- 14 Şubat 2008
- 3.338
- 3.939
- 698
- Konu Sahibi imagemaker
-
Fakirliğin gözü çıksın yazlığımız yok ama 16 yaşlarımdayken ablamın görümcesi yazlığına davet etmişti. 20 villalı bir siteydi.rezervasyonsuz kabul edemıyorum malesefff
canım valla senı rezarvasyonsuz kabul ederım yeterkı gelFakirliğin gözü çıksın yazlığımız yok ama 16 yaşlarımdayken ablamın görümcesi yazlığına davet etmişti. 20 villalı bir siteydi.
Kadın akrabaları her seferinde tadilat,hastalık vs. diye yalan söyleyerek atlatmış. Akrabalar da istenmediklerini anlamıştı böylece :))
Ama yine de sitenin sakinlerinin kahvaltısı,kahvesi,okeyleri bitmiyodu. Bahçe işlerini severim toz toprak benim işim. Evde düzensizliğe,pisliğe de gelemem. O yüzden tek saniyem boş geçmedi. Resmen pert oldum tatil yapmak yerine..
Sonraki senelerde tekrar tekrar çağırdı pışşşııııkk gitmedim tabi. "Sıcaktan,denizden,güneşten hoşlanmıyorum,Allah razı olsun gelmiş kadar oldum." Dedim.
Zaten benim yaz tatili anlayışım güneşsiz sadece serin bir yerde donumla atletimle oturmak.
Birgün yanlışlıkla param olursa Kars'ta,Erzurum'da,Agrı'da yazlık ev alcam
cınarcıgın kalabalıgı eskıdendi..Çınarcık bir ara bizim de gündemimizdeydi.ama çok kalabalık dediler.
annenize bayıldım.keşke öyle olabilsem.ama sanırım uzun süreli misafir ağırlayacak enerjim yok. ben de isteyenlere anahtar verebilirim.ben yokken istedikleri gibi gidip kalsınlar.ama ben varken ve dinlenmeye gitmişsemmisafirle uğraşamazdım herhalde.buna oğlum ve gelinim ile 1.derecede akrabalar dahil değil.hani dediniz ya dıdısının dıdısı bile geliyor diye onları kastediyorum.
benim de gidip kimsede kalmışlığım yoktur.kuzenimin ayvalıkta,en yakın arkadaşımın Marmara adasında var.ısrar etmelerine rağmen gitmem.sadece geçerken yolumun üstündeyse uğrarım.neme lazım adamlar dinlenmeye gitmişler.eşleri,şortla,mayoyla oturmak ister.benim yanımda çekinirler diye düşünürüm...
cınarcıgın kalabalıgı eskıdendi..
feribot ve vapur seferlerı kalkınca tükendı.. şimdi bi vapur koymuslar ama vapur değil feribot değil hatırlayamadım.. şuanda ne cok canlı ne cok sakin.. sevıyorum ben orayıda ama deniz olayı marmara için bitti benim gözümde malesef..
ünv. yapılıyor girişine birde şu transıt yol olayı degerlendırıyorda orayı bi bakın ısterım.. Emlakcı gbı hıssettım kendımı
annem cok fena ama yaaa.. ordaysada herkes gelsın ıster , yoksada herkes gtsın ıster.. yk o kadar degıl..
sonra eve bıgderız. gaz bıtmıs , herkes kendı duzenıne göre evı değiştirmiş , su ödenmemiş kesilmiş.. herkes sorumluluk sahibi değil malesef..
işin trajikomik kısmına geldik hazırmısınızbu durum fenaymış ama... yazık annenize,iyi niyetini suistimal ediyorlar.bence sizler tavrınızı koyun gelenlere...
işin trajikomik kısmına geldik hazırmısınız
ev benım
ama hıc gtmem yanı 2 senede bır falan haftasonuna kacarım.. ama annem saolsun aıle cevre kalmadı gtmeyen..
babam kışları orda yaşar vsvsvs..bende kv kine uğrar ordan tatilimi başlatırım..
yazlık işi tam komüner sistem işiymiş
Yok vergısıde dahıl cekmıs durumdayım kendımı.. beni hiç ilgilendırmıyor malesef ev otel konumunda..aaa bu da iyiymiş.e o zaman kalan borçları siz ödüyorsunuz o zaman,tavır koyabilirsiniz bence .annenize söyleyin.ama anneniz,babanız gitsin kalsın.onlar başımızın tacı..
inşallahYok vergısıde dahıl cekmıs durumdayım kendımı.. beni hiç ilgilendırmıyor malesef ev otel konumunda..
Konu sahibesi arkadasım kusura bakma
ama fikrim al evını ne guzel haftasonları gdebilecek bir ildesin.. insanlarada koyarsın sevıyenı. baskaları ıcın keyıfmı yapamayacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?