sen niye üstüne alındın ? CADIARZU
sanırım sende var a.s
ben ortaya konuştum
cnm balıkesiri ailecek çok seviyoruz, eşim ve çocuklarımla en büyük hayalimiz balıkesir ya da başka bi ege kasabasında yerleşmek, inşallah bi gün kısmet olur bize de , siz çok şanslısınız, bu arada burhaniyenin pazarında da harika tunikler bol pantalonlar vardı, biraz fiyatlı idi ama çok kaliteliydi, gerçi ben baktığımda tam sezondu şimdi düşmüştür
bi topicte okudum:)
biz yaz kış burdayız doğduğum günden beri burda yaşıyorum:)
evet ören çok güzel bi de akçaya göre sakin
akçayda adım atacak yer olmuyor çok kalabalık
örende sakin sakin gezebiliyorsun deniz de güzel
ne kadar övdüm memleketimi:roflol:
dreamlover çok asil görünüyosun renk uyumun çok güzel olmuş...alkisalkisalkis[/COLOR]
dreamm elbise detayları belli değil belki ama göründüğü kadarı bile yetiyor inankii.. çünkü renk uyumu çok güzell....
loresima canım benim çok saol bitanemmmdream çok zarif görünüyorsun siyahın zerafeti asaleti senin üzerinde canlanmış birkez daha elbiseni çok beğendim boleroyle kullanımları cok beğenmem aslında ama üzerinde hoş durmuş hiç belli bile olmamış kollarıda ayrı bir hava katmış canım fevkaledenin fevkindesin alkisalkisalkis
:)
dreamm ,başıyazmalıı nerdesiniz kızlarrr ??
resim yok mu resimm ?
ekliycem cnmm seni mi kırayım betüşş, yanlız sizde ekleyin yaa hep ben hep benhihoyyyt
stokta resim kalmıycak bu gidişledelikafaduldennaniknanik
cnm balıkesiri ailecek çok seviyoruz, eşim ve çocuklarımla en büyük hayalimiz balıkesir ya da başka bi ege kasabasında yerleşmek, inşallah bi gün kısmet olur bize de , siz çok şanslısınız, bu arada burhaniyenin pazarında da harika tunikler bol pantalonlar vardı, biraz fiyatlı idi ama çok kaliteliydi, gerçi ben baktığımda tam sezondu şimdi düşmüştür
Balıkesir benim 3. memleketim :))
Edremit'te okudum, e öğrenci olunca insan her köşesini karış karış ezberliyor.
Ama son yıllarda özellikle yazı çok kalabalık oluyor, ayrıca Altınoluk, Küçükkuyu tarafında zeytinliklerin yerini binalar alıyor, üzülüyorum açıkçası(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?