Yediğim halt...

Sana samimiyetle bir şey söylemek istiyorum. Sen gerçekten şu an ne istediğini bilmiyorsun. Ailen bir şey söylüyor, eşin bir şey söylüyor. Biz bir şeyler söylüyoruz. Sen ne istiyorsun? Sevgi saygı ilgi ve bu evliliğin sürmesini istiyorsun muhtemelen. Ama maalesef karşında bu isteklerini dikkate alan biri yok. Bir araya gelsen mutsuz olacaksın. Boşansan mutsuz olacaksın. Hiçbir şey yapmadan bir süre ayrı yaşa, kendini ölç, ne istediğine karar ver. Gelecek planını yap. Ondan sonra gerekiyorsa adım at. Acele etmek zorunda değilsin ister 3 ay düşün ister 12 ay ama düşün, ne istiyorsun?

Ya zamanım olmadı yazmaya Allah aşkına ne garip yorumlar ilginç gerçekten
Hanimefendi garip olan sizsiniz. 2 saat once gelip gelismeler oldu azzz sonra diyorsunuz, iki saattir millete cevap veriyorsunuz ama "yazmaya zamaniniz olmadi". Konunun basindan beri size yardimci olmaya calisanlara ayip bu yaptiginiz arkasi yarin tavri.
Neyse.
Vaktiniz olup lutfettiginizde aydinlatirsiniz insanlari.

Eski konuları bilmiyorum, yorumları bir az okudum. Boşanma davası açan siz, evden çıkan siz ama barışmaya da çalışan siz. Adam çamaşırlarını size yıkatmıyor diye sinirleniyorsunuz. Son kere konuşcam diyorsunuz. Durumun nasıl tersine olduğunun farkında değilsiniz galiba. Şimdiden sanki o boşanma açmış da siz yalvarıp barıştırmışsınız gibi duruyor. Eve birleştirelimi o demeli, çamaşırlarını yıka lütfen o demeli, siz ne halin varsa gör bizi incittin tavrını bile koyamıyorsunuz. Bir de sabah erkenden kalkıp kahvaltı hazırlamak istiyorsunuz o naz ediyor. Bakın o size yapmalı bunları, kendini affettirmeli. Adam suçlu ama onu hem de güçlü yapan sizsiniz. Konuları bilmeden tam kenardan izleyen bana göre siz adama ölüp bitiyorsunuz, vurduğun yerde gül biter durumundasınız, o sizi takmıyor, keyfi ister gelir istemez gelmez. Çamaşırlarını yıkatma şerefini bile vermiyor size. Çok garip bir durum ne diyeyim

Üşenip, gerek de duymayıp yazmadıklarımı yazmışsınız. Ben eski konuları okudum, şimdiki konuya da bakarak da konu sahibinin blöf yaptığını düşünüyorum. Adam takmayınca blöfü ilerletti ilerletti, baktı olmuyor adamın iki lafına geldi. Hala boşanıcam, anlaşmalıya razı edicem falan fıstık. O adam onu evine götürür, açtığı yeni evi de kapattırır aha da buraya yazıyorum. Öyle muazzam şeyler de yapmasına lüzum yok, '' Düzelmeyecek bişey yokkkk. '' dedi ve davayı çektirdi çünkü .

inşallah her şey düzelir evliliğinizde . evet zor gibi gözüküyor ama dua edin

Hanımlar herkes sakin olsun lütfen, yaşlarınızı ortalama 35 olarak kabul edersek M.Ö. 1970'li yılları bilmiyorsunuzdur, o zaman pc icat olunmamıştı, internet nedir bilmezdik, tv günün belli saati yayın yapan kapalı olduğu sürelerde üzeri dantelle örtülen bir cihazdı.
Evlerde radyolar vardı, her öğleden sonra Arkası Yarın kuşağı olurdu, rahmetli anneannem evin işini yaparken Arkası Yarın'ı dinlemeyi pek severdi.

O yayında Klara Antoni'ye her şeyi itiraf edip ona deliler gibi aşık olduğunu itiraf edecekken en heyecanlı yerinde pat keserlerdi, haydaaa bekle yarın öğleden sonra olsun, Klara kısık ürkek titreyen sesiyle Antoni seni seviyorum aşkım desin, radyo bize sabretmesini öğretti, sizlerde sabırlı olun lütfen.

Şimdi adam ceza veriyor konu sahibine. Trip atıyor. Konu sahibine özür de diletir bu adam, işini biliyor yani

var , ve malesef adam çocuğuna diyor ki ' biraz daha büyü bu kadından kurtulcaz '
konu sahibi için diyor ..... ve konu sahibi barışıyor böyle bi adamla .
yine de Rabbim iyilik versin
Konu sahibini biliyorum başka bir üye icin sormuştum konu sahibine zaten diyecek birsey bulamıyorum ruh hali iyi olmayabilir su süreçte iyi kararlar verecektir umuyorum

Sabah oldu çok şükür:)
Konuştum. Kararını ver ya bu eve temelli gelirsin yada o eve temelli gidersin dedim. Bugün kararını bildir dedim.
Daha bir çok şey söyledim gelişmeler az sonra :)))

O Kim karar bildirecek ya? Gelismeler az sonralik bir durumun yok canim ya durumuna uzuluyoruz. Barisnda barismasanda hepimiz sana uzuluyoruz ama sen yalvarma moduna gecmissin. Sana dur bir sakinles akilli hareket et diyoruz yine degisen birsey yok. Hakkinizda hayirlisi olsun.

Evet kızgınım dalgaya vuruyorum. Ordan bakınca akıl sağlığım yerinde değil gibi mi duruyor:))
hayır kendinizle dalga geçtiğiniz konusunda arkadaş milletle dalga gectiğinizi soylemiş bende sizin yazdığınıza istinaden kendinizle dalga geçtiğinizi yazmışsınız ya. bende kendinizle dalga geçtiğinizi alğıladığımı söyledim yani sizi onayladım ama siz yanlış anladınız sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…