Yazmak istedim sadece.. :(

Marjinaly

GünBiterGülüşünKalırBende
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2012
1.222
696
173
İstanbul
Şu anda neden ağlıyorum bilmiyorum. Kendimi öyle çaresiz ve mutsuz hissediyorum ki..
Geçecek biliyorum. Bilmeme rağmen, engel olamıyorum.
14 yıl sürdürdüğüm evliliğim bitiyor..
Önümüzdeki günlerde kendimi güçlü hissettiğim bir gün boşanma davamı açacağım.
Pazar günü orada kalan son eşyalarımı almak için gideceğim.
Az önce babam aradı.. O arayana kadar gayet iyiydim, müzik falan dinliyordum..
Babam sen çok güçlüsün, biz senin hep arkandayız, bu işten hayır gelmeyeceği belliydi elinden geleni yaptın dedi..
Dün en son yaşadığımız eve gittiğimde, kayınvalidem de aynı şeyleri söyledi...
Bu işten artık hayır yok..Sen yolunu çiz, ben sana güveniyorum başaracaksın hayata bir kez geliyoruz kıymetini bil yazık etme kendine daha fazla dedi..
Bunları bilmeme rağmen, neden ağlıyorum ve mutsuzum, neden engel olamıyorum kendime bilmiyorum.
Bekliyorum ki birisi de "şu yolu denemedin bunu da dene" desin diye...ama yok.. Niye bunu bekliyorum, neden bazen korkularım umutlarımı bastırıyor.

Ardından ağlanacak bir evlilik değil biten oysa...

Sadece o kadar çok sabrettim, o kadar çok emek verdim, o kadar çok bekledim.. o kadar çok sorunları çözmeye çabaladım ki...

Elimde kalanın koskoca bomboş 14 yıl olduğunu, gençliğim olduğunu görmek çok acıtıyor canımı...

Aslında her anım böyle değil, belki de bastırıyorum güçlü görünmeye çalışıyorum etrafa ama sanırım değilim..

Şu an berbat haldeyim...karmakarışığım...yazmak istedim sadece...

bundan sonraki bir 14 yilinida boyle karmakarisik gecirmektense en iyisi yeni bir baslangic yapmak sanirim..'
hakkinda hayirlisi olsun...

Canim ya agla rahatlasin. Bir laf vardir sen aglamasanda bedenin aglar diye. Kolaymi yipranmissin emek harcamissin. Uzulmemek aglamamak garip olurdu zaten.

Yarin sabah yeni bir gun baslayacak ve sen daha guclu uyanacaksin gune. Bosver yillarin hesabini yapma. Nice insanlar var bu hayatta senin yaptigini yapamayip kendi hayatini yasayamadan yok olup giden.

Allah sana yeniden bir sans vermis ki sen bunu haketmissin. Snuna kadar yasa bu hayati kendini simart mulu et

neden boşandığını bilmiyorum ama bence şimdi ağlama, çevrende boşanan kadın var mı? bak onlara, hepsi en az beş yaş gençleşiyorlar. gençliğin falan gitmedi.

evet kimse boşanmak için evlenmiyor ama her gün yüzlerce çift boşanıyor, dünyanın sonu değil. dediğin gibi, geçecek.

çok güzel bi' başlangıç yap kendine, çok güzel bi hayatın olur umarım.

bundan sonraki bir 14 yilinida boyle karmakarisik gecirmektense en iyisi yeni bir baslangic yapmak sanirim..'
hakkinda hayirlisi olsun...

Amin.. Sağolun..

Çok haklısın inşallah bundan sonraki günler daha güzel olur.. Teşekkür ederim.

14 yil esinizle ayni evi, ayni yatagi paylasmissiniz, dile kolay..
Aglamaniz, üzülmeniz cok normal..Belki sevginizden, askinizdan aglamiyorsunuz ama insan cogu zamanda aliskanliklarindan ötürü cesaret edemez birseylere. Belkide bu karari vermeseydiniz ömrünüzden daha cok günler mutsuz bir sekilde gececekti.
Umarim hakkinizda hayirlisi olur, dilerim ki bundan sonra güzel günler görürsünüz..

şu an bunları düşünmen çok normal ama boşanmazsan şimdiki gibi geçen 14 senene değil geçen ömrüne ağlayacaktın belki de bir de bu yandan bak. hayatın bu kadar değersiz mi ki değmeyecek biri için harcayasın?

insan emeklerine üzülür tabii nasıl üzülmesin yine de önüne bak geçmişe değil. umarım bundan sonra her şey senin için çok daha iyi olur

Boşanma sebeplerimi saymaya kalkarsam çok uzar.. inan takatim yok
Evli kalmam için hiç bir sebep yoktu diyebilirim kısaca..

Çok teşekkür ederim umut verici sözlerin için.. İnşallah güzel olur her şey..

bu duyguları yaşaman okadar normal ki dile kolay 14 yılını vermişsin ellerinle inşa etmişsin şimdi yıkıldığını görmek tabiki içini acıtır

sebebini bilmiyoruz ama arkasından ağlanacak bir evlilik olmadığını yazmışsın demek ki gerçekten bitmesi gerekmiş

ailen de yanında ve sana destekmiş ne mutlu sana...

bir zaman boşlukta hissedeceksin muhakkak ama geçecek merak etme

geçmiş 14 yıla bakma artık önündeki yıllara bak.... umarım her şey senin için çok daha hayırlı ve güzel olur....

Çok çok teşekkür ederim desteğiniz için..

Uzulme insllh bu gunlerde geçecek...
Belkide herkes için hayirlisi boyledir

Hepinizden ALLAH Razı olsun arkadaşlar..

Diyordum ki, ağlamam ben güçlüyüm ama az önce sanki içimde biriktirdiklerim bir anda boşalıverdi gözyaşlarımla...
Ağladım..ağladım... en son buraya yazmak geldi aklıma..İyi ki yazmışım..

yazmak da ağlamak da iyidir sen ikisini birden yapmışsın:)

güçlü olmaya çalışmak da insanı çok yoruyor ben de yapıyorum bunu güçlüyüm ben ağlamam kolay yıkılmam diyorum ama bu sefer de küçücük bir olayda gücüm tükenmiş gibi hissediyorum
insanın bazen güçsüz olmaya da ihtiyacı var galiba...

14 yil ayakta tutmak icin verdigniz emekler, sabir, guc vs'in karsiligi bir bosanma olarak gormek basarisiziliga gucsuzluge itmesin sizi.. ilk gunler aylar belki arkaniza bakmadan edemezsiniz ama bunu var gucunuzle kendinize dinlettirmeniz lazim. okdr seneyi silemezsini atamazsiniz ama dunyanin sonu olmadigini dusunup hic birseyin bosa olmadigi ama tecrubelerinize tecrube katan gibi gorun. Soylemesi cok kolay ama gecmisi kabullenerek yeni bir sayfa acabilmeniz lazim. takintini bosanmak ise kendinizi yanliz hissetmeyin cunku nice kadinlar vardir bosanarak ayaktalar.. umarim gelecekte daha mutlu ve huzurlu ve hayirli gunler yasarsiniz.

Son düzenleme:
herkes, ailen de kayınvalıden de artık yapacak bir şey yok kızım gibi konusuyorsa cok gecerlı sebepler var ve zaten bıtmıs bır evlılık...
umarım cok yıpranmazsın bu donemde ama geçirdiğin 14 bomboş yıldan daha mutsuz olmazsın
çabaların karsılıksız kalması ınsanı en cok yıpratan seydır dıye dusunuyorum...

şu anda ağla,haykırarak ağla,mutsuz sorunlu geçen 14 yılına ağla,içini boşalt.sabaha dimdik kalk.bundan sonra tüm güzellikler seninle olsun canım

bunu emek sarfı ve korkunç bir son olarak değil de dürbünün diğer tarafından yani sıfırdan tertemiz bir başlangıç olarak görmelisin sanırım, biz kadınlar kendimizi çok hırpalıyoruz,olamayacak durumları oldurmaya çalışırken yıpranıyoruz, hatalarından ders aldığını düşün, senin için en değerli olan sensin, kalk, toparlan ve devam et, sana bu yakışır

Hakkınızda en iyisi, en hayırlısı olsun bundan sonraki yaşamınızda.. Zaman herşeyin ilacı derler..

Bana kalırsa sizin asıl canınızı yakan eşinizden ayrılmanız değil zaten 14 yılınızın bi hiç uğruna geçmiş olması.. Asıl canınızı yakan şey bu diye düşünüyorum. Ama hayatta herşey bi tecrübedir insana.. Böyle daha nice 14 yıllarınız geçebilirdi. En sonunda noktayı koyup hayatınızı kurtarmışsınız. Kendinizi hiç kötü hissetmeyin. Demek ki bunlar kaderinizde varmış yaşanmış. İrade bi direksiyon gibidir nereye çevirirsen oraya gider. İnsanın iradesi yada saf duyguları bazen gerçekleri görmesine engel olabilir. Ama artık daha güçlü bi kadın var karşımızda. Dimdik ayaktasınız haklı taraf olmanın tadını çıkartın geleceğinize bakın hayata daha güçlü bi şekilde tutunun. Elinizden geleni yapmışsınız zaten içiniz rahat olsun. Hiçbişey için geç değil insan zararın neresinden dönerse kardır. Şimdi yeni olduğu için duyguların yoğun kafan karışık boşluktasın ama zaman geçtikçe herşey çok daha güzel olucak hayatın rayına oturcak daha mutlu olucaksın canım görüceksin. Üzülme sakın. Ağlamak istiyosan ağla konuş kendi kendine rahatla, ki ertesi güne güçlü başla. Herşey gönlünce olsun sıkma sakın canını. Karamsarlığa kapılma değmeyenler uğruna.. Herşeye rağmen hayat yaşamaya değer

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…