Yeğenim başka adamdanmış!

Konu sahibesi arkadasim bildigim icin soyluyom.eminim devlet illaki cocugun nufusuna uygun gordugunu yazacak sayet sizin istemediginiz gibi durumlar devlet boyle ortada kalmis terkedilen anne babasi sag olsada bakilmayan cocuklari sevgi evleri adi altinda sahip cikiyor tum ihtiyaclarini karsiliyor yeme icme barinma egitim ogretim para ...sonrada
o kisinin yakin akrabalari taleb ederse
koruyucu aile oluyor ve onlarla yasiyor
Ve bakan kisiyede maas bagliyor cocugun ihtiyaclari da karsilaniyor bayramlarda okul donem baslarinda kiyafet ihtiyac okul arac gerec icin ayriyeten para veriliyor bilginize olsun oylede alabilirsiniz kizlar icin bunu dusunup maasa baglayip annenizle kalabilir

Allah sizden razı olsun
teyze demek budur işte
Ve sahip çıkan eşinizi ayakta alkışlıyorum..
Nolur yurda bırakmayın onu

Konunun uyuzu gibi görünmek istemem ama :)
Ya çocukları bırakıp günlerce gelmeyen bir anneyse bu,
siz hiç arayıp kızım nerdesin diye sormadınız mı.
Ben çocugu bırakmasam da dışar da oldugumu biliyorsa annem arar eve sağ salim dönüp dönmediğimizi sorar.

Birde günlerce ortadan kaybolup ebru lardayım dicem annem de bunu yicek.
Demek ki siz en başından beri bu kadının zaten bir işler çevirdiğini biliyorsunuz.

Annende hatalı bence
Kocası zaten yurt dışındayken günlerce ortada olmayan kızıma hop noluyo derim
Canı isteyince at torunları bana, gerisi muamma
Sorunlu diye herkes ne dese tamam demiş geçmiş, sorunlu insan ne yapar gider abuk subuk işler yapar
Yapmış ta zaten
Ben bu halimle 1 gün kızımı annemden almasam, annem kızım hayırdır der. ( Ben çalışıyorum ve annem kar yağınca kalsın bende dediği halde bırakmadım çünkü ) . Sizin ablanız çalışmıyormuş üstelik olmadı ikinci gün bekler gider takip edersin sorunluysa birde evladın, nereye gidiyor aacaba diye

Aklın yolu bir aynı dakikalarda yazmışız
Ki ablası psikologa gidip yarım bırakmış biri
Sen ben gibi de değil yani, takip edilmesi lazım aman hep böyleydi ne dese şaşmayız işin kolayı ve sonuçta da etkisi var bence
Yorumlarda verilen detaylar konuyu gölgede bıraktı

BOyle bi duruma gelmeden bi korkutma
olmaliymis bazi kocalar yok cay guzel olmadi
yok niye sesini yukselttin diye esini dovenler
hastanelik edenler var ne bicim dunyaaa
Sizi de esiniz bi korkutsun o zaman cay guzel olmayinca bi dovsun, neme lazim insan oglu sasar beser ilerde hata yapasiniz tutar falan en azindan adam onlem alsin.

Tobe yarabbim ya gercekten herkes bi garip oldu artik

evlilik birligini temelden sarsan aldatma elbette ki affedilir bir sey degil ancak sizin de ablaniz icin namussuz kadin diye yafta etmeniz hic hos degil.

bu zihniyetle nufusunuza gecirdiginiz yigeninize yarin ablaniz ve yigeninizin babasi hakkinda boyle konusup da daha cok yara acmayacaginizin bir mahkemesini yapin evveliyatla.

hukuki boyutu soruyorsaniz da; anne ve nufus uzerinde gorunen baba imza verdigi takdirde mahkeme uzerinize almanizi saglar.

Vallahi burada evli olsun bekar olsun hepimiz bayanız.
eşi yurt dısında. Abla çocukları aileye bırakmış, hatta konu sahibinin annesi okutuyor çocukları o derece.
Günlerce ortadan kayboluyor.
Hanginiz çıkıp diyebilir ki bu durum normal.

Demek ki aile zaten kızının yaptıklarından haberdar.
sadece enişteden saklanmış
Böyle olunca da ahlaksızlıgı sadece abla yapmış diyebilir miyiz.

Son düzenleme:
Ya bebegi anneye verin diyonuz ya teyzede almak istiyor o anne havada kapar bu teklifi cunku onun derdi baska alem siz bence alirsiniz bebisi

O kadar çaresiz durumdayım ki gerçekten çok üzgünüm ve korkuyorum keşke tüm bu yaşananları çözme gücüm olsa
Mahkemeye gidin ve ablanizi şikayet edin..yarın birgun bosandığında mahkeme enistenizden birde ona nafaka verilmesini istemesin..nafakayi siz alın. .çocuğu nüfusunuza geçirin önce tabi..
Ve mahkemede butün bu olayları kanıtlarla birlikte anlatın. .
Ve çocuklar için psilojik yardım talebinde bulunun.
Masrafı devlet karşılar.
Çocukları anne ve babadan uzaklaştırma durumunda isteyin.ablanızin psilojik sorunları olduğunu ve bu olaylar yüzünden enistenizden de ruh sağlığının bozulduğunu bu yüzden çocukları görmesinin iyi olmayacağını mahkemede belirtin..

Sizi de esicikardinorkutsun o zaman cay guzel olmayinca bi dovsun, neme lazim insan oglu sasar beser ilerde hata yapasiniz tutar falan en azindan adam onlem alsin.

Tobe yarabbim ya gercekten herkes bi garip oldu artik
Sen ne diyon kardesim yaa ben kendim icin
soyledigimi nerden cikardin yemegin tuzunu begenmeyen niye gittin oraya diyip yokmu esini doven burda bisuru okuyoz formda evet korkutmaliydi bosarim cocuklari gostermem yataklari ayirma gibi dayakmi anladin basit sebepler yuzunden esine siddet uygulayanlar utansin adam ne halde uygulamamis halbuki babasindanda asinaymis

anlamadım bı mesajda çocuklar ev tutan adamla kalmışlar sıkıştırıyoruz dedınız şimdı annem baktı dıyosunuz bılemedım

Eğer çocuk benziyorsa böyle bir durum vardır. Kardeş kuzen vs çıkabilir
Bence eniştenizden dna testini isteyin Emira SY

Abla suçlu ama eniştesiyi de ben kötü niyetli gördüm. Çocuk babaya benziyorsa belki öz cocugudur. Adam kendi örneği ile sokaktan başka bir çocuğun örneğini alıp dna testi de yaptırmış olabilir. Dna testine de güvenme ben. Mahkeme zaten tekrar ister testi o zaman ortaya çıkar. Ya da siz tekrar test yaptirin

Uzaktan konuşmak çok kolay emin olun biz günlerce öldük öldük dirildik bu kız nerde öldü mü kaldı mı diye gittiği zaman telefonunu kapatırdı biz de günlerce ulaşamazdık geldiğinde de yok şarj aletim bozuldu yok tel çekmeyen yerdeydim diye yalan söylerdi. Biz elbette sorun olduğunun farkındaydık ama bahsettiğimiz kişi 33 yaşında reşit özgür bir kadın polise söylesen birşey yapmıyor eşi başında durmuyor. Annem kendi acısını yaşamadan 3 çocuk başına kaldı onların çamaşır ütü bulaşık ders türlü dertleriyle uğraşırken ablamı düşünecek hali mi kalır 54 yaşında kadın... Allah aşkına yorum yaparken biraz kendinizi yerine koyun. Bu işler ben anneyim gel derim gelirsin git derim gidersinle olmuyor. Allah kimseyi evladıyla imtihan etmesin..

Ben ömğr boyu Allahım onun gibi eş olacaksam bana evlenmeyi nasip etme, onun gibi anne olacaksam bana evlat verme diye dua ettim. Yaşadıklarımız hiç kolay değildi emin olun ama şuan yaşadığımızın yanında sıfır kalır...

Yazık ya ablanı Allah ıslah etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…