bm pardesülerin çok güzel insanada çok yakışmış...:):)güle güle kullan.. ne güzel marifetlisiniz kendinizde dikebiliyorsunuzzkaydirigubbakcemile5
dreamm elbise detayları belli değil belki ama göründüğü kadarı bile yetiyor inankii.. çünkü renk uyumu çok güzell....
sağolasın sanatgüzelmiş robot
ben de bu tarz giyinmeyi seviyorum pantolon tunik
salonum siyah daha doğrusu koltuklar siyah :))evin pek renkli değil galiba robot siyahtı galiba azıcık görmüştüm:)
yoksa başkasının evi miydi obilmiyorumkismile
sağolasın sanat
salonum siyah daha doğrusu koltuklar siyah :))
mutfağım yeşil
bilgisayar odası yeşil
yatak odam kahverengi kaydirigubbakcemile3
nerde gördün evimi bakayım albüme koymuştum bir ara ordanmı gördün..
bilmiyorum ki sadece salonu görmüştüm sen de vardın foto da:)
perden renkliydi galiba pembe miydi mor muydu yanlış hatırlamıyorsamkaydirigubbakcemile3
evetdoğru hatırlıyorsun ..hafızan amma dakuvvetli heee
bir de benimle ilgili ayrıntıları unutmuyorsun sanırım :roflol:
B&M diktiklerini görmek istiyoruuuzzz
mutfak robotu bu tarz giyimler çok tarzım olmadıgı için cogu zaman yorum yapmakdan kaçınıyorum elbisenin renkleri hoşmuş ama :)
lafımın nesi iğneledi anlamadım tarzım olmadıgı için yorum yapmıyorum çok fazla renkli kıyafette giyemiyorum bende hoşuma gitmiyor bu sadece sana has değil ama şimdi renkleri hoşuma gitti için yorum yaptım açıklamayıda başkalarına yorum yapıyorlar bana yapılmıyor die yanlış bir şey düşünme die yapmıştım ama yanlış yapmışım kusura bakma istediğin gibi düşün madem...
sen niye üzerine aldın ki yaran mı var ..İnsanlar neden aynaya bakmasını bilmezki acaba boshayallersmile
Bi söz "çamurmu sürmek isityorsun birisine,önce kendi ellerin kirlenicek !" diye
sen niye üzerine aldın ki yaran mı var ..
ben loresima ile anlaştım konuştum niye olayı polimiğe çeviriyorsun ..
seni ilgilendiren bir konu yokki ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?