yazlık sıkıntısı

Yazligi sacma bulan arkadaslar yazin 3 ay boyunca tatil yerlerini mi geziyorlar acaba cok merak ettim...
yazliginiz var diye baska tatil yapmaniz yasak mi saniyorsunuz? Calisiyorsaniz her hafta sonu yazlikta olursunuz, senede 1 hafta yine gider baska yerlerde tatilinizi yaparsiniz. Biz kendimi bildim bileli oyle yapiyoruz gayet de keyifli oluyor butun yazi sehir icinde gecirmeyi tercih ediyorsaniz o ayri.

yazılığınıza gidemeyeceğiniz zamanlar, tanıdıklar anahtarı verin biz gidelim diyecek. sizin yerinizde olsam normal kiralayabileceğim bir daire alır kiraya veririm. hem aylık geliriniz olur hem de tatilde bir yere bağlı değil de istediğiniz yere gitmekte özgür olursunuz.

yada yazlık aldığınızı kimseye duyurmayacaksınız. yakınlar da dahil

3 ay tatil olmayınca saçma geliyor

3 ay tatil olmayınca saçma geliyor

Gidersiniz 3 ay her haftasonu denize girersiniz, aksam mangal yakarsiniz, bahcede sabahlarsiniz, kisa bayram tatillerini degerlendirirsiniz, yine senede 1 hafta da gider nerde istiyorsaniz tatil yaparsiniz.
belki yazlik cocugu olarak buyudugum icindir hep cok guzel gelmistir o oram bana, imkan varsa olmali :)

mesela ben. 15 gün iznim kaldı. bayramlarda aile geleneği mutlaka aile ziyaretleri olur.

3 ay tatilim olsa keşke de gitsem. en yakın tatil beldeleri 8 saat uzakta. sadece gündüz seyahat ediyoruz. öle olsa Fethiye'den ev alırdım kesin.

eşimin ailesi eskiden yazlık olan bir ilçede kalıyorlarmış. k.validem "sürekli misafir gelirdi. öyle çok misafir gelirdi ki tüm odalar dolardı, son gelen ilk gelene hadi git artık diye laf söylerdi. ne zorluk çektim", der. bu nedenle bize çekyat bile aldırmadı, yatıya gelen olmasın aman diye.

bizde yazlığın olsa da suç

terbiyesizler

Bütün hanimlar Ayni düsünüyormus
Esimde cok istedi yazlik, akrabalara yazlik alamam
Kusura bakma dedim. Heim her yaz Ayni yer
Bana göre degil zaten.

Sizin yer tersmis tabi, ben izmirde aydinda muglada balikesirde canakkalede falan otursam kesinlikle 1 oda da olsa yazligim olsun isterdim. Sadece cuma aksami gidip pazar aksami donmek bile cok buyuk nimet. Keza ailemin yazligi ile oturduklari sehir arasi da 1 saat (biz istanbulda her gun ise gidip gelirken daha uzun vakit harciyoruz) istedikleri zaman gidip geliyorlar. Tabi ki yazlikla evin arasi 8 saat olursa bir anlami kalmiyor...

aynen öyle

Yazlık fikri banada sıcak gelmiyor açıkçası,tatilmiş gibi gelmiyor bana yazlık mantığı. Yine o evde temizlik,yemek,ütü vb uğraşlar elimize bakıyor dolayısıyla kadın için evdeki rutinin denize sıfır hali oluyor. Eşimde teklif ediyor arada yazlık alalım diye yanaşmıyorum,her işi yapmaya devam edeceksem ne anladım ben o tatilden. Gelen giden olursa zaten hiç çekilmez. İllaki yazlık alacaksaniz,küçük ev minimalize eşyalar tercih ederseniz işiniz biraz kolaylaşır belki.

yazlık alıcağınıza her sene tatile gidin hiç yorulmazsınız mis gibi gayet uygun oluyor öncedende alırsanız

aynen ben de öyle düşünüyorum .
Koca yazlıkta balkon yıkamakla geçmesin zamanım.
Bir otel odası gibi 1+1 yeter salonda kızımız yatar .Yatak odasına ayrı tv koyarız .
Hafta sonları resmi tatillerde gideriz .Temizlik işi fazla olmaz iki kap kacak filan yeter yahu .
Maksat temiz hava almak değişiklik olsun

Yer olmazsa ekstra,gelen gidende olmaz. Birde artık eskisi gibi değilki, sitelerde havuzlar,fitness salonları birçok şey var haliyle yazlık fikri eskisi gibi sıcak gelmiyor ama kafa dinlemek adına dediğiniz tarzda bir yer güzel olur,özellikle kızınız için.

Ya kadın yazlığı temizler yemegi yapar bulaşığı yıkar çocukla uğraşır erkek giyer şortunu tatil yapar yazlikta. Uyanik olun az :) 3 ay tatil nerde ayrıca..

Evde iş yaptığınız yetmiyor bir de yazlıkta misafir mi ağırlayacaksınız? Parayı harcamanın başka bir yolunu bulup eşinizi ikna edin. Cebren hileyle de olsa olur.

Ben evlenmeden önce annemlerin yazlığım vardı. Resmen yazları otellerde görevli olarak çalışsam hiç değilse para kazanırdım. Temizlikten servise, hizmetten cankurtaranlığa, rehberlikten animasyona her alanda aktiftim
Sözün özü yazlığım olursa kimseye söylemicem sadece ailem ve kafa dengi arkadaşlarım bilecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…