Yediğim halt...

Adam, anasının "paşa oğlusu" büyük ihtimal. Umarım üzülmez, çok sıkışmış bir izlenim verdi.

Ya da daha kötüsü, adam gidip "evi terk etti" diye karşı dava açabilir.
O yuzden konu sqhibi ondan once davranip dava acacak beni kandirdi baristik ama hala ayri evde yasiyor diye.. bence cok guzel kanit adamin ayri evde yasamasi.. konu sqhibi bunu kanitlayip dava acabilir

O yuzden konu sqhibi ondan once davranip dava acacak beni kandirdi baristik ama hala ayri evde yasiyor diye.. bence cok guzel kanit adamin ayri evde yasamasi.. konu sqhibi bunu kanitlayip dava acabilir
Ya ne yapmak istediğini henüz bilmiyor. Ne istediğini bilmek lazım adım atmadan önce. Yoksa böyle gel git çok olur.

Niye tekrar dava alamazsınız?

Bazen insanın basireti bağlanıyor, yapmam dediklerini yapıp, asla dediklerini yutuyor o yüzden seni eleştirmek haddim değil ama en azından bundan sonra kızın için dik dur.. Kararlı ol, ne güzel ailende arkandaymış, en büyük hatayı kocanın yakınından ev tutarak yapmışsın aslında, Şöyle birşey de var ilk durumda sen mağdurdun, şimdi ise tercihini yaşıyorsun ve tüm günah sana yüklenecek, 2 katı güçlü olmak zorundasın umarım bundan sonra hersey gönlünce olur..

Dog
Ya ne yapmak istediğini henüz bilmiyor. Ne istediğini bilmek lazım adım atmadan önce. Yoksa böyle gel git çok olur.
Dogru.. konu sahibi bosanirsam ne one sürcem demis te bende ona istinaden yazdim.. sonucta adamin barisalim deyip ayri yasamasi basli basina sebep bosanmak icin de galiba konu sahibinin niyeti pek yok bosanmaya

Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Çok güzel yakalamışsınız ayrıntıları.
İlk önce anlaşmalı teklif edecem. Kabul etmezse fikir verdiğiniz gibi ayrı evde takıldığını öne sürebilirim.
Yada geçimsizlik (ailem şahit olur)
Yada yaptığımın bedelini karşılıksız ödeyecem ki bu beni maddi olarak değil onun ekmeğine yağ sürdüğüm için üzer.
Yarın şehir dışına gidecekmiş tekrar. Hala eve gelmedi korona testi için hastaneye gitmişti. Gelsin konuşacam.
Hepinizden Allah razı olsun.

Canim bir dur, bir sakinles, bir derin nefes alip dusunerek hareket et. Daha dun baristiniz bu gun anlasmali bosanmayi teklif edersen ondan ne farkin kalacak? Once iyice konus, dusun, fevri hareket etme. Belli ki bosanmayacaksin bari dile getirme.

Canim bir dur, bir sakinles, bir derin nefes alip dusunerek hareket et. Daha dun baristiniz bu gun anlasmali bosanmayi teklif edersen ondan ne farkin kalacak? Once iyice konus, dusun, fevri hareket etme. Belli ki bosanmayacaksin bari dile getirme.
Belli ki boşanmayacaksın ? :)
Tamam konuşayım da ona göre işte

Belli ki boşanmayacaksın ? :)
Tamam konuşayım da ona göre işte

Kiz daha dun baristin sen bu adamla :) bosanma niyetin olsa onca seyden sonra barisir miydin sence :) adam en az zararla atlatmak icin baristi muhtemelen. Simdi sen de konusmaya gore akillica hareket et. Fevri hareket etme.

Maalesef kadın seviyorsa etraftaki 1000 kişi uyarsın adam iki gülüp, az konuşunca adamın dediğini yapıyorlar.
Evet o kadar hamle yapmışsınız ama içinizde bir köşede hep birleşmek varmış demek ki
Boşanmaya kesin kararlı olsaydınız 50 kişi barış dese, adam güllerden size yol yapsa gözünüz görmezdi.

şuan sağlık düşünmüyorsun,bir sakinles konuş eşinle sakın sakin
esin ne diyecek nasil hareket edeceksiniz
bu kararsizlikla zaten doğru karra veremezsin pisman olursun

sabah olsun kendini dinle kalbini dinle eşini dinle

ama önce bir sakın ol

Çok doğru..

Sabah oldu çok şükür:)
Konuştum. Kararını ver ya bu eve temelli gelirsin yada o eve temelli gidersin dedim. Bugün kararını bildir dedim.
Daha bir çok şey söyledim gelişmeler az sonra :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…