Yedin bir halt bari arkasinda dur

Selam kk üyeleri.
Bir adam hem aldatip hemde ısrarla karısıyla yaşamak istemesi nedir ya. Bir halt yedin bari arkasinda dur.

Adamı evden kovdum sadece birgece gelmedi. Ikinci gün işi biter bitmez koşarak eve geldi hala da gelmeyi devam ediyor. Bir çık git hayatımdan artık.
Ev tuttun kadina git birlikte yasa. Yakamdan düş artik.
Senin yüzünden nefes bile alamıyorum.
Sen almazsan eve o da giremez.

Metresi mi savundum ben ?
Laf sokuyorsyn aklınca
Şikayet ettim
Siz de bana aldatılmışsın diye iftira attınız bilio bilmeden ve öyle temennide bulundunuz, kadın kadının düşmanıdır resmen bunun bir örneğisiniz..bende sizi şikayet edeceğim, şikayet etmek bedava nasılsa by

Benim ex eniste de aynisini yapti.
Baska kadina ev acti ama eve geliyordu.
Sonunda teyzem s... etti. Bosandi gayet mutlu.
Almayin eve.

Muhatabın değilsem zırt pırt cevap yazma o halde, her cevabındada basit tarzınla laf sokma boşuna karşılıgını alırsın
Mahalle ağzı konuşan bir tip benim tarzımı eleştiriyor bir yaşıma daha girdim
Sen mahallende takıl ya bırak peşimi
Önce alıntı yapan sensin ayrıca
Ben fikrimi söylemekte özgürüm
Senin geçmiş yüzyıldan kalma fikirlerine ihtiyacım yok
Erkekleri aklama kadınları yerin dibine sokma dwrdindesiniz
Kocalarınıza sahip çıkın millete bu kadar öfke kusacağınıza madem ..

Buradan metresi masum görenlere hitaben. Bir kadın evli adamla birlikte olmayı utanmamis ben babasına yada sülalesi anlatmaktan utanmam. Şöyle bir gerçek var. Eğer bir adamın metresi ise bir çok kişinin de metrsesidir. Bahsettigim kadında sadece benim adamla değil adamın arkadaşlarının ihtiyaçlar gideriyormus.
Ben adamın başı yansın yada adamı çekip vursun kurtulayim diye babasına şikayet ettim. Ben bu adamdan bosanacagim bosandigim gün kârının orospy olduğunu tescil ettirecegim.

Back
X