Yazmazsam çıldıracağım.

işten çıkmayın da bir süreliğine izin alabilir misiniz? 1 hafta falan...
bırakın sizinle aynı işi yapan kız uğraşsın işlerle.
bakalım becerebilecek mi? sonuçta 4 ayda az çok bir şeyler öğrenmesi beklenir.
siz şimdi işlerin sorunsuz yürümesini sağladığınız için onun beceriksizliği göze çarpmıyordur.
işteyken "yardım etmem" vs. de diyemezsiniz.
bırakın bir süre kendisi bocalasın.
yalnız kalınca, stres altında gerçek yüzünü de gösterir zaten.

Proje bazlı bir eğitim 2 ay sürecekti ama kız öğrenemedi, sorularına destek oluyorum sürekli.

ters davran boşver
bende öyleydim ama sürekli iyi niyetim suistmal edildi
şimdi artık arada tersleşince herkes haddini yerini sınırını öğrenmeye başladı

kızı tersle birkaç defa şimdi daha çok şikayet edebilirsin en azından haklı olarak şikayet edebilirsin de
neyse böyle yapma ama kısa cevap ver uzatma detay vererek, sürekli detay verme her sorusuna ama biri özellikle üstlerden biri yanınızdan geçerken soru sorarsa uzatın cevapları

birde benzeri çok farklı sektörde çok farklı şekilde arkadaşımın başına geldi (evli olmalarına rağmen)
kadın ve onu koruyan bölge sorumlusu sevgililermiş

Çok teşekkürler.
Benim yetiştirdiğim ilk kişi de değil üstelik. Bu kız sürekli beni kötüleme peşinde.
Kullervo çok sabırlı çok uğraşıyor diyor diğerlerine ama sorumluma anlaşamıyoruz diyor.
Yani ikili oynuyor.
Ben bugüne kadar hep aza tamah ettim çoğu bulayım diye. Ama olmadı, olmuyor.
Ezildim defalarca ama sustum. İlk işim diyeydi susmam.
4 sene sonunda iyi bir profil çizen ama sadece çizmekle kalan bir kadının gelip beni kötülemesi üstüne sorumlumun da kötülüyor olması canıma tak etti.
Dediğiniz gibi evliliğimde de sorun olmaya başladı çünkü sürekli ağlar hale geldim.
Kişiliğimden çok ödün verdim, duygusal davrandım.
Yapmamalıydım...

İşte benim işim hakkında da konuşulmıuyor çünkü sorumlu işin arkasında durmuyor... Zor ya ne bileyim. Ne yaparsam yapayım yaranamadım...

bu dönemde izin alma şansım çok düşük.
kız hatasını gördü bugün bana söyledi ben de sorumluya söylemesini istedim.
ama tabi 1 ay önce yapılan bir hata olduğu için düzeltme yapılamıyor.
ben sürekli hatalarını söylerken kötü oluyorum onda alttan alınıyor.
kız beceremiyor. bu ortada.

bu arkadaş ofiste konuşarak sormuyor ki, skype mesajı atıyor bana, yani benim cevaplarımın ne olduğunu gören de olmuyor.
birkaç kere sesli bir şekilde açıkladım usul usul, yine anlaşılamayan insan oldum. kıza cümlenin ögelerini bile açıkladım anlasın diye. kullervo ile iletişim kuramıyor.
terslemek istemiyorum, terslersem kendimi tutamam bana tepki verir ve fiziksel şiddet uygularım diye korkuyorum çünkü sinirlenince gerçekten çok başka bir insan oluyorum.

Kusura bakmayin lafim size degil.Bu sozu kendime zamaninda sık sık hatirlattim.Sen Eşek olursan binen cok olur.Ayni seyleri tami tamina ayni seyleri yasadim.Benim ki birde uni.den arkadasti.Sonra ne oldu ben isten ayrildim patrono anlatmis beni yapmadigim seyleri.Allah a havale ettim.Simdi iyiki yapmisim diyorum.Issiz kalirsam? Is bulamazsam? ailede bi suru borc.Hep dusunurdum.Hepsi halyoluna girdi cok sukur.Mutsuzsaniz ayrilin isten.Bosuna stress olmayin.Yeni is bulursunuz.

Konularınızı bir süredir takip ediyorum. Acaba sorumlunuz o kızdan hoşlanıyor veya o kızın torpili olmasın acaba. Sanki özellikle onun tarafını tutuyormuş gibi. Ayrıca işten zaten ayrılmayı düşünüyorsanız, mükemmel iş yapmaya çalışmayın. Kız da kendi işlerinin sorumluluğunu alsın 4 ay geçmiş onun işlerini siz takip etmeyin sorumlunuz takip etsin karışmayın onun çevirilerine. Eğer evlilik tazminatı ile ayrılacaksanız da zamlardan sonra ayrılın ki brüt maaşınız artsın.

Kusura bakmıyorum çünkü doğruları söylüyorsunuz. Bir yandan da eden bulur diyorum ama ne bileyim bu süreçte zorlanıyor insan, kendimi sorguluyorum artık.

Sorumlu her yeni gelene karşı özellikle kadınlar tabii bir yakınlaşma tutumu sergiliyor zaten. Zam görüşmelerine kadar dayanabilir miyim bilmiyorum. Çok iki yüzlüler çünkü. Ben de hep bir dik durucam doğru olucam fikri olduğu için bu tarz durumlar da yoruyor artık.

kaç ay oldu belkide ben sürekli sürekli uzun uzun açıkladığım için ilerleyemedin birde araştırarak yapmayı dene
yaz bir cevabında mesela çok mu tersleme olur bilemedim
ama işinizi siz yinede iyi yapın çünkü işinizi iyi yapmanız oradaki kişilerin size referans olmasını sağlar

Ben olsam müdürle falan çözerim sorunu
Böyle bir şikayeti varmış arkadaşımızın sizin kulağınızada gelmiştir fakat ortada bana göre problem yok derim sorumlumuz olayı çözemedi sizinle konuşmak istedim diyebilirsiniz
Şu sıra başka yerde macera aramanın bence gereği yok
Her yerde aynı sorunlar var oyüzden büyütmeyin gözünüzde

Bunu da denedim inanın. Hatta araştırabileceği tüm siteleri araştırarak attım bak buradan faydalanabilirsin diye.
Yani kendimi de mükemmel çalışan olarak yansıtmak istemem ama bana verilen görevi hakkıyla yerine getirdim. Ne zaman ki düzelmedi o zaman bakın böyle hatalarla karşılaşıyorum demeye başladım üstlerime. Sonra tabi kıza da daha kısa cevaplar verdim "buradan bakabilirsin, şurada geçiyor, burası yardımcı olacaktır" "bu uygundur, bu yanlış şu kullanılmalı" gibisinden.
Bu sefer başladı kullervo beni tersliyor ben çok naif bir insanım diye. Kendine yer buldu böylece. Yanına aldı sorumluyu. Ben yine açıklama yaparak yardımcı olmaya çalıştım zaten ama yaranamadım.
Referans istemiyorum, kırgınlıkla yazıyorum belki ama kimseyi istemiyorum artık.

Büyütmeyin gözünüzde demişsiniz ama bu artık psikolojik bir baskı ve saygısızlık halini aldı.
Yani kendi halinde tek derdi işini yetiştirmek olan birini bu kadar kötülemek saygısızlık değil mi sizce?
Bu kadar borcun altındayken ben de macera aramak istemiyorum elbette, buraya tutunmak istiyorum.
Ama olmuyorsa da tek kişinin çabasıyla olmaz.
Benim tüm günümü mahvediyor artık bu durumlar. Ne yapacağım, ne yapmalıyım diye düşünür oldum. Yardım bile almaya razıyım, yeter ki biri de çıkıp evet kullervo sen hatalısın desin.
Ama değilim işte. Sorumlum hariç herkes sen iyisin zaten diyor buna ik da dahil.

Allah tan bugün cuma
biraz daha sakin olmaya çalışın
hafta sonu sinirlenirizi kontrol altına almaya çalışın
beceriksiz bir kadın yüzünden işten çıkmaya değer mi bunu düşünün
birde borçlar hayatınızda hiç bitmeyecek ama ilkten böyle yüksek olup zamana daha var gibi olunca o, insanı düşüncelere sürekleyip bitmeyecek eksik kalacakmış hissi yaratıyor
bu sebeple siz mesela borçtan kalanı biriktirmek isteseniz birşey çıkıp birikimde yapamayınca sinirleriniz laçkalaşabilir benzer durumu (ben evli değilim çeyiz paketi ödemesinde) benzer durumu yaşadım
işyerinden çıkışta sinirden başım çatlarcasına ağladığımda çok oldu
inanın herşet üstüste geliyor gibi dursada hayatın cilvesi bu ve bir şekilde geçecek başka dertler başlayacak
bu yüzden o kadını görmemezlikten gelin

Çok teşekkürler.
Benim asıl olayım borç ödemenin yanı sıra ev almak için birikim yapıyor oluşumuz.
Eşimin tüm maaş borca, kiraya ve faturalara gidiyor benimkini de harcamaları ayırıp kalanını birikim olarak kenara atıyoruz.
Yani işten çıkarsam hem harçlık azalacak hem de birikim yapamayacağız, şuan 2,5 sene daha ödememiz gereken borçlarımız var.
Şu anda en çok sıkıldığım durum da birikim yapamayacak oluşumuz çünkü kira dipsiz kuyu ve ev almayı da çok istiyoruz.
Hem kadını hem sorumlumu görmesem, robot gibi işe gidip gelsem daha mı iyi olacak inanın bilemiyorum, çok saçma bir psikolojinin içindeyim.
Bir yandan da işte evlilik tazminatını yakmasam mı fikri var kafamda ama o da gelip hemen gidebilecek hazır bir para.
Off ne bileyim geçsin bir an önce...

Bu kızla alakalı bir önceki konunu da okumuştum.
Herşeyi git açık açık konuş sorumsuzla.
İyilikten maraz doğarmış hakkaten doğuyor. Başıma da geldi çok iyi anlıyorum seni.
Yeni kızla olan sorununu, işteki yetilerini ne var ne yok anlat boş ver sen düşüneceğine onlar düşünsün.

sen ne diye yeni gelen biri için işten çıkasın ki çok saçma. bazı insanlar çok alıngan oluyor. o kızda öyle sanırım. takma kafaya bence sen doğruyu nasıl biliyorsan öyle davranmaya devam et. her yaşadığı bir deneyim insana

Geçen hafta konuştum, onu savundu işte.
Kız gitmeden rahatlamayacaksın dedi.
Yapamayacak ama sabredeceksin dedi.
Sonra da kullervo tehdit ediyor çıkmakla demiş ki ben çıkacağım bile demedim.
Sorumluyu görmek bile istemiyorum. İK ile konuşsam mı diyorum ama o zaman da yanlış anlayacaklar.
kullervo zaten dolu şimdi de sorumluyu kötülüyor diyecekler.
Bir yanım da nasıl yanlış anlaşıldığını anlat kızım yeter diyor.
Anlatsam sunsam konuşmaları ne kadar görecekler bilmiyorum.

İş hayatında kimseye yaranamazsın ben bunu anladım . Sizin için en iyisi iletişim kurmaya çalışmamak bu saatten sonra işi de öğretmek istemezdim ben olsam

İş hayatında kimseye yaranamazsın ben bunu anladım . Sizin için en iyisi iletişim kurmaya çalışmamak bu saatten sonra işi de öğretmek istemezdim ben olsam
Şimdi ben sussam, iletişimi sınırlasam sadece önemli konularda konuşsam da aynı şey olmaz mı?
Yani istemiyorum hiç iletişim kurmayı.
Öğretmeyeceğim de artık.
Ama hayalet gibi olacağım orada.
Hakkında kötü konuşulan, yanlış yargılara varılan biri.
Kafalarında çizdikleri profil ben değilim ki...

Sen bildiğin gibi yapmaya devam edersen zamanla zaten anlaşılır kimin ne olduğu .sen konuşsan çekemeyen kişi konumundasın zaten . Şuan yapacağın herşey senin aleyhine olur kendini geri çek biraz göze batma yeter cnm .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…