kısmet. sizin tutumunuza bağlı.Yok hayır. Düzelmeyecek bir şey yok dedi, söz verdi...
tantuni kaçırmak ?Sizden tantuni kaçırıp, laf edince de “s.ktir git” diyen adamla barıştınız di mi, yanlış hatırlamıyorum. Ne diyelim, bize mutluluklar (!!!) dilemek düşer..
Bende öyle alğıladım açıkçası. kendinize çok kızgınsınız aslında.Yaa ben kendimle dalga geçiyorum başka birşey değil. İyiyim sağolun sadece kendime kızgınım
Değil mi önemli olan icraat :)kısmet. sizin tutumunuza bağlı.
nabza göre şerbet .
adamlara güven olmaz .
(çocuğun dötüne , kocanın sözüne güven olmaz)
Önceki konuda var fıkra gibitantuni kaçırmak ?
Evet kızgınım dalgaya vuruyorum. Ordan bakınca akıl sağlığım yerinde değil gibi mi duruyor:))Bende öyle alğıladım açıkçası. kendinize çok kızgınsınız aslında.
Evet ağır şizofrenimKonuşmalarınız çok değişik geldi bana. İlaç falan mı kullanıyorsunuz ?
Yoo bence fazlaca eğır eleştiri aldıgınız için umursamaz tavrınızı takındınız.Evet ağır şizofrenim
insalah senin için hayırlısı neyse o olsunSabah oldu çok şükür:)
Konuştum. Kararını ver ya bu eve temelli gelirsin yada o eve temelli gidersin dedim. Bugün kararını bildir dedim.
Daha bir çok şey söyledim gelişmeler az sonra :)))
Reklam arasi mi verdiniz? Sonra baska mesajlariniz da olmus da boyle arkasi yarin gibi gelismeler az sonra deyip baska baska seyler yazmak da degisik...Daha bir çok şey söyledim gelişmeler az sonra :)))
Yuh yaa yuh öyle mi cevap vermişim eleştirilere. Bide yoo diyorYoo bence fazlaca eğır eleştiri aldıgınız için umursamaz tavrınızı takındınız.
Hani ne derseniz deyin şeyimden aşagı Kasımpaşa misali.
Ya zamanım olmadı yazmaya Allah aşkına ne garip yorumlar ilginç gerçektenReklam arasi mi verdiniz? Sonra baska mesajlariniz da olmus da boyle arkasi yarin gibi gelismeler az sonra deyip baska baska seyler yazmak da degisik...
Tamam sensin.Yuh yaa yuh öyle mi cevap vermişim eleştirilere. Bide yoo diyor
Arkadaşım bize göre değer görmediğin bir evliliği sonlandırman daha doğru.Yuh yaa yuh öyle mi cevap vermişim eleştirilere. Bide yoo diyor
O ne yaaaArkadaşım bize göre değer görmediğin bir evliliği sonlandırman daha doğru.
Ama sen kendini hazır hissetmiyorsan ertele. Benim arkadaşım boşanmak istemediği için ayrı evlerde yaşama kararı aldılar ve 10 senedir ayrı yaşıyorlar. Herkes kendi işinde gücünde. Arada bir bir araya gelip hasret gideriyorlar her anlamda
Öyle daha mutluymuş. Hayırlısı olsun dedim ne diyeyim.O ne yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?