Yazın ne giyeceğini bilemeyen tesettürlü bayanlar

evin pek renkli değil galiba robot siyahtı galiba azıcık görmüştüm:)
yoksa başkasının evi miydi obilmiyorumkismile

bm pardesülerin çok güzel insanada çok yakışmış...:):)güle güle kullan.. ne güzel marifetlisiniz kendinizde dikebiliyorsunuzzkaydirigubbakcemile5

dreamm elbise detayları belli değil belki ama göründüğü kadarı bile yetiyor inankii.. çünkü renk uyumu çok güzell....

çok teşekkürederim a.s.Allah vergisi bilmiyorumkismile
Az önce de dikiş makinasının başındaydım ,şimdi geldim pc başına
eşimin bi gömleğini kestim biçtim kendime göre yaptım
son rutuşlar kaldı

güzelmiş robot
ben de bu tarz giyinmeyi seviyorum pantolon tunik
sağolasın sanat

evin pek renkli değil galiba robot siyahtı galiba azıcık görmüştüm:)
yoksa başkasının evi miydi obilmiyorumkismile
salonum siyah daha doğrusu koltuklar siyah :))
mutfağım yeşil
bilgisayar odası yeşil
yatak odam kahverengi kaydirigubbakcemile3
nerde gördün evimi bakayım albüme koymuştum bir ara ordanmı gördün..

bilmiyorum ki sadece salonu görmüştüm sen de vardın foto da:)
perden renkliydi galiba pembe miydi mor muydu yanlış hatırlamıyorsamkaydirigubbakcemile3

bilmiyorum ki sadece salonu görmüştüm sen de vardın foto da:)
perden renkliydi galiba pembe miydi mor muydu yanlış hatırlamıyorsamkaydirigubbakcemile3

evetdoğru hatırlıyorsun ..hafızan amma dakuvvetli heee
bir de benimle ilgili ayrıntıları unutmuyorsun sanırım :roflol:

BM Pardüselerin hoşmuş canım maşallah sana taşıyabiliyorsun Allah ecrini versin inşallah..

dream çok zarif görünüyorsun siyahın zerafeti asaleti senin üzerinde canlanmış birkez daha elbiseni çok beğendim boleroyle kullanımları cok beğenmem aslında ama üzerinde hoş durmuş hiç belli bile olmamış kollarıda ayrı bir hava katmış canım fevkaledenin fevkindesin alkisalkisalkis

mutfak robotu bu tarz giyimler çok tarzım olmadıgı için cogu zaman yorum yapmakdan kaçınıyorum elbisenin renkleri hoşmuş ama :)

mutfak robotu bu tarz giyimler çok tarzım olmadıgı için cogu zaman yorum yapmakdan kaçınıyorum elbisenin renkleri hoşmuş ama :)

sağolasın da iğneleyici bir durum seziyorum yazdıklarında ...
yorum yapmaktan kaçınıyorsan yapmayabilirsin mecbur değilsin ama bu şekilde iğneleyeci konuşacaksan hiç yorum yapma daha ii olur ..
valla benimde tarzım olmayan çok kişi var burda ama ben tarza değil kıyafetin rengine uyumuna bakıyorum ..
tarzı beni ilgilendiren bir şey değil çünkü ..
yine de kırmızılı kısım için teşekkürler...

lafımın nesi iğneledi anlamadım tarzım olmadıgı için yorum yapmıyorum çok fazla renkli kıyafette giyemiyorum bende hoşuma gitmiyor bu sadece sana has değil ama şimdi renkleri hoşuma gitti için yorum yaptım açıklamayıda başkalarına yorum yapıyorlar bana yapılmıyor die yanlış bir şey düşünme die yapmıştım ama yanlış yapmışım kusura bakma istediğin gibi düşün madem...

eğer yazdığın gibi düşünüyorsan sorun yok ozaman opuyorumnanaktan
burda kimileri kendini bir şey sanıp iğneleyici tarzda konuşmaar yapıyor da o yüzden kötükedihüso

İnsanlar neden aynaya bakmasını bilmezki acaba boshayallersmile

Bi söz "çamurmu sürmek isityorsun birisine,önce kendi ellerin kirlenicek !" diye

bayanlar kombinlerinize yorum yapın lütfen
yazılan her yazının altında bişey aramaya gerek yok diye düşünüyorum

İnsanlar neden aynaya bakmasını bilmezki acaba boshayallersmile

Bi söz "çamurmu sürmek isityorsun birisine,önce kendi ellerin kirlenicek !" diye

sen niye üzerine aldın ki yaran mı var ..
ben loresima ile anlaştım konuştum niye olayı polimiğe çeviriyorsun ..
seni ilgilendiren bir konu yokki ortada

ay hiç gereksiz yere ban yemeğe niyetim yok boshayallersmile

dreamm ,başıyazmalıı nerdesiniz kızlarrr ??
resim yok mu resimm ?

bu kadar yetmez ama bayanlar biraz daha tartışın bu konu da silinsin
hadi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…