Yazıp rahatlamak istiyorum

Gonulden tesekkur ederim
Umarim seninde hersey gonlunce olur omrunun sonuna kadar

Ben bilemiyorum, guzel giden herseyin bu aile yuzunden boyle konular dusunmem kabullenemiyorum ya kabullenemiyorum
nasil insan bunlar anlamiyorum, malesef nisanlima kotuledim hep bugune kadar, o da sen benim ailemi sevmiyorsun diye kiziyor bana evet sevmiyorum onlar yuzunden tartisiyoruz... benim ailem yuzumden tartissak sen benim ailemi severmisin diyorum, hep mi benim ailem suclu diyor ... simdiden ailesini savunuyor evet

hangi psikolojideyim bilmiyorum ama onlar boyle yaptikca bende onlara ogullarini eziyormus imaji veriyorum
X; e ben aldirmiyorum, ben yaptirmadim onu, izin vermedim, ben istemeden nasil alacakmis aldirmam falan filan ..

Evlenme. Sana bunları yaşamış birisi olarak yazıyorum. Taa nişanlıyken konu açmıştım, evlenip evlenmemekte kararsızdım. Ailesi yüzünden. Aynı yazdığın gibi insanlardı. Ben risk aldım, hata bile olsa kendi hatam olsun dedim. Evlendim. İlk 2 yıl tartışmalarla geçti, psikolojim bozuldu. Sonunda ailesini sildim hayatımdan. Ama noldu? Olan bana oldu. En güzel günlerim ağlamaklı geçti.

Allah razi olsun amin

malesef çok benzer canım. sen bilirsin. bu dönemde ayrıl gibi yorumları insan ilişkisine tehdit olarak algılıyor. mutlu olucaz biz diyor. Ama böyle bi ilişkide malesef senin cok fedakarlık yapman gerekiyor eğer ki devam etmek istiyorsan.

dediklerime uzun bi süre dikkat edersen belki nişanlın eşin olduktan sonra bir iki yıl sonra senin sözünden cıkmaz ailesine de saygısızlık yapmadığın için biraz onları da arkana almış olursun.
ayrıl demek istemiyorum ama ayrılmazsan da cok sıkı bir psikolojiye sahip olman gerekiyor. bu evliliği en az sorunla yürütebilmen için.
karar senin. o ailesinin agzını kesinlikle kapatamayacak. sen susacaksın, sabır taşı olacaksın. o zaman melek sevgilim diye sever seni. bu durum senin yaradılışına ters ise ama, er geç bir patlama yaşayacaksındır.

seviyor nişanlısınıda vazgeçmek zor yapıcı olmak lazım nişanlısı uyanması lazım annesinin göbek bağından kopması lazım yuvasını kurmak için annesinide nasihat vermek lazım .vs ve iyi insan yapıcı insanlar okadar çok lazımki ...ne olurdu engel değilde bu gençlere köprü olsalardı çok üzülüyorum bu esad kv vs .. ara bozucu kötü insanlardan Rabbim kendi şerrlerini kendilerine versin diyorum

Anlattığın gibi büyüdüysen şimdiye çoktan ayrılman gerekirdi diye düşünüyorum.

böyle bir aile ve aileden etkilenen kişi ile hayat zor olur
seven katlanır elbet bazı zorluklara... ama bu tarz insanlarla geçirilecek ömürde sevgi ne kadar kalabilir ki...
zor ve gözyaşı dolu bir hayat..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…