Yediğim halt...

liliyaa bundan sonrasi icin nasil bir yol izlemeyi dusunuyorsun? Esinin samimiyetine inaniyor musun? Tekrar guvenebilecek misin? Hepsine cevabin evet ise bize mutluluklar dilemek duser.

O zaman yuz kizartici suc deyip feragat ettiğiniz olay ne?
Yanlış anladınız. 3 sayfalık celp gitti ona. Bana psikolojik şiddet gösteriyordu. Geri çektiğim için aynı sebeplerden tekrar açamam. Şimdi boşanmak için farklı ve haklı bir gerekçem olmalı.

liliyaa bundan sonrasi icin nasil bir yol izlemeyi dusunuyorsun? Esinin samimiyetine inaniyor musun? Tekrar guvenebilecek misin? Hepsine cevabin evet ise bize mutluluklar dilemek duser.
İnandığım için affettim. Şu anda gidişat alengirli. Bu akşam konusacam tekrar. Net bir cevap almam gerekiyor.

Hala geç kalmış değilsiniz. Madem pişmansınız. Davayı açın ve boşanın.
Çünkü eşiniz sizi denedi ve tuzağa düştünüz.

Aynen dediğiniz gibi harfi harfine. Yapma dedi ailem, seni kandırıyor dedi ben yine yaptım. Kazandığım hiç bir şey yok.

Eski evi kiraya bile vermiyor düşünün...
Çünkü kocanıza verdiğiniz son mesaj şu oldu; "ağzıma da s..çsan ben senin dediklerini yapacağım"
Geçmiş olsun, kocanız sizi yine oyuncak etti.

alla alla adam istemeyince boşanılmıyor mu sanıyorsunuz siz?
muz cumhuriyetinde mi yaşıyoruz?
Geçimsizlik davası açsam hayır biz geçiniyoruz derse... Annemler şahit olsa kurtarırım herhalde. Önce anlaşarak boşanmayı denicem. Yok derse evden gönderirim ilk önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…