Yok ağlamam :)Ben sevmiyorum dediğinizde boşar merak etmeyin. Ama siz hakim karşısına çıkıp ağlarsınız seviyorum diye.
Ailenize tavır yapacak kadar yüzsüz bir adamla nasıl barıştınız?Evet haklısınız. O kadar çaba... Ailemle gidip konuşmuyor inatla. Onlar da bizi yok sayıyorsun o da yok sayıyor diyor. Telefonda anneme ağladım, nolur beni anlayın kızmayın diye. Üzdüm onlari yıprandılar..
İnandım eve geldi ama gözlemliyorum hala. Tavırlar, sözler...
Feragat ettim deyip sonra devamli yuz kizartici suc olmadan bosanamam deyince ilk feragatiniz de benzer bir nedenden sandim.Yanlış anladınız. 3 sayfalık celp gitti ona. Bana psikolojik şiddet gösteriyordu. Geri çektiğim için aynı sebeplerden tekrar açamam. Şimdi boşanmak için farklı ve haklı bir gerekçem olmalı.
Evet ihtiyacını giderdiği kadın.. buna izin vermicem asla. Bu akşam son noktayı koyacak söz veriyorumAilenize tavır yapacak kadar yüzsüz bir adamla nasıl barıştınız?
Hayretler içindeyim.
Sizin ne kendinize, ne ailenize saygınız olmadığı için kocanız size sittin sene saygı duymaz, duymayacak.
Saygı duymadığı için kendi evinde yaşayıp, sizin evi otel farzediyor. Eh siz de ne oluyorsunuz biliyorsunuzdur.
Sağol canım benim. Diyorum ya böyle evlilik olmaz sevgiyi de geçtim saygı...Inanma bu adama gozunu seveyim inanma Ya. He bosanirsin bosanmazsin orasi senin bilecegin is ama adamda zerre sevgi saygi yok sana karsi bunu bilerek devam et ki sonrasinda yikim olmasin.
Bize söz vermeniz önemli değil. Önce kendinizi sevin, saygı duyun, değer verin.Evet ihtiyacını giderdiği kadın.. buna izin vermicem asla. Bu akşam son noktayı koyacak söz veriyorum
Çok doğru. Kesinlikle... Çok teşekkür ederim bu yazınız çok iyi geldi.Bize söz vermeniz önemli değil. Önce kendinizi sevin, saygı duyun, değer verin.
Siz oyuncak, eşya ya da değersiz değilsiniz. Siz önce insan, sonra kadın, sonra annesiniz.
Eğer siz kendi kendinizi yüceltmezseniz, bırakın kocayı çocuklar bile ebeveynlerine saygı duymuyorlar.
Önce kendiniz, sonra çocuğunuz için kendinizi hakettiğiniz yere konumlandırın.
Buraya geç cevap vermenizden bile anlaşmıştım barısacagınızı diyecek birsey bulamadım yazık etmişsinizArkadaşlar ben eşimle barıştım...
Evine dön dedi. Yeni çıktığım evde yaşayacaz dedim kabul etti. Konuştuk falan...
Pişman oldum ama artık çok geç. Feragat dilekçesi verdim ve aynı nedenlerden bir daha dava açamicam...
Onun amacı tazminattan kurtulmaktı.
Ayrıntılar var da niye pisman oldum gibi, gücüm yetmiyor yazmaya.
Annem tekrar aç davayı diyor ama bilmiyor ki açamam artık.
İyi bok yedim.
Maalesef...Buraya geç cevap vermenizden bile anlaşmıştım barısacagınızı diyecek birsey bulamadım yazık etmişsiniz
Sağol canım benim. Diyorum ya böyle evlilik olmaz sevgiyi de geçtim saygı...
Umarım başarırsınız.Çok doğru. Kesinlikle... Çok teşekkür ederim bu yazınız çok iyi geldi.
Avukat bile farketti sen kendini nereye koyuyorsun bu ilişkide dedi, sen kendi önceliğini kaybetmişsin, önce kendine değer ver dedi.
Kendime söz.. sağolun.
Evine dön demesi, söz demesi.. aşılmayacak konular değildi bizimki. Sadece o aşmak istemiyordu. Ki beni de istemiyordu. İnandim yada inanmak istedim.E O zaman niye baristin bacim? Bir sebebi olmali degil mi? Yoksa bile bile insan bunu kendine neden yapar ki?
Eşiniz size değer vermiyor, sevmiyor neyi aşabilirsiniz ki?Evine dön demesi, söz demesi.. aşılmayacak konular değildi bizimki. Sadece o aşmak istemiyordu. Ki beni de istemiyordu. İnandim yada inanmak istedim.
Evine dön demesi, söz demesi.. aşılmayacak konular değildi bizimki. Sadece o aşmak istemiyordu. Ki beni de istemiyordu. İnandim yada inanmak istedim.
Aileniz icin çok üzüldüm ben de boşanma sürecindeyim ailem herseyi yaptı benim için suan barışsam kaldıramazlar eminim ailenize saygısız davranan bir insanla barışarak en büyük saygısızlığı siz yapmışsınız zatenMaalesef...
Doğru olabilir. Sevmeyen adam niye birden sevsin ki değil mi.Eşiniz size değer vermiyor, sevmiyor neyi aşabilirsiniz ki?
En aşılamayacak şeyi yaşıyorsunuz aslında farkında değilsiniz.
Doğru.. ne deseniz haklısınız hepiniz. Kızan da haklı laf vuran da.Aileniz icin çok üzüldüm ben de boşanma sürecindeyim ailem herseyi yaptı benim için suan barışsam kaldıramazlar eminim ailenize saygısız davranan bir insanla barışarak en büyük saygısızlığı siz yapmışsınız zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?