- 19 Mayıs 2020
- 47.737
- 214.414
- 598
Yok yani, sen normal bir insansın. Öyle bazı özel durumların yok, bağımlılık psikolojisi gibi. Bu adam sana zerre birşey vermese sen yolundan dönmezdin. Verdikleri gidince sen de panikledin bocaladın. Bağımlılık durumu görsem uzun uzun sana anlatırdım, ama şu an gerek görmüyorum.Kız mevzuya sert girmeseneyok salağım ama sınırını bilen salak
Gercekten ben bu tip durumlarda sadece ailelere uzuluyorum. Yazik insanlar o kadar kol kanat gerer, kizlarinin arkasinda dururken kizlari kocam diye bir kalemde butun cabayi bir kenara atiyorlar.Burda onlarca insan aile desteğinden yoksun olduğu için boşanamıyor. Sizin varmış.
Bunun ne kadar büyük bir nimet olduğunu biliyor musunuz ?
Hadi kendinize acımıyorsunuz , evladiniza da mı acımıyorsunuz ?
Kendi çocuğunuzun sizi örnek almasını ister misiniz ? Bence istemezsiniz... Rol modelisiniz siz onun için. Böyle bir ana böyle bir baba...
Çocuğunuzun geleceğini , karakterini şekillendiriyorsunuz...
Yahu ne verdikleri?? Allah'ım yarebbimYok yani, sen normal bir insansın. Öyle bazı özel durumların yok, bağımlılık psikolojisi gibi. Bu adam sana zerre birşey vermese sen yolundan dönmezdin. Verdikleri gidince sen de panikledin bocaladın. Bağımlılık durumu görsem uzun uzun sana anlatırdım, ama şu an gerek görmüyorum.
Bence siz bosanmayi kafaya koyarsaniz maddi olarak aileniz yardimci olur. Bu kadar seye kosmuslar, onu da yaparlar.İspat lazım ailem şahit olur zaten. Ona da para lazım tekrar. Önceki 6 bin liramın bir kısmını bile vermedi avukat
Gercekten ben bu tip durumlarda sadece ailelere uzuluyorum. Yazik insanlar o kadar kol kanat gerer, kizlarinin arkasinda dururken kizlari kocam diye bir kalemde butun cabayi bir kenara atiyorlar.
Daha once kkda cok gordum bunu ne yazik ki. Dayakci kocasina donen mi ararsiniz, koca evi de ayri oluyor diye ailesini tekrar tekrar birakip barisan mi...
Sen şimdi takılma bunlara.Yahu ne verdikleri?? Allah'ım yarebbim
Evet haklısınız. O kadar çaba... Ailemle gidip konuşmuyor inatla. Onlar da bizi yok sayıyorsun o da yok sayıyor diyor. Telefonda anneme ağladım, nolur beni anlayın kızmayın diye. Üzdüm onlari yıprandılar..Gercekten ben bu tip durumlarda sadece ailelere uzuluyorum. Yazik insanlar o kadar kol kanat gerer, kizlarinin arkasinda dururken kizlari kocam diye bir kalemde butun cabayi bir kenara atiyorlar.
Daha once kkda cok gordum bunu ne yazik ki. Dayakci kocasina donen mi ararsiniz, koca evi de ayri oluyor diye ailesini tekrar tekrar birakip barisan mi...
Yani ne diyeyim ? Baba sorunlu zaten.Evet Allah'a çok şükür maddi manevi destek oldular. Böyle bir ana demeyin nolur üzülüyorum.
Maddi durumları yok ki. Buna rağmen bana kendi evlerinden kanepe, masa yatak taşıdılar, babam gitmiş bana Ocak ve tüp almış. Harçlık verdiler, tamirat paralarını çıkarıp verdiler. Borcumu ödedim o ayrı. Ama yapmayan yapmazdı. Çok şanslıyımBence siz bosanmayi kafaya koyarsaniz maddi olarak aileniz yardimci olur. Bu kadar seye kosmuslar, onu da yaparlar.
Kesinlikle. Ne büyük hayal kırıklığı o anne baba için. Onca emek ayrılan zaman ve sonuç...Gercekten ben bu tip durumlarda sadece ailelere uzuluyorum. Yazik insanlar o kadar kol kanat gerer, kizlarinin arkasinda dururken kizlari kocam diye bir kalemde butun cabayi bir kenara atiyorlar.
Sen takılıyonSen şimdi takılma bunlara.
Simdi daha cok uzuldum ailenize. Hakkinizda hayirlisi olsun madem.Maddi durumları yok ki. Buna rağmen bana kendi evlerinden kanepe, masa yatak taşıdılar, babam gitmiş bana Ocak ve tüp almış. Harçlık verdiler, tamirat paralarını çıkarıp verdiler. Borcumu ödedim o ayrı. Ama yapmayan yapmazdı. Çok şanslıyım
Teşekkür ederim farkındayım sağolun. Ala geç değil dimi? Son noktayı koyacam artık. Oyuncak oldu ama hala geç değilYani ne diyeyim ? Baba sorunlu zaten.
Bari ana olarak siz doğru olun.
Zayıf karakterli , iki ileri bir geri.
Ne istediğini bilmeyen , bilse uygulamaya koyamayan. Koysa devam ettiremeyen.
Mesela ne diyeceksiniz ilerde ?
Ailemde destekti bana ama kocasız duramayip döndüm mü diyeceksiniz ?
Bu zayifliginiz yüzünden ilk başta muhtemelen eşiniz size olan saygısını kaybetti.
Ailenizin saygısını da kaybetmek üzeresiniz.
En sonunda da evladınız size olan saygısını kaybedecek...
Çünkü siz kendinize saygı duymuyorsunuz...
Sert olmak , kalbinizi kırmak için değil farkındalık için yazıyorum bunları.
Evet sorun bu. Insanlar buraya derdini anlatinca okuyoruz. Okumayin da ne demek? Siz de yazmayin o zaman. Derdinize derman aramiyorsunuz ki. Verdiginiz yanlis karardan haberdar ediyorsunuz.Gerçekten mi? Gerçekten sorun bu mu. Basıma gelenleri yazıyorum hissettiklerimi yazıyorum hiç tanımadığım arkadaşlarıma yazar gibi... Bana kizacaklar ama yine de yazacam dedim. Okumayın o halde lütfen.
Ben örneğini gördüm, kadın boşandı ama eski düzeni de nasıl arıyor. Adam da bırakmadı zaten, beraber yaşıyorlar şimdi. Terapiste gidiyorlar.Sen takılıyonkonu maddiyat olsa ben eski evde gayet maddi durumum iyiydi. Boşamiyorum lan deyip nolursa olsun otururdum orda. Ama çıkıp gittim Allah'a sığınıp.
Aldatma yok ki.Simdi daha cok uzuldum ailenize. Hakkinizda hayirlisi olsun madem.
Bu arada yuz kizartici suc deyip durdugunuz sey insallah aldatmadir. Insallah aldatilmayi affetmissinizdir, siddet falan degildir.
Peki.Ben örneğini gördüm, kadın boşandı ama eski düzeni de nasıl arıyor. Adam da bırakmadı zaten, beraber yaşıyorlar şimdi. Terapiste gidiyorlar.
Geç değil. Ama kozlar sizin elinizde değil.Teşekkür ederim farkındayım sağolun. Ala geç değil dimi? Son noktayı koyacam artık. Oyuncak oldu ama hala geç değil
O derman aramakti şimdi de haberdar etmek evet.Evet sorun bu. Insanlar buraya derdini anlatinca okuyoruz. Okumayin da ne demek? Siz de yazmayin o zaman. Derdinize derman aramiyorsunuz ki. Verdiginiz yanlis karardan haberdar ediyorsunuz.
Yok R yok. Afedersiniz suyu çıktı zaten. Tek kaybım dediğiniz gibi koz yok elimde artık.Geç değil. Ama kozlar sizin elinizde değil.
Daha çok çabalamak zorundasınız.
Ve yine R yapacaksanız hiç girişmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?