Yediğim halt...

Ailenize tavır yapacak kadar yüzsüz bir adamla nasıl barıştınız?
Hayretler içindeyim.
Sizin ne kendinize, ne ailenize saygınız olmadığı için kocanız size sittin sene saygı duymaz, duymayacak.
Saygı duymadığı için kendi evinde yaşayıp, sizin evi otel farzediyor. Eh siz de ne oluyorsunuz biliyorsunuzdur.

Yanlış anladınız. 3 sayfalık celp gitti ona. Bana psikolojik şiddet gösteriyordu. Geri çektiğim için aynı sebeplerden tekrar açamam. Şimdi boşanmak için farklı ve haklı bir gerekçem olmalı.
Feragat ettim deyip sonra devamli yuz kizartici suc olmadan bosanamam deyince ilk feragatiniz de benzer bir nedenden sandim.

Millet ayni esiyle iki uc kere bosaniyor merak etmeyin oyle tek seferlik bir hak degil o.

Evet ihtiyacını giderdiği kadın.. buna izin vermicem asla. Bu akşam son noktayı koyacak söz veriyorum

Inanma bu adama gozunu seveyim inanma Ya. He bosanirsin bosanmazsin orasi senin bilecegin is ama adamda zerre sevgi saygi yok sana karsi bunu bilerek devam et ki sonrasinda yikim olmasin.
Sağol canım benim. Diyorum ya böyle evlilik olmaz sevgiyi de geçtim saygı...

Evet ihtiyacını giderdiği kadın.. buna izin vermicem asla. Bu akşam son noktayı koyacak söz veriyorum
Bize söz vermeniz önemli değil. Önce kendinizi sevin, saygı duyun, değer verin.
Siz oyuncak, eşya ya da değersiz değilsiniz. Siz önce insan, sonra kadın, sonra annesiniz.
Eğer siz kendi kendinizi yüceltmezseniz, bırakın kocayı çocuklar bile ebeveynlerine saygı duymuyorlar.
Önce kendiniz, sonra çocuğunuz için kendinizi hakettiğiniz yere konumlandırın.

Çok doğru. Kesinlikle... Çok teşekkür ederim bu yazınız çok iyi geldi.
Avukat bile farketti sen kendini nereye koyuyorsun bu ilişkide dedi, sen kendi önceliğini kaybetmişsin, önce kendine değer ver dedi.
Kendime söz.. sağolun.

Buraya geç cevap vermenizden bile anlaşmıştım barısacagınızı diyecek birsey bulamadım yazık etmişsiniz

Umarım başarırsınız.

E O zaman niye baristin bacim? Bir sebebi olmali degil mi? Yoksa bile bile insan bunu kendine neden yapar ki?
Evine dön demesi, söz demesi.. aşılmayacak konular değildi bizimki. Sadece o aşmak istemiyordu. Ki beni de istemiyordu. İnandim yada inanmak istedim.

Evine dön demesi, söz demesi.. aşılmayacak konular değildi bizimki. Sadece o aşmak istemiyordu. Ki beni de istemiyordu. İnandim yada inanmak istedim.
Eşiniz size değer vermiyor, sevmiyor neyi aşabilirsiniz ki?

En aşılamayacak şeyi yaşıyorsunuz aslında farkında değilsiniz.

Kizina bu Kadindan kurtulacagiz diyen bir adamla neyi asacaksiniz ki? Yedigi bilmem neyi bile esinden cocugundan kacirip kapi onunde yiyip eve giren bir adamla neyi asacaksiniz?

Doğru.. ne deseniz haklısınız hepiniz. Kızan da haklı laf vuran da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…