Yazıp rahatlamak istiyorum

Ayrıl canım onlar baskasını bulsunlar

son zamanlarda cok aniyorum kendisini, kulaklari cinlasin
eski kayinvalidem geldi aklima

ayril demeyin demissiniz

ben sadece bisey anlatmak istiyorum;
2 haftalik evliydim, hafta sonuydu
kv sabahtan basladi eski esimi aramaya. o bakmiyor tabi
15 dakika gecti, kapima dayandilar kv ve kp
ben 20 yasindayim ancak o zaman, kendisinin benden büyük torunlari var
sen dedi oglumu bize düsman ettin, hayatdan soguttun
sunu yaptin bunu yaptin...
(simdi düsünüyorumda, vay be neymisim ben 20 yasimda)

o gün ilk defa evime misafir gelecekti, o nu bile burnumdan getirdi

ayrilin demiyorum, ama evlenince düzelmiyor diyorum!

Fragmanı bile böyleyse düşün filmin tamamını.
Haa ayrılmam çık sıvıyırım derseniz çelik gibi sinirlere sahip olmanız için elinizden geleni yapınız.

Sana iki farklı tavsiyede bulunabilirim. 1- Nişanlını gerçekten sevmiyorsan: Yol yakınken dön derim. 2- Nişanlını seviyorsan: Balık baştan kokar; ilk başta nasıl bir tavır sergilersen ömür boyu öyle gider. Madem ki asi bir karakterin var, onları buna alıştıracaksın. biraz mücadele etmen gerekecek yoksa sonradan daha zor olur. Nasıl alıştırırsan öyle gidersin

ama eşim mesafeyi çizdi yıllar önce ağzını açıp tek laf diyemez derse oğlunu bulur karşısında

Böyle bir durumda evlilik olabilir. Bu iki kişilik evliliktir bence. Ama konu sahibinin durumu farklı;
nişanılısı ailesiyle baş edemiyor.

....... tarzinda isliyorlar ve donem donem nisanlim benim karsima doldurulmus sekilde geliyor kavgalarimiz oluyor, mantikli dilde anlatiyorum bu sefer beni anliyor haklisin diyor ama yine bir donem geliyor yine ayni....

Bu cümlelere bakarsak aile baskısı çok üstlerinde. sonra kv adayı çok fena. hasta ayaklarına yatıp kendini mağdur gösterip oğlunun merhametini kötüye kullanıyor. eğer o da derse benim nişanlım böyle ona karışmayın derse elini masaya vurursa olabilir. diğer türlü bence böyle bir durumda evlenilmemeli.

Evlenince daha beter olmalarının şerrinden Allah korusun ! Nasıl olsa kızı aldık köle niyetine deyip eşini doldurur doldurur üzerine salarlar haberin olsun ! Al karşına ciddi ciddi konuş nişanlınla anlamazsa kendi bilir.. ayrıca madem onun ailesi herşeye mudahil durumda senin ailen nerde ?? Madem sana çok kotu hissettiriyor ailene söyle, bilsinler ailenin arkanda olduğunu da yılanlık yapmasnlar ! Genelde ailesi arkasında değil diye dusunup istediklerini yapıyorlar

yani esasen sıkıntı ailelerde değil onları değiştiremeyiz, adamlarda sıkıntı demek istedim

konu sahibi ana babaya değil nişanlısına kızmalı

burda nişanlın önemli.
yani iki tarafın arasında mı kalıyor, onalrın tarafını mı tutuyor, idare edelim yaşları büyük evlenince evimizde kimse karışamaz mı diyor??

eğer şimdilik idare edelim diyorsa tamamdır. biraz asiliği bırakın ortayolu bulun. zaten bu aşamalrda kavgasız dövüşsüz evlenen olmuyor malesef.

Is nisanlinda biter. Eger o bi kac soz soyleyip aileyi susturursa artik ailesinin diyecegi varsa da demez..

Olmaz bu iş demeyin demişsin, ama olmayacak dua ya da amin denilmiyor..
Durumuna çok üzüldüm, fakat şu an nişanlı iken bunca kaos içine girmişsin, hadi bir de evlendiğini düşün?
Sana gelen misafirden, senin gittiğin yere kadar karışmaya başlarlar, sonrasında eşin ile daha büyük problemler yaşarsın.
Ben de çok yaşadım bunları ve düzelmiyor. O yüzden diyeceğim yol yakınken dönebiliyorsan dön.
dönemiyorsan da nişanlının ailesinden uzak muhitte otur, mümkün mertebe de arada onlarla büyük mesafeler olsun.
Yoksa baş edemezsin...

Bencede
yani esasen sıkıntı ailelerde değil onları değiştiremeyiz, adamlarda sıkıntı demek istedim

konu sahibi ana babaya değil nişanlısına kızmalı

Evet haklisiniz... analar babalar değişmez artık. Onlar öyle kabullenilecek. Nişanlısının bu işe bir dur demesi öne adımını atması lazım. Ama çok pasif ... bu olaylar olurken tarafsız kalması bile büyük bir yanlış. Konu Sahibinin nişanlısının Pasiflik - atiklik durumuna göre gelecekleri şekillenecek.

Ne demis ünlü şair "winter is coming"
Elimizde sihirli sopam olsaydi burdaki bir cok kadinin aklini basina getirmek icin kullanirdim. Karşındaki insanlar muhtemelen 45/70yas araligindalar. Yazdıklarndan cikardigim kadariyla 45 50civarinda olmalari daha muhtemel.
O yasa gelmis insanlar degistirilemez. Oyle ailede yetistirilmis birisi ya bu durumdan bezmis ve tam tersi halde yetismistir, ya da her seyiyle birebir ailesi gibi yetismistir. Ben ortasini gormedim. Ömrün boyunca ayni teraneyi cekebilirim diyorsan baska. Adam rest cekmiyorsa evinizde sozu gecen kadin gaynanan olacak bunu kabullenmelisin.

Once nisanlinla konus bir güzel, hayatta ne istedigini neden birarada bulundugunuzu falan sorgulayin, sonra birlikte ailenin yanina gidin. Bir nevi yuzlesme olacak bu. Ne istedigini, neden rahatsiz oldugunu guzelce "annecigim babacigim " diyerek konus. Ama acayip sakin kal. Sakin ofke yapma. Sonra tekrar bi gözlemle. Ozellikle nisanlin senin yanindayken asla onlarla ilgili kötü soz soyleme. Yani icinden gelse de soyleme. Nisanlinim gozune gir iyice. Dedigini yaptirman açısından bu sart. "Aileni seviyorum ben dostum onlar beni eziyor" imajini vermen lazim.
Gorumce/elti var mi?

kardesime sadece deri koltuk cok terletiyor dedim bizimkiler deri . . nisanlim istesin suyun içinde kalırım dedi. biz zaten karismayiz ama nisanlin sinir koyacak . :/ .

insanlar degismez . . .

Malesef böyle düşüncesizler oluo kendileri evlenirken görmediklerii yaşayamadıklarını oğullarında yaşamak istiyorlar...uzak felan duramazsın acı gercek evlensen bile baska sehirde değilsen hayatının içinde olacaklar yabancı değil ki akraba değilki görüşmmeyesin bugun görüşmezsen 1 sene görüşmezsen eninde sonunda görüşeceksinnn ya kabullenip devam edicen yapamam dersen yoluna bakıcan malesef nişanlıken ailesine bağlı olan hep öle kalıo değişmio bunu kabullen....

en mantıklı dobra doğruca bir yorum dediğini birebir uygulaaa

sac modelimi sac rengimi

Sac rengi ve modelinize kadar karisabiliyorlarsa sizin nisanli tirt... Diyemiyor mu size ne diye. Hem odanizin rengini onlarin karar vermesine izin vermek ne zaman saygi olcutu oldu? Boyle seyler icin bile fenalasip ayilip bayiliyorlarsa hic yasamasinlar zaten.

evlenince daha beter olacak bence bir ömür ağlayacağına üç gün ağla daha iyi.

ne olacak ben de merak ettim .
asi , kimseye eyvallahı olmayan insan da olmamak lazım. hakkında hayırlısı olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…