Yazlığa sürekli misafir gelmesi niye bitmiyor

kayınpeder yazlığı oğlunun üstüne yapmış ama bütün çocukların kullanım hakkı doğmuş bu arada...yani sizin kazanıp aldığınız bir mülk değil...dolayısıyla eşiniz de gelmeyin diyemiyor...çünkü kızlarında hakkı var...ama bu demek değil ki cümbür cemaat tatil yapılsın...ben olsam gitmezdim...bebekle artık olmuyor siz yapın tatilinizi ben daha sonra gidicem derdim...

Beni arasalar dicem ben öyle derim diye direk eşimi arıyorlar o da hayır diyemiyor

O zaman eşimize şöyle deyin: “Eğer o insanlar bu eve gelirse, bebeği de alıp giderim. Ya arayıp iptal edersin, bebek yüzünden müsait değiliz vs artık ne diyorsan dersin, veya gelen insanlar beni burada bulamayınca açıklamayı da ağırlama işini de tek başına sen yaparsın”

Ben tam olarak böyle yapardım. Hiç kimseyi de ağırlamazdım, ya öyle ya böyle.

Eğer eşinizin üzerine yapılmış bir mulkse evin hanımı siz olursunuz.sirf babalari o evi esinize aldı diye de kimseye kul kölelik yapmak zorunda değilsiniz.kayinvalideniz gelsin yardima.
allah kimsenin kapısını kapatmasin.yazlik kalabalıkla keyifli ama 1 kişi köle ilan edilmeyecek.
Yazlığı ilk açacağımız zamanları düşündükçe yazlığa gitmekten vazgeçecek oluyorum.acmasi da kapatması da zor iş.oglum geçen yaz 9 aylikti açtığımızda bebekle canım çıktı.3 aylık bebek kucaktan bile inmez.

en kotu hizmet etmeyin eger iptal edemezseniz.bahaneniz de var bebeginiz. kahvalti zamani emzirin altini alin vs. yani mümkün mertebe is yapmayin caniniz sıkılmaz boylece.

Konuyu eksik yazmadınız değil mi? Ev eşinize sadece sizin çekirdek aileniz için mi alınmış? Yoksa kızkardeşleriyle beraber yazın kullanın diye mi?
Yok ya almışlar derken şöyle bu ev zaten eşinin anne babasının varmış ama onlar taşınınca eşime düğün hediyesi olarak verdiler gorumcem ben yaşlık filan istemem vs deyince biz kullanıyoruz her yaz. Bizden başka kimse gitmez o yüzden bizim gibi

Eşinin ailesi değil ki gelenler akraba bile değil. Gorumcem eşiyle otellerde sefa sürüyor yazlik sevmez ve istediği zamansa gelir gelirse de mutlaka yardımcı olur öyle biri değil o

Önce kardeş dediniz sonra komşular
Kardeşleriyse tabiki gelecekler babaları almış sonuçta
Komşuların 11 kişi geleceğine inanmam
Ben hiç kardeş demedim. Doğru okuyun. Eşimin annesinin oturduğu yerdeki komşusunun çocukları 3 kardeş kocalarıyla geliyor dedim esiminkardeşleri demedim

Ben hiç kardeş demedim. Doğru okuyun. Eşimin annesinin oturduğu yerdeki komşusunun çocukları 3 kardeş kocalarıyla geliyor dedim esiminkardeşleri demedim
İyide dıdının dıdısı bunlar
Kadınlar arasında söylenin
Yazlığa misafiri hiç sevmem dinlenmeye mi geliyoruz iş yapmaya mı diye
Hani cevap vermeye rütbeleri bile yetmez o derece uzaklar

Sorunda o zaten. 35 yıllık dostlukları varmış kayinvalidemle eşim onların eline dogmus. Iste o kadının çocukları ile kardeş gibi büyümüşler filan. Ya iyi hoş ama cidden kafam kaldırmıyor ben bebekle ilgilenmesi istiyorum. En kötü eşimi alie otele giderim kv cagiririm yazlığa dostları ile ilgilenir
İyide dıdının dıdısı bunlar
Kadınlar arasında söylenin
Yazlığa misafiri hiç sevmem dinlenmeye mi geliyoruz iş yapmaya mı diye
Hani cevap vermeye rütbeleri bile yetmez o derece uzaklar

Bayramdan sonra eve dön eşin ne yapıyorsa yapsın misafirleriyle.. Benim tatil anlayışım yemek yapıp bulaşık yıkamak değil onu evde de yapıyorum yiyip içip yan gelip yatamayacaksam ne anladım? Zaten bu yüzden yazlığı saçma buluyorum bir de akrabalara pansiyon hizmeti veremem

Sen bebekle bişey yapamazsın zaten
Ben emziricem yatırıcam altını değiştireceğim diyip başka odaya gidip dönmezdim uzun süre mesela
Naparlarsa yapsınlar
Eskisi gibi sanıyorlar heralde bebekli hayatını görmedilerse

Yazlık almama sebebimiz

Geldiklerinde ne kadar kalıyorlar? Eger 1 ya da 2 günse ve koskoca yaz sadece bu kişiler geliyorsa, madem esimin ailesi ile samimiler ben idare ederdim. Ama hkzmet etmrzdim, herkes bir isin ucundan tutacak.

Ama eşinizin sürekli bu şekilde misafiri geliyorsa ve bütün yaz gündeminizde bunlar varsa açık açık insanlara "müsait değiliz " demekten başka çaresi yok.

Bizim çok yakın bir aile dostumuzun apartı var gitsek hem sevinirler hem de ücret talep etmezler ama biz biliyoruz ki ücret almayacak üstelik yeme içme işini üstlenecekler diye oraya bayılmamıza rağmen gitmiyoruz insanlar çok geniş madem etrafınızda bu kadar geniş gelince burunlarından getirinki bir daha gelemesinler misal elektrik faturası geldi kalabalığız fazla gelmiş,canım mangal çekti bu kadar kalabalığa da et alınmaz yanlız olsak yapardım..bugün çok uyuyasım vardı misafir olunca uyuyamıyor insan gibi gibi cirkinleşin ki istemediklerini anlasınlar gerçi ben direk bebek var kalabalık olmaz çocuk büyüyünce ben sizi çağırırım derdim ya siz söyleyemiyenlerdensiniz

Yok artık.kimsenin aklına gelmez ki onlar ..hepimiz direkt gorumcelere sardık.bu zamanda kardeş kardeşe kalmaya zor gidiyor.fazla angarya kv bin komşusunun çocuklarını eşleriyle ağırlamak.
Eşinizden rica edin açıkça çok sakince konuşun bu sene agirlayamayacaginizi.illa bir yol vardır gelmelerine engel olacak.ölüme çare yok.bebek için çok sağlıklı olmadığını bulaşıcı hastalık kapabileceğini ki bu yazlık yerde çok mümkün istisnasız göz enfeksiyonu oluyorlar.ishal de yüksek ihtimal.sonra bebeğinize kaliteli vakit ayiramayacaginizi ve gerilirseniz suyumuzun kesilebilecegime kadar söyleyin bakalım.aklima.baska şeyler de gelirse yazarım:) damdan düşenin halini damdan düşen anlar:)

Son düzenleme:
Kardeşleri değilse hiç uğraşmayın. Gerekirse Gitmeyin bu yaz. 1 yazdan vazgeçip bütünbyazları kazanırsınız belki

Anladığım kadarı ile misafirliğe gelmiyolar tatile geliyorlar hiç hizmet edemem 3 aylık bebeğin bakimi bana yeterdi zaten tatile gelmişim yani ne demek bir takım kişilere hizmet edemem demek tavrınizi koyun butik otelmisinz apartmi bizde tatile size geliyoruz seneler ben utanrm nlya milleti rahatsız etmeye küçük çocukla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…