Baştan sona okumadınız sanırım çocuklar yıllardır zaten annemde kalıyor anneleri de türlü bahanelerle dışardadır. Gider günlerce gelmez. Çocukları biz okuttuk maddi manevi herşeyine biz koştuk zar bugüne kadar...
evet bende aynı şeyleri düşünüyorum ya çocuk adamın akrabalarından yakın akraba hem de ya da test yanlış
Baştan sona okumadınız sanırım çocuklar yıllardır zaten annemde kalıyor anneleri de türlü bahanelerle dışardadır. Gider günlerce gelmez. Çocukları biz okuttuk maddi manevi herşeyine biz koştuk zar bugüne kadar...
Annende hatalı benceBaştan sona okumadınız sanırım çocuklar yıllardır zaten annemde kalıyor anneleri de türlü bahanelerle dışardadır. Gider günlerce gelmez. Çocukları biz okuttuk maddi manevi herşeyine biz koştuk zar bugüne kadar...
Aklın yolu bir aynı dakikalarda yazmışızKonunun uyuzu gibi görünmek istemem ama :)
Ya çocukları bırakıp günlerce gelmeyen bir anneyse bu,
siz hiç arayıp kızım nerdesin diye sormadınız mı.
Ben çocugu bırakmasam da dışar da oldugumu biliyorsa annem arar eve sağ salim dönüp dönmediğimizi sorar.
birde günlerce ortadan kaybolup ebru lardayım dicem annemde bunu yicek.
Demek ki siz en başından beri bu kadının zaten bir işler çevirdiğini biliyorsunuz.
Sizi de esiniz bi korkutsun o zaman cay guzel olmayinca bi dovsun, neme lazim insan oglu sasar beser ilerde hata yapasiniz tutar falan en azindan adam onlem alsin.BOyle bi duruma gelmeden bi korkutma
olmaliymis bazi kocalar yok cay guzel olmadi
yok niye sesini yukselttin diye esini dovenler
hastanelik edenler var ne bicim dunyaaa
Herkese merhaba, konuyu çok büyük tereddütler ile açıyorum. Biliyorum yapıcı yorumlardan daha çok yıkıcı yorumlar gelecek ama en azından buna benzer olay yaşamış olan ya da aramızda avukat-hakim olan varsa belki görür de yardımcı olur diye yazıyorum...
Öncelikle sunu diyeyim tv de izleyip de bizim başımıza gelmez zannettigimiz bir olay malesef bizim ailemizin başına geldi. Hayatımın en mutlu günleri olması gereken donemde ablam yüzünden sevincimi bile yasayamiyorum...
Dün ablamın eşini aldattığını ve 2 buçuk yaşındaki yeğenimin başka bir adamdan olduğunu öğrendik.. Eniştem ablamın başka adamla görüştüğünü öğrenip oğluna dna testi yaptırmış ve biz yıllardır ayakta uyutuluyormusuz... öyle içim yanıyor ki bu günahsız yavru ne olacak bilmiyorum... biri 8. Biri 5. Sınıfa giden iki de kızları var. Ablam, enistemin aldatıldığını öğrendiğinden beri evden kaçtı 3 çocuğu da anneme bıraktı. Sadece bir kere annemi aradi annem de benim senin gibi bir kızım yok diyerek yüzüne kapattı engelledi numarayı. Eniştem de aklını kaçırmak uzere çocukları yuvaya birakcam filan diyor ama annem asla kimseye vermem torunlarımı diyor. Ablamdan zaten çoktan vazgeçtik 33 yaşında kadın ne hali varsa görsün...
Simdi benim sorum çocuklarla ilgili. Hadi kızlar gene bir nebze büyüdüler ama bu bebek ne olacak? Eşimle konuştuk yeğenimi bizim uzerimize almak istiyoruz. Boyle resmi olarak babası belli değil bir çocuk olarak yasarsa çok büyük zorluklar yaşayacak. İlerde çok sıkıntılar çekecek. Yavrum hic birsey anlamıyor hala canım babam diye enisteme sarılıyor icim parçalanıyor... eniştem ben nüfusumdan çıkarcam diyor boşanma davası da açtı. anne zaten ortada yok. Öz babası kim belli değil... mahkemede çocuğu üstümüze almayı talep edebilir miyiz bilmiyorum. Tc. Mahkemesi bu namussuz kadını adam yerine koyar mı? Yeğenim benim canımdır öz evladımdan farksızdır. Onun hayatının mahvolmasını istemiyorum.
Lütfen bilen biri yol göstersin ne yapmamız lazım şimdi bizim. Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın. Daha önce yaşadığım hiç bir acıya benzemiyor bu
Aklın yolu bir aynı dakikalarda yazmışız
Ki ablası psikologa gidip yarım bırakmış biri
Sen ben gibi de değil yani, takip edilmesi lazım aman hep böyleydi ne dese şaşmayız işin kolayı ve sonuçta da etkisi var bence
Yorumlarda verilen detaylar konuyu gölgede bıraktı
Böyle birşey olabilir mi.
Kimse sormayacak mı nerde bu çocukların annesi diye.
Enterasan.
Bir de cin koca çıktı piyasaya.
Mahkemeye gidin ve ablanizi şikayet edin..yarın birgun bosandığında mahkeme enistenizden birde ona nafaka verilmesini istemesin..nafakayi siz alın. .çocuğu nüfusunuza geçirin önce tabi..O kadar çaresiz durumdayım ki gerçekten çok üzgünüm ve korkuyorum keşke tüm bu yaşananları çözme gücüm olsa
Sen ne diyon kardesim yaa ben kendim icinSizi de esicikardinorkutsun o zaman cay guzel olmayinca bi dovsun, neme lazim insan oglu sasar beser ilerde hata yapasiniz tutar falan en azindan adam onlem alsin.
Tobe yarabbim ya gercekten herkes bi garip oldu artik
Eğer çocuk benziyorsa böyle bir durum vardır. Kardeş kuzen vs çıkabilir
Bence eniştenizden dna testini isteyinEmira SY
Vallahi burada evli olsun bekar olsun hepimiz bayanız.
eşi yurt dısında. Abla çocukları aileye bırakmış, hatta konu sahibinin annesi okutuyor çocukları o derece.
Günlerce ortadan kayboluyor.
Hanginiz çıkıp diyebilir ki bu durum normal.
Demek ki aile zaten kızının yaptıklarından haberdar.
sadece enişteden saklanmış
Böyle olunca da ahlaksızlıgı sadece abla yapmış diyebilir miyiz.
Yazık ya ablanı Allah ıslah etsinHerkese merhaba, konuyu çok büyük tereddütler ile açıyorum. Biliyorum yapıcı yorumlardan daha çok yıkıcı yorumlar gelecek ama en azından buna benzer olay yaşamış olan ya da aramızda avukat-hakim olan varsa belki görür de yardımcı olur diye yazıyorum...
Öncelikle sunu diyeyim tv de izleyip de bizim başımıza gelmez zannettigimiz bir olay malesef bizim ailemizin başına geldi. Hayatımın en mutlu günleri olması gereken donemde ablam yüzünden sevincimi bile yasayamiyorum...
Dün ablamın eşini aldattığını ve 2 buçuk yaşındaki yeğenimin başka bir adamdan olduğunu öğrendik.. Eniştem ablamın başka adamla görüştüğünü öğrenip oğluna dna testi yaptırmış ve biz yıllardır ayakta uyutuluyormusuz... öyle içim yanıyor ki bu günahsız yavru ne olacak bilmiyorum... biri 8. Biri 5. Sınıfa giden iki de kızları var. Ablam, enistemin aldatıldığını öğrendiğinden beri evden kaçtı 3 çocuğu da anneme bıraktı. Sadece bir kere annemi aradi annem de benim senin gibi bir kızım yok diyerek yüzüne kapattı engelledi numarayı. Eniştem de aklını kaçırmak uzere çocukları yuvaya birakcam filan diyor ama annem asla kimseye vermem torunlarımı diyor. Ablamdan zaten çoktan vazgeçtik 33 yaşında kadın ne hali varsa görsün...
Simdi benim sorum çocuklarla ilgili. Hadi kızlar gene bir nebze büyüdüler ama bu bebek ne olacak? Eşimle konuştuk yeğenimi bizim uzerimize almak istiyoruz. Boyle resmi olarak babası belli değil bir çocuk olarak yasarsa çok büyük zorluklar yaşayacak. İlerde çok sıkıntılar çekecek. Yavrum hic birsey anlamıyor hala canım babam diye enisteme sarılıyor icim parçalanıyor... eniştem ben nüfusumdan çıkarcam diyor boşanma davası da açtı. anne zaten ortada yok. Öz babası kim belli değil... mahkemede çocuğu üstümüze almayı talep edebilir miyiz bilmiyorum. Tc. Mahkemesi bu namussuz kadını adam yerine koyar mı? Yeğenim benim canımdır öz evladımdan farksızdır. Onun hayatının mahvolmasını istemiyorum.
Lütfen bilen biri yol göstersin ne yapmamız lazım şimdi bizim. Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın. Daha önce yaşadığım hiç bir acıya benzemiyor bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?