bende hep eşim beni terk edecek korkusuyla yaşamaktan bıktım en ufak kavga da yeni gelin gibi evi terk eder ablasınan gider ben getirirm iki defa yaptım bu getirme işini onuda g.tü kalktı tabi şimdi en ufak kavgada ev terk ediyo beni kahrediyo bu gecede kavga ettik bakalım sonumuz ne olacak bu akşam
14 yil esinizle ayni evi, ayni yatagi paylasmissiniz, dile kolay..
Aglamaniz, üzülmeniz cok normal..Belki sevginizden, askinizdan aglamiyorsunuz ama insan cogu zamanda aliskanliklarindan ötürü cesaret edemez birseylere. Belkide bu karari vermeseydiniz ömrünüzden daha cok günler mutsuz bir sekilde gececekti.
Umarim hakkinizda hayirlisi olur, dilerim ki bundan sonra güzel günler görürsünüz..
bende hep eşim beni terk edecek korkusuyla yaşamaktan bıktım en ufak kavga da yeni gelin gibi evi terk eder ablasınan gider ben getirirm iki defa yaptım bu getirme işini onuda g.tü kalktı tabi şimdi en ufak kavgada ev terk ediyo beni kahrediyo bu gecede kavga ettik bakalım sonumuz ne olacak bu akşam
bu senede 2 kez mutlaka oluyo bu sene giderse bende akıllandım gitmiycem yanınana
ee sen diğer konuda da bitirdik adım dula çıktı falan yazmışsın
şimdi de evi terkediyor gitmicem bidaha diyosun
hiçbir şey anlamadım ben bu işten
Ben de anlamadım. Senede 2 kez gidiyor yazmış buraya.. Ama diğer konuda 9 ay evli kaldığını yazmış..:s
14 yıllık hayat arkadaşı, bir mesajla randevu veriyor.. Ne acı bi durum
14 yılın hatırına telefon edip nasılsın? diyemeyecek kadar değer vermiyor.
Bense salak gibi ağlıyorum.
neden buluşmak istiyor peki biliyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?