- 4 Kasım 2017
- 248
- 170
- 103
- 33
- Konu Sahibi Belinayyyyy
-
Insallah bende ole dusundum ama biraz arastirim dedim tavukla olan kurta parazit oalbilir diodu. Bide tavuk bozuldugu icin kurtlaniyomus . Canli olmamasi tek tesellim duduklude kaynatmistim sonra yemek yaparkende kaynadi. Insallah bitanedir ve yememistirimYok canım korkma bnde kurtlu kaysi yemişim sonunda fark ettimşuan da bebeğim 1 haftalık oldu kucağıma aldim bir sıkıntı olmadı rabbim senin de sağlıkla kucaginaalmayi nasip etsin korkma
Endişelenmeyin bir şey olmaz inşallah bu . Geçmişte bir yazı okumuştum hamilesiniz paylaşmak isteniyorum o yüzden :) malesef hatirlamiyorum marlasini esim almisti benim midem bulaniyo diye o yapmisti. Bi kac yerde okudum tavuldan kurt cikiyomus coguda canliymis benimki Allahtan oluydu. Sanirim beyine yerlesen kurdu anlatcaksiniz
Bu arada hangi markaydı ?
Malesef hatirlamiyorum . Esim hazirlamisti midem bulandigi icin. Beyine yerlesen kurdu analtcaksiniz sanirim:)Endişelenmeyin bir şey olmaz inşallah bu . Geçmişte bir yazı okumuştum hamilesiniz paylaşmak isteniyorum o yüzden :)
Bu arada hangi markaydı ?
Malesef hatirlamiyorum . Esim hazirlamisti midem bulandigi icin. Beyine yerlesen kurdu analtcaksiniz sanirim:)
O zaman bitaneye daha dayanamam :) aldigim markete gidip bakcam zaten markasina siakyet etmeyi dusunuyorum zaten ilk defa ordan aldik zaten ordanKeşke markayı bilseydik . Öğrenme şansınız varsa şikayet edebilirsiniz .
Yok o değil :)
O zaman bitaneye daha dayanamam :) aldigim markete gidip bakcam zaten markasina siakyet etmeyi dusunuyorum zaten ilk defa ordan aldik zaten ordan
Malesef sehriyeli yapmistimİçine patates koydunuzmu ondanda olabilir
Sen demi hamilesin yesen anlardin heralde canim kirilmistir o biyerde dusmusturBende dün plastik çatal ucu yedim kızlar sıkıntı olur mu ki :)) Yemek yerken baktım catalin ucu yok yemisim
Hamileyim canım yok ya saglamdi geldiğinde agzim a da hiç gelmedi sert birsey ama yemeğin içine de baktım yoktu yemisim kesinSen demi hamilesin yesen anlardin heralde canim kirilmistir o biyerde dusmustur
Canim bizim bu samsimiz ne hic duymadim vole bisey umarim bisey olmaz ama bebegini etkilicegini sanmam . Yinede insallah bi bilen olurHamileyim canım yok ya saglamdi geldiğinde agzim a da hiç gelmedi sert birsey ama yemeğin içine de baktım yoktu yemisim kesin
Valla mide asiti herseyi eritiyormus netten falan araştırdım biraz ilk ben değilim çok şükür çatal ucu yiyen :))) yine de korluyomCanim bizim bu samsimiz ne hic duymadim vole bisey umarim bisey olmaz ama bebegini etkilicegini sanmam . Yinede insallah bi bilen olur
Allah korur canim ya takma kafana cagirma kotuyuValla mide asiti herseyi eritiyormus netten falan araştırdım biraz ilk ben değilim çok şükür çatal ucu yiyen :))) yine de korluyom
Allah korusun artık psikolojim bozuldu çatal yüzündenAllah korur canim ya takma kafana cagirma kotuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?