Yediğim halt...

Nasil yani, hala iki ayri eviniz var, adam uyumaya sizin tuttugunuz eve mi geliyor?

O bok boşarda siz niye böyle birşey yaptınız ? Hangi akla hizmet yani ?
Tam adım atıp herşeyi yola koymaya başlamışken.

bence bir tedavi olun adama neden hayır diyemiyorsunuz onu çözün

Yaa ben kendimle dalga geçiyorum başka birşey değil. İyiyim sağolun sadece kendime kızgınım

Ayrilirsaniz babanizin sigortasından faydalaniyorsunuz zaten, açıkta kalmiyorsunuz. Cocugunuz da esinizin sigortasindan faydalaniyor.
Adam baya nafaka odememek icin kafalamis sizi, simdi iki ev arasında geziyor.

Madem hala kendi eviniz var davanizi acik cekismeli de olsa bosanin o kadar pişmansaniz.

Nasil yani, hala iki ayri eviniz var, adam uyumaya sizin tuttugunuz eve mi geliyor?
Yok o günden beri bende gündüz ve gece. Ama dün eski evi temizlemeye gitti ablasıyla. Orda çamaşır atmış makinaya، ablasına sen as topla demiş. Ben o kadar dedim kirlilerini getir yıkarım. Ne kirli ne temiz hiç bir şey gelmedi. Ablası da dün aramış onu diyor ki çamaşırların hazır... Beni nasıl hala rencide ediyor. Evli karısı var ve duruma bak...
Bu sabah da oruç tutacak diye saat 4te gitti. Kalktım sana birşeyler hazırlayim dedim, yok dedi orda yerim ordan gecerim işe.
Bu akşam ya hep ya hiç. Ya bu eve gelirsin yada oraya temelli gidersin dicem. Başlarım nafakasina da tazminatına da...

Aynı sebeplerden bir daha dava açamicam. Beni üzen de bu. Yüz kızartıcı bir şey yapmazsa boşayamam.

Yuvami toparlamak. Manda yuvası...
Off evet haklarımı da kaybettim.
Yuva yok ki ortada. Yok...
Adam sahip olduğu standartları kaybetmemek hem de sizin sahip olacağınız , alacağınız hakları elde etmenize mani olmak oldu.
Siz ne kazandınız(!) , neyi kaybettiniz bir düşünün.

Bu adam napar eder seni o eve geri götürür.

Yuva yok ki ortada. Yok...
Adam sahip olduğu standartları kaybetmemek hem de sizin sahip olacağınız , alacağınız hakları elde etmenize mani olmak oldu.
Siz ne kazandınız(!) , neyi kaybettiniz bir düşünün.
Aynen dediğiniz gibi harfi harfine. Yapma dedi ailem, seni kandırıyor dedi ben yine yaptım. Kazandığım hiç bir şey yok.

Eski evi kiraya bile vermiyor düşünün...

Hayatta gitmem. Geçende evde kalan eşyaları almaya gittik, neyse o evde biraz dur belki 3-4 ay sonra gelirsin buraya tekrar dedi. Asla dedim asla.
Tabi tabi. Adam zerre efor sarfetmeden, iki lafla davayı çektirdi. 1 aya kalmaz, eski eve döndüm çok pişmanım diye de konu açarsın.

Aynen dediğiniz gibi harfi harfine. Yapma dedi ailem, seni kandırıyor dedi ben yine yaptım. Kazandığım hiç bir şey yok
Burda onlarca insan aile desteğinden yoksun olduğu için boşanamıyor. Sizin varmış.
Bunun ne kadar büyük bir nimet olduğunu biliyor musunuz ?
Hadi kendinize acımıyorsunuz , evladiniza da mı acımıyorsunuz ?
Kendi çocuğunuzun sizi örnek almasını ister misiniz ? Bence istemezsiniz... Rol modelisiniz siz onun için. Böyle bir ana böyle bir baba...
Çocuğunuzun geleceğini , karakterini şekillendiriyorsunuz...

Evet Allah'a çok şükür maddi manevi destek oldular. Böyle bir ana demeyin nolur üzülüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…