonu sekerı yukselıyormus..
Bu yuzden soyleyemıyor olabılırmı acaba..

Ne zaman bırseyler soylenmeye kalksa nezaketle bıle olsa kw tansıyonu sekerı yukselıyormus..
Bu yuzden soyleyemıyor olabılırmı acaba..

Eşinize konduramıyor olabilir misiniz? Hiçmi konuşulmuyor bu kadınla. Hiç birşey yapamıyorsa tarafsız kalabilirdi. Bunu bile yapamamış. Neyse zamana ihtiyacınız var.

off of aynı sorun bende de var arkadaşım.
eşimi çok seviyorum çok da iyidir ama gel gör ki ailesi ve yaptıkları aklıma gelince soğuyorum birden.
yaptıklarını anlatma fikri bile beni geriyor. allahtan uzakta oturuyoruz ama netten bile yetişiyor kadın bana laf çarptırmaya.

Eşinize konduramıyor olabilir misiniz? Hiçmi konuşulmuyor bu kadınla. Hiç birşey yapamıyorsa tarafsız kalabilirdi. Bunu bile yapamamış. Neyse zamana ihtiyacınız var.

Olabılır Belkı ben onu onun benı savundugundan daha cok savunma ıhtıyacı hıssedıyorumdur.. Bunu suan kestiremıyorum .. Tesekkur ederım yardımın ıcın..

Yok artık kaynvalıden net mı kullanıyor yası kac pekı

Yok artık kaynvalıden net mı kullanıyor yası kac pekı

kayınvalide değilde kayınpeder kullanıyor. açıp oğlumu görüyorlar kameradan. tabii görsünler. kuzum da dede nene sevgisi tatsın ama kadın oğlumla ilgileneceğine durmadan bizi unuttunmu? bizi hatırlama ki çocuk diyor. yuh artık. zaten 20 gün iznim var yıllık ve yazın gittik. kendileri gelmezler. küsler güya. biz gidincede o bir haftayı burnumdan getirirler.
bu gidişimde eltimin annesinin elini öpmedim diye beni herkesin içinde azarladı
çocuğum görümcemin oğluyla kızarmış patatesi paylaşamayıp kavga edince kayınvalidem oğlumun eline vurup o daha küçük sen idare et dedi oğluma (yazın oğlum 3.5 görümcemin oğlu 2.5 yaşındaydı)

akam nette oğlum aldığı oyuncağı gösteriyor.
kv de kim aldı diye sorunca kuzum annem dedi. bi anda sesleri kesildi. sonra arabanın sesini açınca çocuğum.
kv, uff at onu camdan aşağı diyor çocuğa. tabii anne aldı ya.
daha kendilerinin bi hayrını görmedik. zaten bir beklentim de yok. ben evlenirken bana aldıkları bir elektrikli süpürge bir de set üstü ocak.
onu da dükkanda az daha bize ödeteceklerdi kartları yokmuş da....
ben maddi birşey beklemiyorum zaten.

Bunların derdi ne ben hiç anlamıyorum. Senınkının de pek assagı kalır yanı yokmus. Ama Allahtan uzaksın . Ya ben ne yapım altlı ustlu..

kızlar bana bir akıl verin çünkü deştikçe yeni şeyler geliyor aklıma ve nefesim daralıyor.
geçen yıl kurban bayramına gittik kvlere
evleri iki katlı bir köy evi. bizden başka abisi abası ve halası dede-babaannesi ordaydı. akşam herkes bir odaya yerleşti ve biz kaldık öyle sap gibi. neyse bize holde bir yatak yaptılar. ama ben ölyorum sinirden. çünkü herkesin odası oraya açılıyor. sabah oldu, halasının kocası, ablasının kocası, abisi, halasının oğlu, babası filan hep bizim yattığımız yerden tuvalete filan gittiler.....
tabii ben gece boyunca uyuyamadım zaten yataktada değildim. ama sinirden kudurdum resmen.
sonra sabah kv. gelmiş noldu niye yatmadın diyor bana
ama en çokda kocama kızdım, kalk gidip bir otelde kalalım demedi bana bunları unutamıyorum. ve onları affedemiyorum.
zaten affetmem için zamanda vermiyorlar sürekli yenileri ekleniyor üzerine

export niye pasif oldun bacım ya. kaşla göz arası gidiverdin :26:
gördünmü bak tam dertleşiyodum sen de gittin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…