Siz biraz boyun bükmeyi dikkatli davranmayı deneseniz?Evlilik arefesinde gozu evlilikten korkmus bir genc kiz olarak yaziyorum, yorumlarinizda hassasiyet gostereceginize yapici olacagina inaniyorum ve olmaz bu is ayril gitsin degilde kendinizce cozumu ne olabilir diye yorumlayacagina inaniyorum simdiden tesekkurler
Nisanlimla aramda tek sorun ailesi, kavga sebeplerimiz mutsuz oluslarimiz sadece onun ailesi .. Dusuncesiz, arsiz ve uzulerek soyluyorum ki geri kafali insanlar
Ben asi buyudum, kendimi ezdirmedim hicbirzaman, kimseye eyvallahim olmadi.. nisanlimin ailesi beni ezmek, onlara uydurmak, onlar gibi yapmak, onlar istedigi zaman oturmamizi onlar istedigi zaman kalkmamizi, oturma odamin rengini, sac modelimi sac rengimi, giydigim elbise hepsine onlar karar vermek istiyor hem annesi hem babasi.. nisanlim sozde bu konuda tarafsiz ama ben dogal olarak hayir dedikce kendi istedigimi yaptikca babasi ve ozellikle annesi nisanlima Rabian bize saygi duymuyor, hicbir istedigimize dedigimize saygisi yok, bizi anne baba yerine koymuyor ... tarzinda isliyorlar ve donem donem nisanlim benim karsima doldurulmus sekilde geliyor kavgalarimiz oluyor, mantikli dilde anlatiyorum bu sefer beni anliyor haklisin diyor ama yine bir donem geliyor yine ayni
Ve nezaman bir araya gelsek bu kadin istedigi olmuyor diye fenalasiyor, tansiyonu firliyor peki neden? uzuntuden diyor, Rabian onu cok uzuyor Rabian degismesse evliliginiz yurumez oglum kadin dedigin altta durur erkege uyum saglar, Rabian simdiden seni eziyor oglum ezdirme kendini diyorlar
malesef ki onlardan cok sogudum yuzlerini bile gormek istemiyorum, onlarda beni istemiyor zaten agzi dili olmayan ezebilecekleri bir gelin istiyorlar
Ne olacak bu durum
iş sevgilindeEvlilik arefesinde gozu evlilikten korkmus bir genc kiz olarak yaziyorum, yorumlarinizda hassasiyet gostereceginize yapici olacagina inaniyorum ve olmaz bu is ayril gitsin degilde kendinizce cozumu ne olabilir diye yorumlayacagina inaniyorum simdiden tesekkurler
Nisanlimla aramda tek sorun ailesi, kavga sebeplerimiz mutsuz oluslarimiz sadece onun ailesi .. Dusuncesiz, arsiz ve uzulerek soyluyorum ki geri kafali insanlar
Ben asi buyudum, kendimi ezdirmedim hicbirzaman, kimseye eyvallahim olmadi.. nisanlimin ailesi beni ezmek, onlara uydurmak, onlar gibi yapmak, onlar istedigi zaman oturmamizi onlar istedigi zaman kalkmamizi, oturma odamin rengini, sac modelimi sac rengimi, giydigim elbise hepsine onlar karar vermek istiyor hem annesi hem babasi.. nisanlim sozde bu konuda tarafsiz ama ben dogal olarak hayir dedikce kendi istedigimi yaptikca babasi ve ozellikle annesi nisanlima Rabian bize saygi duymuyor, hicbir istedigimize dedigimize saygisi yok, bizi anne baba yerine koymuyor ... tarzinda isliyorlar ve donem donem nisanlim benim karsima doldurulmus sekilde geliyor kavgalarimiz oluyor, mantikli dilde anlatiyorum bu sefer beni anliyor haklisin diyor ama yine bir donem geliyor yine ayni
Ve nezaman bir araya gelsek bu kadin istedigi olmuyor diye fenalasiyor, tansiyonu firliyor peki neden? uzuntuden diyor, Rabian onu cok uzuyor Rabian degismesse evliliginiz yurumez oglum kadin dedigin altta durur erkege uyum saglar, Rabian simdiden seni eziyor oglum ezdirme kendini diyorlar
malesef ki onlardan cok sogudum yuzlerini bile gormek istemiyorum, onlarda beni istemiyor zaten agzi dili olmayan ezebilecekleri bir gelin istiyorlar
Ne olacak bu durum
Şimdi ben bu durumun çok benzerini yaşadım. Ailesindeki bu sorunları görmeme rağmen, evliliğe taşıdım.
Eşim bu nişanlılik sürecinde nasıldı? Her şeyi benim istediğim gibi yapmaya çalışır. Zaman zaman arada kalır, zayıflık gösterir ama bana hak verirdi. Ama zamanla evlendikten sonra özellikle, mutlaka nişanlınin değişeceğine inanıyorum. Zaten doldurusa gelişlerini görmüşsun.
Benim nisanliyken eşim doldurusa gelmeden zaman zaman bocalama yaşardi.ama beni kırmamaya çalışırdı hatta ailesi ileriye gittiğinde ailesine gereken cevabı verip restlestiği de olurdu. Kv dediğin gibi tansiyon , sinir krizi hep duygu somuruleriyle bisekilde eşimin duygularını sömürürdu.
Ben dedim ki nisanliyken böyle nasıl olacak nasıl gidecek şimdiden böyleler, evlenince ne olur gibi ciddi endişeler yaşadım. Eşim evlenince böyle olmaz , ben laf ettirmem eşime. Şu An daha düğün olmadığı için karisiyorlar vs dedi. Benim de gonlumu kırmadıgi için onun zor da olsa bi denge tutturacagina inanmak istedim.
Fakaat böyle olmuyor. Ne mi oluyor? KV ve görümce sürekli seninle ve evliligimiz le uğraşmaya devam ediyor evlendikten sonra da. Eşine bişey söylediğinde onlar hakkında rahatsız olduğunu söylediğinde bu sefer ilk aylardan itibaren sana söylüyorum öyle değişecek ki tepkileri ve konuşmaları. Hay ben sana nerden inandım nerden güvendim diyeceksin.
Evliliğin ilk zamanları diye elin kolun da bağlanacak. Defalarca boşanmayi da dusuneceksin. Pismanlik da duyacaksin.
Bunlar yaklaşık olarak benim tecrübeleri. Çok benzer geldi diye paylaşmak istedim önünü gör istedim. Nişanlınin anlayışı öyle surmeyecek. Bir süre sonra hep onları haklı görecek. Ve sen kötü gelin ilan edilecektir onlar melek.
Ayrilin yazmayın demişsin. Bana sorsan şu anda evliliğimde yaşadığım problemlere baktığımda bin kere o nişanı keşke atsaydim diyorum. Çünkü evlendikten sonra her şey çok zorlaşıyor.
Eğer anormal şeyler hissediyorsan inan ki hersey daha da anormallesiyor. Ve pismanliklarinla kalıyorsun ortada. Benim ilk önereceğim şey ayrılman olacak. Belki içinde bişeyler yarım kalacak ama evlendikten sonra boşanmak inan daha kötü.
Ha ille ben evlenicem çok seviyorum gözüm başka bişeyi görmüyor. Benim nişanlım bana öyle davranmaz
biz çok mutlu olucaz diyorsan, Sana tek önereceğim şey LÜTFEN ANNEN NİYE BÖYLE ABLAN KARDEŞİN NİYE BÖYLE SİZ BÖYLESİNİZ SÖYLESINIZ DEME...
Neden deme biliyor musun ? Çünkü sen bunları bilerek bu yola çıkıyorsun. Onlar bu özelliklerini senden gizlemiyorlar ki. Sen ailesi hakkında konuştukça zamanla o ailesine daha çok yaklaşacak ve hak verecek. Bu sefer basliycak huzursuzluk lar , kutuplasmalar.
Devam etmek istiyorum diyosan buna çok dikkat et derim. Ve Saygıyı asla elden bırakma. Saygıyı da bitiren şey çoğunlukla aile konularında yüz göz olmakla başlıyor.
Susabileceksen, dik başlıyim diyorsun ya degisebileceksen devam et derim. Gercekten yaşadıklarımı yaşamanın istemem. Sonra güzelim sevgiye yazık oluyor. Annen ablan derken bakmissin uzaklasmissiniz birbirinizden...
En doğru kararı verip mutlu olmanı dilerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?