- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.007
- 298
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Batik'in hos salas seyleri var.İnternete yazdm bulamadmda ne olabilr işte hiç daha önce giymediğim için neler olabilr diyede açtm giymek istemiyorum ama. Mecbur giycez bari güzel bişey olsun istiyorum
Bnmki onuda kbl etmez tayta kızıyor üstümde uzun tunik bile olsa
Öyle birşey yok eşim öyle biri değildir.bunun turkçesı ben milletin kıçına başına bakıyorum demektir farkında mısınız
Yanlarım var göbek yanları çıkıntılı işte uzun tişörtler hiç yakışmıyor ama ince yelek alcm artkSen içten içe istediğin kıyafetleri giyme hayali kuracaksın eşin de izin vermeyecek, kötü bir durum. Kalçaları kapatan t -shirtler var ya da uzun gömlekler onlardan alabilirsin.
hı hıÖyle birşey yok eşim öyle biri değildir.
Evet cnm sanada hı hı :) insan her yapma dediğini yaptığı için uyarıyor zaten :)
e normal uzu giyin diyen adam tayt yasak der , yoksa bu ne perhiz bu ne lahana tursusu derler adaama :)Taytta yasak :)
Yazlık olanlar daha çıkmaz çok nadir canım bi sürü dediğin şekil tunik yelek gömlek herşey var sorun yaşamazsın ama tabi nerde yaşadığında önemli çarşı mağazalarında bulamazsan netten bulursunİnternete yazdm bulamadmda ne olabilr işte hiç daha önce giymediğim için neler olabilr diyede açtm giymek istemiyorum ama. Mecbur giycez bari güzel bişey olsun istiyorum
Nasıl bu kadar emin konuştunuz ki? Siz kendinize bakıldığını hiç hissetmediniz mi, belki eşi şahit oldu böyle bişeye? Yada binbir çeşit insan var biliyo bakılabileceğini.bunun turkçesı ben milletin kıçına başına bakıyorum demektir farkında mısınız
Bunlar agir zanlardir, emin olmadan nasil bu kadar keskin konusabiliyosunuz?
Esinin tavri dogru veya yanlis; o ayri meseledir.. Ama 'boyle dedigine gore kesin milletin kicina bakiyo' demek cok duz mantik..
Ne alakası var?bunun turkçesı ben milletin kıçına başına bakıyorum demektir farkında mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?