Allah korusun uzak tutun çocukları ondan hıncını almasın çocuklardan. Tam ablana layık biriymiş küçücük çocukların ne suçu varAnneme dedim yalnız bırakma belki ablama kızıp bebeği öldürür offf
Benim anlamadığım bir şey var. Çocuklara zaten siz ve anneniz bakıyorduysanız ablanız ortada yokken hiç sorgulamadınız mı? Yani başkasıyla beraber yaşaması ve annenizle çocuklara bakmanız ve sorgulamamanız garip geldi.Ablam/ kızım nerede ? diye.
çok ağır bir yük gerçekten.O kadar çaresiz durumdayım ki gerçekten çok üzgünüm ve korkuyorum keşke tüm bu yaşananları çözme gücüm olsa
Aklima gelmedi degil dilim varmadi yazmaya tayin oldugunuz yere goturun ufakligi kizlarda annende kalsinAnneme dedim yalnız bırakma belki ablama kızıp bebeği öldürür offf
Allah korusun uzak tutun çocukları ondan hıncını almasın çocuklardan. Tam ablana layık biriymiş küçücük çocukların ne suçu var
Bize hep yalan söyledi nuraylayım ebruylayım dedi annem tel no istedi vermedi. 33 yaşında kadın bu laftan anlamıyor ki zincir de taksan yapıyor...
Belki bana kızacaksınız ama eniştem ablama bir kere bile vurmadı keşke bunlar olmadan onu dövseydi... kendi babası annesini dövermiş o da yemin etmiş benim karım ne yaparsa yapsın ona vurmayacağım diye... babam da asla dövmedi bizi ama bu gerçekten asla haketmemiş
Hayır demek istediğim ev tutup beraber yaşayacak sözde nikah kıyacak kadar ileri bir ilişki boyutu varsa yiğenlerinizin buna tamamen şahit olmuş olması gerekir diye düşünüyorum.
Yiğenlerinizi de bir psikoloğa götürmeniz gerekebilir...
BOyle bi duruma gelmeden bi korkutmaBelki bana kızacaksınız ama eniştem ablama bir kere bile vurmadı keşke bunlar olmadan onu dövseydi... kendi babası annesini dövermiş o da yemin etmiş benim karım ne yaparsa yapsın ona vurmayacağım diye... babam da asla dövmedi bizi ama bu gerçekten asla haketmemiş
Bence deSanırım şoktan ne dediğini bilmiyorsun.
O zaman tüm erkekler karısını dövsün de ayaklarını denk alsınlar.
Birinci adamı kirasını kocasının ödediği eve almış kızlar da tanıyor aynı ev yani Allah korusun ya o adam bu kızlara da birşey yaptıysa?
İkinci ev tuttuğu adamı tanımıyorlar kızları çok sıkıştırdık bilmiyoruz diyorlar. Kesinlikle psikologa gitmeleri gerek ya düşünsene annem babamı aldatmış hem de iki ayrı adamla bunu ben bu yaşta kaldıramam
Babası vefat etmiş konu sahibininbence kardeşleri ayırmak doğru değil anneniz baksın çocuklara sizde maddi yardımda bulunun sevginizi verin..
hem kardeşler ayrılmamış olur hemde ilerde sizinde çocuklarınız olacak sıkıntı olmasın..
annenize ve yeğenlerinize maddi manevi destek verirsiniz.
ayrıca baba hanesine sizin babanızın ismi yazılabiliyor diye biliyorum. meryem uzerlide kendi babasının ismini yazdırmıştı nüfusa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?