Adam, anasının "paşa oğlusu" büyük ihtimal. Umarım üzülmez, çok sıkışmış bir izlenim verdi.Bu da mümkün, dediğim gibi ben hanımefendinin tüm konularına hakim değilim ama burada yapılan yorumlardan adamın pek de canı gönülden barışmadığı sonucu çıkıyor, nafaka tazminat sorunu ortadan kalkmış, neden diğer evde yiyip içip çamaşırlarını ablasına yıkatıyor ki?
He ben olsam adamı kabul etmem, getir çamaşırlarını yıkayayım da demem ama boşanma gerçekleşmeyecekse normali eşlerin aynı evde yaşaması, yemek, çamaşır vb aynı evde olması değil mi?
Umarım konu sahibesi üzülmez.
O yuzden konu sqhibi ondan once davranip dava acacak beni kandirdi baristik ama hala ayri evde yasiyor diye.. bence cok guzel kanit adamin ayri evde yasamasi.. konu sqhibi bunu kanitlayip dava acabilirYa da daha kötüsü, adam gidip "evi terk etti" diye karşı dava açabilir.
Ya ne yapmak istediğini henüz bilmiyor. Ne istediğini bilmek lazım adım atmadan önce. Yoksa böyle gel git çok olur.O yuzden konu sqhibi ondan once davranip dava acacak beni kandirdi baristik ama hala ayri evde yasiyor diye.. bence cok guzel kanit adamin ayri evde yasamasi.. konu sqhibi bunu kanitlayip dava acabilir
Niye tekrar dava alamazsınız?Arkadaşlar ben eşimle barıştım...
Evine dön dedi. Yeni çıktığım evde yaşayacaz dedim kabul etti. Konuştuk falan...
Pişman oldum ama artık çok geç. Feragat dilekçesi verdim ve aynı nedenlerden bir daha dava açamicam...
Onun amacı tazminattan kurtulmaktı.
Ayrıntılar var da niye pisman oldum gibi, gücüm yetmiyor yazmaya.
Annem tekrar aç davayı diyor ama bilmiyor ki açamam artık.
İyi bok yedim.
Bazen insanın basireti bağlanıyor, yapmam dediklerini yapıp, asla dediklerini yutuyor o yüzden seni eleştirmek haddim değil ama en azından bundan sonra kızın için dik dur.. Kararlı ol, ne güzel ailende arkandaymış, en büyük hatayı kocanın yakınından ev tutarak yapmışsın aslında, Şöyle birşey de var ilk durumda sen mağdurdun, şimdi ise tercihini yaşıyorsun ve tüm günah sana yüklenecek, 2 katı güçlü olmak zorundasınArkadaşlar ben eşimle barıştım...
Evine dön dedi. Yeni çıktığım evde yaşayacaz dedim kabul etti. Konuştuk falan...
Pişman oldum ama artık çok geç. Feragat dilekçesi verdim ve aynı nedenlerden bir daha dava açamicam...
Onun amacı tazminattan kurtulmaktı.
Ayrıntılar var da niye pisman oldum gibi, gücüm yetmiyor yazmaya.
Annem tekrar aç davayı diyor ama bilmiyor ki açamam artık.
İyi bok yedim.
Dogru.. konu sahibi bosanirsam ne one sürcem demis te bende ona istinaden yazdim.. sonucta adamin barisalim deyip ayri yasamasi basli basina sebep bosanmak icin de galiba konu sahibinin niyeti pek yok bosanmayaYa ne yapmak istediğini henüz bilmiyor. Ne istediğini bilmek lazım adım atmadan önce. Yoksa böyle gel git çok olur.
Ya gunces allah affetsin konuya uzulecegime senin yazdigina kahkaha attm konu p.c olduVallaha buna emindim :) aynen asagilanmaya devam. Diyeceksin ki nereden emindin. Burnunun dibinden ev tutmandan emindim :)
yok hedefim 4O zamaaaan gelsin 2. 3. Çocuk. Bu adam tekrar baba olmasın da kim olsun?(!)
Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Çok güzel yakalamışsınız ayrıntıları.
İlk önce anlaşmalı teklif edecem. Kabul etmezse fikir verdiğiniz gibi ayrı evde takıldığını öne sürebilirim.
Yada geçimsizlik (ailem şahit olur)
Yada yaptığımın bedelini karşılıksız ödeyecem ki bu beni maddi olarak değil onun ekmeğine yağ sürdüğüm için üzer.
Yarın şehir dışına gidecekmiş tekrar. Hala eve gelmedi korona testi için hastaneye gitmişti. Gelsin konuşacam.
Hepinizden Allah razı olsun.
Belli ki boşanmayacaksın ? :)Canim bir dur, bir sakinles, bir derin nefes alip dusunerek hareket et. Daha dun baristiniz bu gun anlasmali bosanmayi teklif edersen ondan ne farkin kalacak? Once iyice konus, dusun, fevri hareket etme. Belli ki bosanmayacaksin bari dile getirme.
Belli ki boşanmayacaksın ? :)
Tamam konuşayım da ona göre işte
Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Çok güzel yakalamışsınız ayrıntıları.
İlk önce anlaşmalı teklif edecem. Kabul etmezse fikir verdiğiniz gibi ayrı evde takıldığını öne sürebilirim.
Yada geçimsizlik (ailem şahit olur)
Yada yaptığımın bedelini karşılıksız ödeyecem ki bu beni maddi olarak değil onun ekmeğine yağ sürdüğüm için üzer.
Yarın şehir dışına gidecekmiş tekrar. Hala eve gelmedi korona testi için hastaneye gitmişti. Gelsin konuşacam.
Hepinizden Allah razı olsun.
Çok doğru..Maalesef kadın seviyorsa etraftaki 1000 kişi uyarsın adam iki gülüp, az konuşunca adamın dediğini yapıyorlar.
Evet o kadar hamle yapmışsınız ama içinizde bir köşede hep birleşmek varmış demek ki
Boşanmaya kesin kararlı olsaydınız 50 kişi barış dese, adam güllerden size yol yapsa gözünüz görmezdi.
Sabah oldu çok şükür:)şuan sağlık düşünmüyorsun,bir sakinles konuş eşinle sakın sakin
esin ne diyecek nasil hareket edeceksiniz
bu kararsizlikla zaten doğru karra veremezsin pisman olursun
sabah olsun kendini dinle kalbini dinle eşini dinle
ama önce bir sakın ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?