Yazın ne giyeceğini bilemeyen tesettürlü bayanlar

sen niye üstüne alındın ? CADIARZU
sanırım sende var a.s
ben ortaya konuştum

ben niye alayım üzerime onları yazan zaten benim ..ama ben yazdıktan sonra hemen konu hakkında yorum yapıp atlarsan yaran olduğu ortaya çıkar ...
başkalarının da arasına girmeye çalışma şu mübarek günde ..
ben loresima ile konuşurum anlaşırım seni ilgilendirmez ..

ece sorun şurda :
ben burda birine birşey söylemişim belki yanlış anlaşılma vardır ya da yoktur bu benimle o kişi arasındadır ..
başkasının bu konuda yorum yapma hakkı yokki ..
sonuçta ben loresimeya öyle düşünüyorsan sorun yok ozaman dedim değilmi ?
ee konuyu kestim yani uzatmadım ama başkaları çomak sokarak uzattı ..
durum bundan ibaret...

ben zaten kimseye direk bişey söylemedim
devamlı okuyorum
daha önce kim ne zaman tartışma ortamı yaratmış
kim gereksiz alınganlık yapmış hepsini takipteyim
biri bişey söylüyorsa cevap vermezsin konu kapanır gider
ya da özelden mesaj atarsın hallolur

Kızlaar kombinlerinizi ekleyin bırakın tartışmayı, herkesin tarzı farklıdır, bunu sorun yapmaya gerek yok.
Aslında ortada alınacak bişey yok ama ne de olsa yüzyüze konuşma gibi olmuyor yanlış anlaşılıyor.
Sizleri görüyorum tarzıma uygun olanları kendimde deniyorum, lütfen birbirinizle polemiğe girmeyin, ne demiş Mahsun abimiz.
"Hepimiz kardeşiz, bu öfke ne diye" :))
B&M canımcım sen diktiklerini ekledinmi, onları görmek istiyorum.
Ne marifetli hatunlar var yaa, bizim herif beni aldığına pişman olcek galiba :))

:kedi: eklerim canım inşlh bu gün :)
paşam uyudu birazdan yatırıcam :)
aslında bloğumda tüm diklerim var oraya bak istersen geçmiştekiler için
pardesüleri eklerim buraya ok

dime kıs seninde başka maharetlerin vardır :)

cnm balıkesiri ailecek çok seviyoruz, eşim ve çocuklarımla en büyük hayalimiz balıkesir ya da başka bi ege kasabasında yerleşmek, inşallah bi gün kısmet olur bize de , siz çok şanslısınız, bu arada burhaniyenin pazarında da harika tunikler bol pantalonlar vardı, biraz fiyatlı idi ama çok kaliteliydi, gerçi ben baktığımda tam sezondu şimdi düşmüştür

dreamlover çok asil görünüyosun renk uyumun çok güzel olmuş...alkisalkisalkis[/COLOR]

balca teşekkürler arkadaşımopuyorumnanaktan

dreamm elbise detayları belli değil belki ama göründüğü kadarı bile yetiyor inankii.. çünkü renk uyumu çok güzell....

talya çok mersi cnmma.s.

loresima canım benim çok saol bitanemmm
otelde bi turist bayan vardı polonyalı, kız sürekli beni kesiyo , ne zaman baksam gözünü üstümden alamıyodu, eşim bile farketti en sonunda bu kadın niye hep sana bakıyo diye CADIARZU bence kapalılık çok farklı geldi ama yüzündeki ifade beğeni idi, hatta kız bana cami nerde diye sordu tarif ettim biraz sohbet ettik , tabi ben uzun süredir ingilizce konuşmadığım için baya bi unutmuştum buna rağmen sengözlerimebaksanab

dreamm ,başıyazmalıı nerdesiniz kızlarrr ??
resim yok mu resimm ?

ekliycem cnmm seni mi kırayım betüşş, yanlız sizde ekleyin yaa hep ben hep benhihoyyyt
stokta resim kalmıycak bu gidişledelikafaduldennaniknanik

kızlar benim pc de yüzüme değişik şekiller koymak için bi program yok hani kalp , çiçek falan koyuyolar ya bilen varsa bana yardım edebilir mi, kafamı kesince de başörtüm
belli olmyo(

bu üstümdeki çok bol bi pantalon du etek tarzı, üstümde siyah tişöer ve beyaz ince hırka vardı

Son düzenleme:
dreamcım googlede photoscape diye arattır
bu programı indir kur
ben bununla yapyorum düzenlemeleri

ekliycem cnmm seni mi kırayım betüşş, yanlız sizde ekleyin yaa hep ben hep benhihoyyyt
stokta resim kalmıycak bu gidişledelikafaduldennaniknanik

benim bütün resimler "bugün negiydin" topiğinde
eskielri isterseniz koyarım buryada :)
bu aralar hava çok sıcak diye dışarıya çıkmıyorum hiç :)
pazar günü çıkıcaz büyük ihtimal ozamanda çekinirim

bu arada siyah beyaz süper olmuş
altındaki de tiril tiril ohh serin olur rüzgar vurdukça :)

slm kizlar bu topigi takip ediyorum ama yorum pek yapamiyorum.
dreamlover,B&M,mutfak robotu,kulubun sultani,hepniz harikasiniz.giyim tarzlariniz biribirinden guzel.bende sizler gibi ince olabilsem ahhh ahhh(
malesef fazla kilolarla basim dertte ve giydiklerimi hic yakistiramiyorum kendime.

evet canım güzeldir buralar sakindir
hele kış gelince bütün tatilciler gider ören falan çok sessiz olur dükkanlar kapanır
kış mevsiminde sıkıcı olabiliyor
evet pazarda çok çeşit var ama ben kendime göre bulamıyorum
ya yaka kısmı açık oluyor ya dar oluyor biraz zorlanıyorum ama 1-2 tane tunik aldım ben de:)
bi de bol kotlardan aldım ama öyle pek ucuz da olmuyor orta fiyatlı herşey

Balıkesir benim 3. memleketim :))
Edremit'te okudum, e öğrenci olunca insan her köşesini karış karış ezberliyor.
Ama son yıllarda özellikle yazı çok kalabalık oluyor, ayrıca Altınoluk, Küçükkuyu tarafında zeytinliklerin yerini binalar alıyor, üzülüyorum açıkçası (

evet yazın kalabalığı ve sıcağı çok bunaltıyor
açıkçası ben başka biyerde yaşasaydım buraya tatile gelmezdim çünkü sıcağı çok fenakaydirigubbakcemile3
deniz için gelen de çok ama ben denize de girmiyorum:)
evet malesef zeytinlikler yavaş yavaş azalıyor edremite yeni kipa yapıldı bu sene yine gitti birsürü ağaç:1no2:

işte kendi diktiğim pardesülerim kızlar

bu ilk ikisi yazlık ,siyah ve tatlı krem :) boyları topuğa kadar
siyah olan parçalı çan model ,krem olans ise pensli düz kesim

--

--

Buda sonbaharda serin havalarda giymek için
Aynen siyah yazlık pardesümün kesimi :)
Biraz kırışık kusura bakmayın ,resim çekmek için dolaptan çıkardım :)

--

teşekkürederim kızlarr

ya böyle yerde şekilsiz modelsiz kırışık çıkmışlar :)
üstte çok farklı duruyo eşarp felan tamamlıyo :)

bm diktiklerinde çok güzel olmuş... aynı hazır alınmış gibi...bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…