Eğer öyleyse dava sürecinde istenecek dna testinde bu yakınlık ortaya çıkar. Yani dikkatlilerse kaydada geçebilir.
Konu sahibi bunu takip etmeli bence, hatta bu test ayrı ise bu da yaptırılmalı
Bakın ablam ömür boyu bize yalan söyledi artık söylediği herşeyi sorguluyorum. O cin meselesinde de psikologa gitti ama hiç bir ilaç içmedi ve devam etmedi.
Bende adamın sıvışmasından işkillendim
Tamam aldatıldın boşa, tamam diğeri de senin çocuğun değil reddet ama ya diğer 2 evladın ?
Kaçıyo gibi adeta..
Kardeşleriyle yapmamıştır diyeceğim ama emin olun öyle çıkarsa da şaşırmam artık herşeyi bekliyorum
Peki siz böyle bir itham karsısında DNA testini görmek istediniz mi?
Gördünüz mü.
adam aklınca kurtulacak bütün çocuklardan zaten böyle bir baba o kızlara sahip çıkmaz sürekli annelerinin hatalarını çocukların yüzüne vurur
Ben kağıt olarak görmedim ama anneme göstermiş eniştem...
Kardeşleriyle yapmamıştır diyeceğim ama emin olun öyle çıkarsa da şaşırmam artık herşeyi bekliyorum
Bu işin yarını varKeşke gerçek olmasa inanın iki gündür damarlarımda kan değil ateş dolaşıyor. Dün benim hayatımın en güzel günü olması gerekiyordu. Öğretmen olarak atandığımı öğrendiğim gündü ve bunu öğrendim yıkıldım resmen çocukları da alıp gitmek istiyorum atandığım şehre...
Bence karşı tarafı arayın durumu bildirin.eniştenizin durumu saklaması ilginç...bu olaylar çok normal dışı ve tuhaf...
yok yok yok o adam bu hırsla öldürür hepsini kızlar annenizde kalsın küçük çocuğu da siz alın enişten zaten hiçbiriyle ilgilenmez bu saatten sonraKızlara etmediği küfür hakaret kalmadı zaten birşey dersek ben babayım size ne diyor... oğlanı da dna belli olmadan önce çok fena dövmüş annem istemiyor o yüzden babaya vermeyi
2,5 yaşındaki çocuğu mu dövmüş, gücü ona mı yetiyor o da adam değilKızlara etmediği küfür hakaret kalmadı zaten birşey dersek ben babayım size ne diyor... oğlanı da dna belli olmadan önce çok fena dövmüş annem istemiyor o yüzden babaya vermeyi
Bu işin yarını var
Siz gençlik ateşi gibi alayım gideyim hepsini diyorsunuz da
Onlar birer birey, bir de karnınızdaki var
4 çocukla bir öğretmen maaşı ve manevi boyutu düşününce çok uç duruyor
GötürmüşlerCin kocam var dedi.haaa tamam mı dediniz?
Ablanızı bir psikoloğa götürseydiniz.bu arada bu olayları ablanıza sordunuz mu?yani çocuk başkasından dedi mi?dna testini gördünüz mü?
O adam en başta küçüğünü döverek öldürür bıraksanız.kızlardan da anneye duyduğu öfkenin acısını çıkarır.çocuklara yazık resmen ortada kalmışlar.sizin erkek kardeşiniz var mı?sadece anneniz ve siz mi varsınız?Kızlara etmediği küfür hakaret kalmadı zaten birşey dersek ben babayım size ne diyor... oğlanı da dna belli olmadan önce çok fena dövmüş annem istemiyor o yüzden babaya vermeyi
duymuştum bende cinlerden biri beni sahiplendi deniliyor insan kılığına girip kadınla beraber oluyor yani öyle olduğunu söylüyorlar
Bi an bile bas basa birakmayin babayla oglani kin tutarKızlara etmediği küfür hakaret kalmadı zaten birşey dersek ben babayım size ne diyor... oğlanı da dna belli olmadan önce çok fena dövmüş annem istemiyor o yüzden babaya vermeyi
2,5 yaşındaki çocuğu mu dövmüş, gücü ona mı yetiyor o da adam değil
O adam en başta küçüğünü döverek öldürür bıraksanız.kızlardan da anneye duyduğu öfkenin acısını çıkarır.çocuklara yazık resmen ortada kalmışlar.sizin erkek kardeşiniz var mı?sadece anneniz ve siz mi varsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?