yazlık sıkıntısı

bir göz ev yeter. Git bir süpür su dök oldu bitti olsun.Yok damı aktı yok sel girdi derdi olmasın.

Halamın yazlığı var alanyada her yaz davet eder mutlaka sağ olsun.6yıldır Bi denk gelmedi gidemedim Allah herkese benim gb akraba versin o zaman:)kimseyi rahatsız etmem

akrabalar yazlığı olan akrabayı severler..malum tatili bedavaya getirecekler..hizmetlerini görecekleri bir gelin olsun isterler..
büyük ev alma bence 2+1 bile çok..zaten yazlık..
tatilin yazın burnundan gelir..

Ben olsam yazlik tercih etmezdim. Bir ev alip kiraya verseniz her yıl o evin kira geliri sizin yıllık tatil harcamanizi fazla fazla karşılar. Hemde farkli farklı yerlere ülkelere gitme imkaniniz olur.

Yazlik dediginiz nedir zaten? Akraba sorunu ayri apayri bi olay arkadaslar cokca bahsettiği icin tekrarlamayacagim
Ama bir de ev işleri gerçeği var. Yaz tatilinde bile iş yapacaksiniz. Kim tatilini yemegiyle temizligiyle gecistirmek ister ki? Bu yazliklar kadinlara düşman.

Ha tabi yazlığın şöyle bi artısi olabilir, 3 ay 5 ay istediginiz kadar tatil yapma imkaniniz olur. Ama ben olsam normal ev isi yaparak gecirecegim misafir ağırlayacagim 3 aydansa degisik guzel yerleri görüp tam manasiyla tatilin keyfini cikarabilecegim 2 haftayi tercih ederim. Üstelik yazlık biraz mantıklı bir yatırım gibi de gelmiyor insana

Halamın yazlığı var alanyada her yaz davet eder mutlaka sağ olsun.6yıldır Bi denk gelmedi gidemedim Allah herkese benim gb akraba versin o zaman:)kimseyi rahatsız etmem
çağrıldığın yere erinme ,çağrılmadığın yere görünme demişler .

çağrıldığın yere erinme ,çağrılmadığın yere görünme demişler .
vaay tuttum bunu güzelmiş
hep Bi aksilik çıktı erindiğimden değil gitmek istiyorum

yazlık konusunda da çoğunlukla hemfikirim akraba eş dost kabul etsen Bi türlü etmesen Bi türlü

Yazlık bir yerde yaşıyorum .Daha hiç yazın gelip tatil yapalım diyen akrabam olmadı, Aksi gibi kardeşlerime bile ben ısrar ediyorum yazın gelin mutlaka diye heleki uzak akraba gelcek. Bilemiyorum hala varmı öyle akrabalık ilişkileri davet edilmeden gidip kalsınlar yaz boyu falan. Keşke banada gelseler.

benim kayınvalidenin var yazlığı..geçen yaz bir düşük yaşamıştım..kafam dağılsın diye oraya götürmüşlerdi..gittiğimizi duyar duymaz eltimin abisi aramıştı bikaç günlüğüne geliyoruz diye...yuh dedim ya..

Yazlığı olan ve tatil bölgesinde oturanları not ettim. Geliyorum tatilde yazlığınıza

Arkadaşlar olayı çözmüş haftasonları kullanılacak bir yazlık + normal tatile çıkmaya devam edilecekse neden olmasın, küçük kutu gibi şirin ev sade ve hoş bir şekilde döşeyin bahçeye de üç beş birşeyler dikildi mi tamamdır... Yalnız anadolunun ortasında yaşıyorsanız bunlar heeep çok uzak şeyler eee zaten kıyı kesimlerde yaşıyorsan da zaten hep erişilebilir mesafende oluyor bu tarz yerler... Bilemedim şimdi

İstanbula yakın Cınarcık olabılır.. yenı yapılan yolla bayagı bır gelişmiş görünüyor..

Yazlık fıkrı benımde cok hosuma gder ama en yakın muhit 6-8 saat arası olunca yazlık hayatta almam.. saolsunlar ıkı tarafında var yazlıgı yetip artıyor.. Önce bi gezeyim karıs karıs emeklı olunca pineklerim..
kv var yazlıgı hıc mısafırı gelmez öyle bır duruş sergılerkı sevıyelı :)
gelen caya ugrar , max 2-3 gun kalır baska denızlere acılır ve kımseye anahtar asla vermez cocukları harıc..
ama annemlerınkı ohoooo..
dıdımın dıdısı bıle kalmıstır.. istemeden annem atlar bızım surda var evımız gdebılırsınız dıe..

ay benim anneminde benimde korkulu rüyamızdır yazlık
bu akraba sıkıntısı yüzünden
evlenince annemi daha iyi anladım
o yüzden yazlığa hiç sıcak bakmıyorum

İstanbul'da fazla alternatif yok gibi .Tekirdağ tarafını baştan elemek lazım zaten .Pislikten denize girilmez .Avşa adası ,Marmara adası var ama ada fikri hoş değil .Ateşli hastalıklarda filan sıkıntı yaşanır ulaşımda.Geriye ne kalıyor belki Erdek .

yazlık almak bana gayet mantıklı geliyor . ailemin yazlığı her yıl gideriz . özellikkle emeklilik gibi bir durum varsa bence şart . sonuçta otelde ne süre tatil yapabilirsiniz. fakat yazlık alınca hayır demeyi öğrenmelisiniz yoksa eviniz beleş pansiyona döner. arayana müsait değiliz dersiniz olur biter. 20 yıldır yazlığımız var amca dayı vs yanlızca birer kez geldiler.annemde açıkça sunu soyler çalışıp yaparken yanımda olmadıklarına göre keyfini sürerken kimseye ihtiyacım yok :)

Eşimin teyzesinin yazlığı var. Ben bir kere gittim eşimle beraber. Teyze anlatmıştı, kendi yeğeni gelmiş yazlığa. Sebzeleri vs hiç sulamadan suyu açık bırakıp çocukları oynatmış balkonda. On gün falan böyle sürmüş. Deniz falan yakın ama. Suyun faturasını görmüştüm 270 tl o zaman sordum da anlattı. Fidelerin kuruduğuna mı yansın su parasına mı?

Hiç sevmem başkasına yamanmayı, o gittiğim de kvdemin ısrarıyla ilk ve tekti. 2 gün kaldık zaten. Keşke herkes anlayışlı olsa da ev sahipleri rahat etse.

Yazlık alma fikrim yok, ola ki alırsam da kimsenin haberi olmaz. Pansiyonda kalıyorum derim.

pansiyonda kalıyorum diyemeyiz ki .Misal ben ablamdan saklayacak değilim ablamla da eltim komşu vs

Çınarcık bir ara bizim de gündemimizdeydi.ama çok kalabalık dediler.

annenize bayıldım.keşke öyle olabilsem.ama sanırım uzun süreli misafir ağırlayacak enerjim yok. ben de isteyenlere anahtar verebilirim.ben yokken istedikleri gibi gidip kalsınlar.ama ben varken ve dinlenmeye gitmişsemmisafirle uğraşamazdım herhalde.buna oğlum ve gelinim ile 1.derecede akrabalar dahil değil.hani dediniz ya dıdısının dıdısı bile geliyor diye onları kastediyorum.
benim de gidip kimsede kalmışlığım yoktur.kuzenimin ayvalıkta,en yakın arkadaşımın Marmara adasında var.ısrar etmelerine rağmen gitmem.sadece geçerken yolumun üstündeyse uğrarım.neme lazım adamlar dinlenmeye gitmişler.eşleri,şortla,mayoyla oturmak ister.benim yanımda çekinirler diye düşünürüm...

yoo yazlıgınızıda kiraya verebilirsiniz cnm mesela 10 gün yada 1 hafta kalıcaz dedi sende haftalık 700 de bakalım geliyolarmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…