Yeğenim başka adamdanmış!

Eğer öyleyse dava sürecinde istenecek dna testinde bu yakınlık ortaya çıkar. Yani dikkatlilerse kaydada geçebilir.
Konu sahibi bunu takip etmeli bence, hatta bu test ayrı ise bu da yaptırılmalı

Kardeşleriyle yapmamıştır diyeceğim ama emin olun öyle çıkarsa da şaşırmam artık herşeyi bekliyorum

Bende adamın sıvışmasından işkillendim
Tamam aldatıldın boşa, tamam diğeri de senin çocuğun değil reddet ama ya diğer 2 evladın ?
Kaçıyo gibi adeta..

adam aklınca kurtulacak bütün çocuklardan zaten böyle bir baba o kızlara sahip çıkmaz sürekli annelerinin hatalarını çocukların yüzüne vurur

adam aklınca kurtulacak bütün çocuklardan zaten böyle bir baba o kızlara sahip çıkmaz sürekli annelerinin hatalarını çocukların yüzüne vurur

Kızlara etmediği küfür hakaret kalmadı zaten birşey dersek ben babayım size ne diyor... oğlanı da dna belli olmadan önce çok fena dövmüş annem istemiyor o yüzden babaya vermeyi

Ablanın psikolojik sorunları var insanlar yetmemiş başka alemlerden de bulmuş tövbe tövbe. Çocuklara üzüldüm ben böyle anneyle yaşamışlar, bundan sonra verilmemesi en mantıklısı ablanız da tedavi olsun 4. bir çocuğu her an olabilir beynini çok kullanan bir tip değil çünkü. Baba şokta olduğu için saçmalıyor diye düşünüyorum er ya da geç ailesinin haberi olacak sonuçta. Allah çocuklara , size yardım etsin çok kötü bir durum

Bence karşı tarafı arayın durumu bildirin.eniştenizin durumu saklaması ilginç...bu olaylar çok normal dışı ve tuhaf...

Ben kağıt olarak görmedim ama anneme göstermiş eniştem...

Kardeşleriyle yapmamıştır diyeceğim ama emin olun öyle çıkarsa da şaşırmam artık herşeyi bekliyorum

eniştenin durumu aileye anlatmaması çocuğun enişteye benzemesi... 3 adam varmış ya görüştüğü erkek tarafının akrabalarından biri olabilir mi konu sahibi tanıyormusunuz adamları siz

Bu işin yarını var
Siz gençlik ateşi gibi alayım gideyim hepsini diyorsunuz da
Onlar birer birey, bir de karnınızdaki var
4 çocukla bir öğretmen maaşı ve manevi boyutu düşününce çok uç duruyor

Bence karşı tarafı arayın durumu bildirin.eniştenizin durumu saklaması ilginç...bu olaylar çok normal dışı ve tuhaf...

Daha 2 gün oldu sonuç çıkalı şimdilik söyleyemiyor elbette er geç öğrenecekler...

Kızlara etmediği küfür hakaret kalmadı zaten birşey dersek ben babayım size ne diyor... oğlanı da dna belli olmadan önce çok fena dövmüş annem istemiyor o yüzden babaya vermeyi
yok yok yok o adam bu hırsla öldürür hepsini kızlar annenizde kalsın küçük çocuğu da siz alın enişten zaten hiçbiriyle ilgilenmez bu saatten sonra

Bu işin yarını var
Siz gençlik ateşi gibi alayım gideyim hepsini diyorsunuz da
Onlar birer birey, bir de karnınızdaki var
4 çocukla bir öğretmen maaşı ve manevi boyutu düşününce çok uç duruyor

O kadar çaresiz durumdayım ki gerçekten çok üzgünüm ve korkuyorum keşke tüm bu yaşananları çözme gücüm olsa

Cin kocam var dedi.haaa tamam mı dediniz?
Ablanızı bir psikoloğa götürseydiniz.bu arada bu olayları ablanıza sordunuz mu?yani çocuk başkasından dedi mi?dna testini gördünüz mü?
Götürmüşler
İlaç verilmiş ama abla kullanmamış

O adam en başta küçüğünü döverek öldürür bıraksanız.kızlardan da anneye duyduğu öfkenin acısını çıkarır.çocuklara yazık resmen ortada kalmışlar.sizin erkek kardeşiniz var mı?sadece anneniz ve siz mi varsınız?

duymuştum bende cinlerden biri beni sahiplendi deniliyor insan kılığına girip kadınla beraber oluyor yani öyle olduğunu söylüyorlar
Bi an bile bas basa birakmayin babayla oglani kin tutar

Benim anlamadığım bir şey var. Çocuklara zaten siz ve anneniz bakıyorduysanız ablanız ortada yokken hiç sorgulamadınız mı? Yani başkasıyla beraber yaşaması ve annenizle çocuklara bakmanız ve sorgulamamanız garip geldi. Ablam/ kızım nerede ? diye.

Bir abim bir de kız kardeşim var. Abim de babam vefat ettiğinden beri hem bize gem de yeğenlere babalık etti ama o da delirmek üzere aşırı derecede üzgün psikolojik ilaç kullanmaya başladı ablam gittikten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…