- 18 Eylül 2020
- 841
- 3.033
- 33
- 37
Eski konuya guncelleme yapin o zaman.O derman aramakti şimdi de haberdar etmek evet.
Bir dahaki sefere size sorarımEski konuya guncelleme yapin o zaman.
O zaman yuz kizartici suc deyip feragat ettiğiniz olay ne?Aldatma yok ki.
Valla iyi olur konu kalabaligi olmazhic degilse.Bir dahaki sefere size sorarım
Yaparsınız çekecek sizsiniz.Yok R yok. Afedersiniz suyu çıktı zaten. Tek kaybım dediğiniz gibi koz yok elimde artık.
Yanlış anladınız. 3 sayfalık celp gitti ona. Bana psikolojik şiddet gösteriyordu. Geri çektiğim için aynı sebeplerden tekrar açamam. Şimdi boşanmak için farklı ve haklı bir gerekçem olmalı.O zaman yuz kizartici suc deyip feragat ettiğiniz olay ne?
Yazmayin lütfen kalabalık oluyor daValla iyi olur konu kalabaligi olmazhic degilse.
OkYazmayin lütfen kalabalık oluyor da
İnandığım için affettim. Şu anda gidişat alengirli. Bu akşam konusacam tekrar. Net bir cevap almam gerekiyor.liliyaa bundan sonrasi icin nasil bir yol izlemeyi dusunuyorsun? Esinin samimiyetine inaniyor musun? Tekrar guvenebilecek misin? Hepsine cevabin evet ise bize mutluluklar dilemek duser.
TeşekkürlerOksiz de haklisiniz bir de benimle mi ugrasacaksiniz simdi?
Hala geç kalmış değilsiniz. Madem pişmansınız. Davayı açın ve boşanın.Kesinlikle haklısınız. Şimdi şöyle, eve geldi (erkek kardeşim evdeydi) tekrar konuştuk. sorun yok davranış ve sözler açısından. Mesela evimin bütün eksiklerini dizdi, eski evden eşya taşıdı, akşam oldu konuştu, gece konuştu, sabah 6 da uyandı konuştu.. dedi ki sen benim için çok değerlisin elimi asla üstünüzden çekmem. Niye böyle oldu gibi şeyler.. ben de baştan alıp tekrar anlattım, beni neyin buna teşvik ettiğini falan. Boşanmam için elinden geleni yapan sensin, istediğin oldu şimdi dön diyorsun dedim. Yokluğunda kafama dank etti dedi. Daha bir sürü ince ayrınti var ama sığmaz şimdi buraya.
Pişman olduğum konu şu,:
Adam evde emanet gibi duruyor. Yani geldi evin eksiğini falan düzeltti aldı etti. Şimdi sanki çocuğun başında duruyor gibi sadece.
Örnek bu sabah evden kahvaltı etmeden çıktı, eski evde yaparım üstümü değişir ise öyle giderim dedi. (!!!) Bütün giysileri hala orda. Eve uyumaya geliyor.
Peki neden olarak ne sunacam? Hakime karımı seviyorum derse boşamaz ki. Yani benim bildiğim bu
Ben sevmiyorum dediğinizde boşar merak etmeyin. Ama siz hakim karşısına çıkıp ağlarsınız seviyorum diye.Peki neden olarak ne sunacam? Hakime karımı seviyorum derse boşamaz ki. Yani benim bildiğim bu
Evet tuzağa düştüm. Sağolun...Hala geç kalmış değilsiniz. Madem pişmansınız. Davayı açın ve boşanın.
Çünkü eşiniz sizi denedi ve tuzağa düştünüz.
Çünkü kocanıza verdiğiniz son mesaj şu oldu; "ağzıma da s..çsan ben senin dediklerini yapacağım"Aynen dediğiniz gibi harfi harfine. Yapma dedi ailem, seni kandırıyor dedi ben yine yaptım. Kazandığım hiç bir şey yok.
Eski evi kiraya bile vermiyor düşünün...
İnandığım için affettim. Şu anda gidişat alengirli. Bu akşam konusacam tekrar. Net bir cevap almam gerekiyor.
Bu yukaridaki postlarda kendinle celisiyorsun.Evet tuzağa düştüm. Sağolun...
Geçimsizlik davası açsam hayır biz geçiniyoruz derse... Annemler şahit olsa kurtarırım herhalde. Önce anlaşarak boşanmayı denicem. Yok derse evden gönderirim ilk önce.alla alla adam istemeyince boşanılmıyor mu sanıyorsunuz siz?
muz cumhuriyetinde mi yaşıyoruz?
İnandım eve geldi ama gözlemliyorum hala. Tavırlar, sözler...Bu yukaridaki postlarda kendinle celisiyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?