aynen herkese net samimi cevaplar veriyorValla Sen konu acsan bile bana cok samimi geldin. Keske herkes senin gibi konu acsa. Millete atar yapmiyorsun, yaptiginin dogru oldugunu savunuyorsun belli ki kafan karisik ve fikir almak istiyorsun. Bu da en dogal hakkin.
Karar veremiyor, verdiğiniz kararların ardında duramıyorsunuz. Bunun elbet sebepleri vardır. Tek başına ayakta durmaktan korkabilir, adama çok aşık olabilir, adamın sizin yanınıza gelip kalması size zafer kazandırmış hissettirebilir, anlattığınız şeyler pek anlattığınız gibi olmayabilir, vs onlarca nedenden biri ya da birkaçı.Sadece o değil çamaşır değil yani:)) hakikaten çok fevriyim. Bu akşam konuşacam net olmak zorunda ama. Çok sağolun sağduyulu yaklaşımınız için
Kesinlikle haklısınız. Şimdi şöyle, eve geldi (erkek kardeşim evdeydi) tekrar konuştuk. sorun yok davranış ve sözler açısından. Mesela evimin bütün eksiklerini dizdi, eski evden eşya taşıdı, akşam oldu konuştu, gece konuştu, sabah 6 da uyandı konuştu.. dedi ki sen benim için çok değerlisin elimi asla üstünüzden çekmem. Niye böyle oldu gibi şeyler.. ben de baştan alıp tekrar anlattım, beni neyin buna teşvik ettiğini falan. Boşanmam için elinden geleni yapan sensin, istediğin oldu şimdi dön diyorsun dedim. Yokluğunda kafama dank etti dedi. Daha bir sürü ince ayrınti var ama sığmaz şimdi buraya.
Pişman olduğum konu şu,:
Adam evde emanet gibi duruyor. Yani geldi evin eksiğini falan düzeltti aldı etti. Şimdi sanki çocuğun başında duruyor gibi sadece.
Örnek bu sabah evden kahvaltı etmeden çıktı, eski evde yaparım üstümü değişir ise öyle giderim dedi. (!!!) Bütün giysileri hala orda. Eve uyumaya geliyor.
Adamin derdi barismak degil ki cunku..Nasil yani, hala iki ayri eviniz var, adam uyumaya sizin tuttugunuz eve mi geliyor?
Bosanirsin neden bosanamayasin sadece eski delilleri kullanamazsin.. eve gelmemesi bile senin avantajina bunu bile one surebilirsin dava acarken baristik ama ayri evde kaliyor hala diye..Aynı sebeplerden bir daha dava açamicam. Beni üzen de bu. Yüz kızartıcı bir şey yapmazsa boşayamam.
Ne olacak baristik bana davayi geri cektirdi fakat hala ayri evde kaliyor.. eve gelmiyor.. ayri evde kalmasi bayaa sebep zatenPeki neden olarak ne sunacam? Hakime karımı seviyorum derse boşamaz ki. Yani benim bildiğim bu
Vermeyecek tabi avukatligini bedava mi yapacaktiİspat lazım ailem şahit olur zaten. Ona da para lazım tekrar. Önceki 6 bin liramın bir kısmını bile vermedi avukat
Var adamin hala ayri evde yasmasi.. mesaj atacaksin benle baristin ama hala eve gelmiyorsun baska evde ayri yasiyorsun..beni kandirip davayi cektirdin filan.. bu nasil barisma filan.. bu mesajlasma da cok guzel kanit olur zatenYok R yok. Afedersiniz suyu çıktı zaten. Tek kaybım dediğiniz gibi koz yok elimde artık.
İyi bok yedim.
Gerizekalı ben..
Benim hayatım olmadı ya. Hiç birseyi doğru yapamıyorum.
Evet öyle bir düzen kurmuştum ki o yoktu içinde..
Tabii. Bosanma olmasin boylece nafaka odemesin. Derdi barismak degil bosanmamak.Adamin derdi barismak degil ki cunku..
Bu mesajı okuyunca üzüldüm, siz galiba çok fazla iyi niyetli birisiniz, çabuk inanıp güvenen biri olmalısınız ki eşinizin 2 davranışıyla yaşadığınız birçok sorunun, işittiğiniz tüm sözlerin üzerine sünger çekip davadan vazgeçmişsiniz.Benim hayatım olmadı ya. Hiç birseyi doğru yapamıyorum.
Ya da daha kötüsü, adam gidip "evi terk etti" diye karşı dava açabilir.Bu mesajı okuyunca üzüldüm, siz galiba çok fazla iyi niyetli birisiniz, çabuk inanıp güvenen biri olmalısınız ki eşinizin 2 davranışıyla yaşadığınız birçok sorunun, işittiğiniz tüm sözlerin üzerine sünger çekip davadan vazgeçmişsiniz.
Umarım yine üzülmezsiniz ama eşinizin diğer evi kapatmaması, çamaşırlarını ablasına yıkatması bana planlı gibi geldi ya da eşiniz sizden daha temkinli, ailesine çocuk için katlanıyorum barışmak istedi çocuk için idare ediyorum demiş bile olabilir.
Dilerim benimle barışmaya hazırdın ben de kızım için sana katlanıyorum gibi bir söz işitmezsiniz, tüm konularınızı takip edemedim ama burada yapılan yorumlardan sizi sevmediğini söyleyen, nafaka vb masraflardan kaçmak için uğraşan, sizden yediğini bile saklayan bir eşiniz varmış, yani böyle biri bir tartışma anında ağzına gelen her şeyi söyler sizi de incitir gibi geliyor bana.
Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun.
Bu da mümkün, dediğim gibi ben hanımefendinin tüm konularına hakim değilim ama burada yapılan yorumlardan adamın pek de canı gönülden barışmadığı sonucu çıkıyor, nafaka tazminat sorunu ortadan kalkmış, neden diğer evde yiyip içip çamaşırlarını ablasına yıkatıyor ki?Ya da daha kötüsü, adam gidip "evi terk etti" diye karşı dava açabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?