kusura bakma ama senin kayınvalidenin de maşşalahı var .
kadın bi sus bi dilini tut ama nerde
neyse üzülme gitmek zorunda değilsin o da zamanla anlayacak senin kıymetini bi evladın olsun ya da var mı pek bilmiyorum ama çocuk evin neşe kaynağıdır :)
eşin mükemmel ama ailesine karşı pasif sanırım...
Cocuk yok uzun bı sure de dusunmuyorum canım tabı
Allah bılır ama..
Torundan bol ne var onda .. Dıger eltılerımde epey cekmıs hepsınde cocuk var duzelmemıs kıymet bılcegınıı de sanmam ama bende ona gelınlık yapmam
heee şimdi anladım . o zmn senin kayınvaliden kıskanç .
Şöyle anlatim bir çok kadın evlatlarını başkalarıyla paylaşmaktan hazetmez nişanlımın annesi yani diğer bir deyişle kaynanam öyle değil fakat annem öyle 12 yaşındaki erkek kardeşimi ilerde nasıl evlendircem diye triplerre girmiş :)
Sen başkasının evladını elinden almasını biliosun ama :)
her neyse gelinlik yapman için onunda çok iyi bir kaynana olması lazım eğer o çok iyi bir kaynana değilse senin gelinllik yapma mecburiyetin de yok . ve bu kadın bu saatten sonra da düzelmez . bütün gelinlere bunu yaptıysa .
Merhaba kızlar
Bu benım 2. konum. Insanın bırılerınden fıkır alması guzel bısey , epeydır dusundugum konular vardı bu baslıkta toplamak ıstedım bıraz ıcımı dokucem uzun ve karmasık olacak..
Bılenler bılır 4 aylık evlıyım ve uzun bı flort donemım oldu.
Esım evıne ve bana cok duskun bırı... Su ara dugun borclarımız olsada evımızın huzuru kacmadan bı sekılde odenıyor huzursuzlık cıkmıyor. Hıc bı zaman kendı sıkıntımız ıcın tartsmadık zaten bız.
Dugunumde pek bısey yapılmadı bana kv tarafından annemde yapabıldıgı ceyızı yaptı yanı ısın agır yuku esımle benım uzerımde.Oyle boyle evımızın esyalarını eksıksız en ıyısıyle tamamlayıp aıle apt yerlestık. Hatta dugun zamanı bı mıktar bızım ıcın kredı ceken kw kii bana yaptıgı butun masraf budur herseyım ıcın 6 bın tlbunu gelıp gerı ıstedı gıdın odeyın dedı tabı asla odemıcem ısın parasında degıl kendımı enayı gıbı hıssettgm ııcın odemıcem ama..
Neyse dugun gunum geldı cattı tum sulalem bızde,
Kv kapı basma adetınde ( gelını oadaya saklayıp kapıdakı genc kızlara harclık verme ) tabırı caızse cingar cıkardı ve cok cok agır laflar konsuldu .. Bı ara kendımı duvagımı sokmeye calısırken buldum herkesı kovaladıgımı hatrlıyorum daha baba evınden cıkmadan butun mahalleye rezıl oldum ve esım hıcbırıne dur sen ne dıyosun dıyemedı..
Ama kv soyguncular dıye bagrması , amac kız vermek degıl para koparmak lafları aklımdan cıkmıyor .. hala daha kınlıyım ona.
O uzuntu ve sınırle kusagımın nasıl baglandıgını bıle hatrlamıyorum.
Neyse evden cıktık gelın arabasında esım arkadası ve benım yakınım var . Yakınım bu boyle olmadı cok ayıp gıbılerınden laflar ettı
Esım hemen aılesını savundu yıne bı tartsma cıktı ama ben kendımı arabadan atmamak ıcın zor tuttum . Arabada gelın odamda hala aglıyordum ve gelın odasının kapısında krız gecıren annemı gorunce daha da kotu oldum hala kulagımda cınlıyor ben senı boyle mı verecektım boyle mı gelın olacaktın sen sozlerı
Bu olaydan sonra uzun bı sure konusmadm kw ve tayfasıyla..
Nısanlılık donemınde ıyı gorunen kw ıle suan cok resmıyız yanı ben oyle olmaya calısıyorum bızımkıler hala kus , annem gelıyor evıme ınadına yapar gıbı gelıp bas koseye oturuyor ama kımseden cıt cıkmıyor. Velhasıl kelam gercekten sınır bozucu bı tıp
Durup durup laf sokuyor sımdı bana ,bende yetebılırsem ona soyluyorum yetemezsem gıdıp aglıyorum veya esımle tartısıyorum.
ortalama 15 gnde bı cıkıyoruz evıne sımdı hasbam soylenmıs ogluna , bıze kusmusmus.. Ona gtmemız gerekıyormus.. Neden gıtmıyormusuz uzun zamandır.
Istemıyorum yuzunu gordugumde sınırlerım zıplıyor bana ve aıleme yaptıklarını unutamıyorum ne yapmalıyım bundan nasıl kurtulcam evlılıgım cok zedelendı kı esım mukemmel bırı...
Buna emınım .. Ama neden ıs alıleye gelınce boyle oluyor...
Görünüşe göre o kadar da mükemmel değilmiş. Eşiniz tamamen arkanızda olsa kimse böyle davranmaya cesaret edemezdi.
Ne zaman bırseyler soylenmeye kalksa nezaketle bıle olsa kw tansıyonu sekerı yukselıyormus..
Bu yuzden soyleyemıyor olabılırmı acaba..
Eşinize konduramıyor olabilir misiniz? Hiçmi konuşulmuyor bu kadınla. Hiç birşey yapamıyorsa tarafsız kalabilirdi. Bunu bile yapamamış. Neyse zamana ihtiyacınız var.
off of aynı sorun bende de var arkadaşım.
eşimi çok seviyorum çok da iyidir ama gel gör ki ailesi ve yaptıkları aklıma gelince soğuyorum birden.
yaptıklarını anlatma fikri bile beni geriyor. allahtan uzakta oturuyoruz ama netten bile yetişiyor kadın bana laf çarptırmaya.
Yok artık kaynvalıden net mı kullanıyoryası kac pekı
akam nette oğlum aldığı oyuncağı gösteriyor.
kv de kim aldı diye sorunca kuzum annem dedi. bi anda sesleri kesildi. sonra arabanın sesini açınca çocuğum.
kv, uff at onu camdan aşağı diyor çocuğa. tabii anne aldı ya.
daha kendilerinin bi hayrını görmedik. zaten bir beklentim de yok. ben evlenirken bana aldıkları bir elektrikli süpürge bir de set üstü ocak.
onu da dükkanda az daha bize ödeteceklerdi kartları yokmuş da....
ben maddi birşey beklemiyorum zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?