- Konu Sahibi laurabeybi
-
Beni arasalar dicem ben öyle derim diye direk eşimi arıyorlar o da hayır diyemiyor
Yok ya almışlar derken şöyle bu ev zaten eşinin anne babasının varmış ama onlar taşınınca eşime düğün hediyesi olarak verdiler gorumcem ben yaşlık filan istemem vs deyince biz kullanıyoruz her yaz. Bizden başka kimse gitmez o yüzden bizim gibiKonuyu eksik yazmadınız değil mi? Ev eşinize sadece sizin çekirdek aileniz için mi alınmış? Yoksa kızkardeşleriyle beraber yazın kullanın diye mi?
Eşinin ailesi değil ki gelenler akraba bile değil. Gorumcem eşiyle otellerde sefa sürüyor yazlik sevmez ve istediği zamansa gelir gelirse de mutlaka yardımcı olur öyle biri değil okayınpeder yazlığı oğlunun üstüne yapmış ama bütün çocukların kullanım hakkı doğmuş bu arada...yani sizin kazanıp aldığınız bir mülk değil...dolayısıyla eşiniz de gelmeyin diyemiyor...çünkü kızlarında hakkı var...ama bu demek değil ki cümbür cemaat tatil yapılsın...ben olsam gitmezdim...bebekle artık olmuyor siz yapın tatilinizi ben daha sonra gidicem derdim...
Ben hiç kardeş demedim. Doğru okuyun. Eşimin annesinin oturduğu yerdeki komşusunun çocukları 3 kardeş kocalarıyla geliyor dedim esiminkardeşleri demedimÖnce kardeş dediniz sonra komşular
Kardeşleriyse tabiki gelecekler babaları almış sonuçta
Komşuların 11 kişi geleceğine inanmam
İyide dıdının dıdısı bunlarBen hiç kardeş demedim. Doğru okuyun. Eşimin annesinin oturduğu yerdeki komşusunun çocukları 3 kardeş kocalarıyla geliyor dedim esiminkardeşleri demedim
İyide dıdının dıdısı bunlar
Kadınlar arasında söylenin
Yazlığa misafiri hiç sevmem dinlenmeye mi geliyoruz iş yapmaya mı diye
Hani cevap vermeye rütbeleri bile yetmez o derece uzaklar
Sen bebekle bişey yapamazsın zatenSorunda o zaten. 35 yıllık dostlukları varmış kayinvalidemle eşim onların eline dogmus. Iste o kadının çocukları ile kardeş gibi büyümüşler filan. Ya iyi hoş ama cidden kafam kaldırmıyor ben bebekle ilgilenmesi istiyorum. En kötü eşimi alie otele giderim kv cagiririm yazlığa dostları ile ilgilenir
Yok artık.kimsenin aklına gelmez ki onlar ..hepimiz direkt gorumcelere sardık.bu zamanda kardeş kardeşe kalmaya zor gidiyor.fazla angarya kv bin komşusunun çocuklarını eşleriyle ağırlamak.Ben hiç kardeş demedim. Doğru okuyun. Eşimin annesinin oturduğu yerdeki komşusunun çocukları 3 kardeş kocalarıyla geliyor dedim esiminkardeşleri demedim
Ben olsam çoçuğumu alır giderim evime misafirlere de kim tamam dediyse o ağırlasın eşşek değilse gelenler de anlar fazla durmazBeni arasalar dicem ben öyle derim diye direk eşimi arıyorlar o da hayır diyemiyor
Kardeşleri değilse hiç uğraşmayın. Gerekirse Gitmeyin bu yaz. 1 yazdan vazgeçip bütünbyazları kazanırsınız belkiBen hiç kardeş demedim. Doğru okuyun. Eşimin annesinin oturduğu yerdeki komşusunun çocukları 3 kardeş kocalarıyla geliyor dedim esiminkardeşleri demedim
Anladığım kadarı ile misafirliğe gelmiyolar tatile geliyorlar hiç hizmet edemem 3 aylık bebeğin bakimi bana yeterdi zaten tatile gelmişim yani ne demek bir takım kişilere hizmet edemem demek tavrınizi koyun butik otelmisinz apartmi bizde tatile size geliyoruz seneler ben utanrm nlya milleti rahatsız etmeye küçük çocuklaMerhablar. Benn mi abartıyorum bilmiyorum ama basen yazlığı yakasim geliyor. Eşime ailesi bir yazlık almış çok önceden her yaz gideriz tahmin edersiniz ki 1 yılın pisliği 1 günde çıkmıyor. Eşimle bende daha geleli 2 gün oldu ve 3 aylık bebeğim var. Daha ilk günden kalmaya 11 kişi rezerve yaptı. Ben bebekle mi ilgilencem misafire hizmet edip yemek mi yapcam yazlık temizliği mi yatcam. Bird e arayıp bayramdan sonra 1 hafta sizdeyiz diye arayan bilr oldu. Ben mi sorunluyum anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?