- 29 Ekim 2012
- 431
- 433
- 103
- Konu Sahibi raggiodisole
-
Cok abartmamis misiniz? Kizla falan alakasi yok siz o isyerinde calismak istemiyorsunuz sanirim. Cikarsaniz elbet is bulunur ama orada da benzer sorunlari yasamayacaginizin garantisi yok. Elbette 7 gun calisilmaz dolmussunuz artik ama alakasiz bir seye patlamak da size yarar getirmez
Tatlım söyleki tam emin olmamakla beraber bir iş kanunu aç oku. 7 gün kesintisiz çalıştığın zaman hem mesai alırsın hem de 1 gün izin hakkın olur. Bunu sağlıyorlar mi sana?Şu an konuşabileceğim tek kişi ik sorumlusu, patronum yurt dışında sizin müdür dediğiniz kişi de benim sorumlum...
İşleri ben planlamıyorum sorumlum planlayıp gönderiyor yani farklı bir iş gönderemiyorum ne yazık ki ama dediğiniz gibi daha güler yüzlü olmayı deneyeceğim.
Eğitim görevi sorumlu yoğun ve projeye çok hakim değil diye bana verildi en başında. Çünkü projenin dilini sadece ben biliyorum şirkette. Dili söylersem tanıdık çıkabilir o yüzden yazamadım. Haftada 7 gün çalışmanın 2 günü yani hafta sonu aslında tercihi ama projeler yoğun diye mecbur bırakılıyorum. Ayrıca bu ekstra çalışmanın parasını da alıyorum. Tabi olay para değil yorgunluk...
Yok ben palazlanma olayının farkındayım zaten dediklerinizin hepsini gördüm bugüne kadar ama bir kal geldi ve sustum...
Tatlım söyleki tam emin olmamakla beraber bir iş kanunu aç oku. 7 gün kesintisiz çalıştığın zaman hem mesai alırsın hem de 1 gün izin hakkın olur. Bunu sağlıyorlar mi sana?
Bak şu iş hukuku avukatı olayını yabana atma. Birileri ile iletişime geç. Eminim fayda sağlayacaktır.
İk ile görüş mutlaka.
Bu arada eğitim görevi bana verildi olayı diye bir sey olamaz. Mesela size sabah akşam çay servisi işi verilse onu kabul edecek misiniz? Kabul etmeme hakkınız var. 2 ay konuşulmuş 4 ay geçmiş sürdürmeme hakkınız var. Hele kontrol sizin uzmanın değil şefin işidir. Kiz siz hayayi bulduğunuzda da karsi cikip olay cikarip düzeltmiyor zaten. O zaman kontrol etmenizin manası ne? Yetki olmadığı ama soruluk olduğu zaman bu yaşadığınız olur. Proje sorumlusu dediğiniz kişide size tahakküm ile görevi dışındaki işlerı yaptırmaya çalışan tipik yönetici. Taktik bu. Şikayetlerini görmezden gel, onu suçla.Şu an konuşabileceğim tek kişi ik sorumlusu, patronum yurt dışında sizin müdür dediğiniz kişi de benim sorumlum...
İşleri ben planlamıyorum sorumlum planlayıp gönderiyor yani farklı bir iş gönderemiyorum ne yazık ki ama dediğiniz gibi daha güler yüzlü olmayı deneyeceğim.
Eğitim görevi sorumlu yoğun ve projeye çok hakim değil diye bana verildi en başında. Çünkü projenin dilini sadece ben biliyorum şirkette. Dili söylersem tanıdık çıkabilir o yüzden yazamadım. Haftada 7 gün çalışmanın 2 günü yani hafta sonu aslında tercihi ama projeler yoğun diye mecbur bırakılıyorum. Ayrıca bu ekstra çalışmanın parasını da alıyorum. Tabi olay para değil yorgunluk...
Yok ben palazlanma olayının farkındayım zaten dediklerinizin hepsini gördüm bugüne kadar ama bir kal geldi ve sustum...
Yok buraya patlanir onun sakincasi yok zatenValla kırgınlığımla abartmış olabilirim bilemiyorum ama patlamayı burada yapmak benim için daha iyi oldu gidip ofiste patlamak istemiyorum çünkü. Ve dediğiniz tüm risklerin de farkındayım zaten. Ben işimi seviyorum, iş yerimdeki kişilerle sorunum var.
O konu benim açtığım konu olabilir :)Geçenlerde bi konu okumuştum ordaki bayanda çevirmendi ve yine bi çaylağı yanına vermişlerdi ama onun çaylak iyi üniversitelerden falan mezundu o konu canlandı gözümde. Bu arada siz iş arayın bi yandan bence iş görüşmelerine gidin. İş bulur bulmaz evliliğiniz 1 yılı doldurmadı ise evlilik cüzdanınız ile iş akdimin feshi olarak başvurursunuz beklemek zorunda olduğunuz ihbar süresi de olmaz mis gibi. Sonra görürler dünya kaç bucak
O konu benim açtığım konu olabilir :)
Bu arada eğitim görevi bana verildi olayı diye bir sey olamaz. Mesela size sabah akşam çay servisi işi verilse onu kabul edecek misiniz? Kabul etmeme hakkınız var. 2 ay konuşulmuş 4 ay geçmiş sürdürmeme hakkınız var. Hele kontrol sizin uzmanın değil şefin işidir. Kiz siz hayayi bulduğunuzda da karsi cikip olay cikarip düzeltmiyor zaten. O zaman kontrol etmenizin manası ne? Yetki olmadığı ama soruluk olduğu zaman bu yaşadığınız olur. Proje sorumlusu dediğiniz kişide size tahakküm ile görevi dışındaki işlerı yaptırmaya çalışan tipik yönetici. Taktik bu. Şikayetlerini görmezden gel, onu suçla.
Yok buraya patlanir onun sakincasi yok zatenhepimiz burda oyleyiz. Ama bence kisiler degil sorun,sizin calisma saatleriniz cok fazla. İnsan dunyanin en guzel isinde de hafta 7 gun calissa bu duruma gelir. Evinize yansimaya baslamis artik bu durum ki hic hos degil. İs iste birakilir ev evde malum. Bilemiyorum ben sizin yerinizde olsam gider soylerim 7 gun calismiyorum bitti diye. Mesaimi yaparim,gereken durumda fazladan da kalirim ama artik yasam kalitem dusuyorsa ona da bir dur derim
ya olabilir bencede bu kadar tesadüf olamaz yine kızı bi şekilde kolluyorlardı böyle. hatta kız nasıl anlamam ben bilmem şuralardan buralardan mezunum diye de ağlamıştı. Oldum olası sevmem öyle insanları. hayır salaksan salaksındır bunu zorlamanın anlamı yok ki. ayrıca o sorumlu müdür o kıza yürüyor bak demedi deme.
Bence arada laf taşıyan kişilerden duyduklarınızla kendinizi harap ediyorsunuz
Madem duydunuz kıza orda burda ağlak ajitasyon yaparak kapasitenin üstündeki bir işi başarabileceğinimi düşünüyorsun diye yüzleşin
O 36 yaşındaki boşboğaza da herkesin ortasında ortamda eşimlede problemim varmış siz biliyormuşsunuz sorun kimde sizce evliliğime bi el at istersen diye rezil edin
Burdan çıksanız başka bir işyerinde de aynı şeyler yaşanıyor emin olun işgüzar milletin ekmeğiyle oynayan kişiler her yerde
Hiç kendinize kızmayın çakallarla dans etmeyi öğrenin
hahaha ya o benim konum! siz bi bakın isterseniz benim diğer konulara :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?