Yeğenim başka adamdanmış!

Allah ıslah etsn .. zadece nufusunamı alcaksın yoksa evlatmı edineceksin..

Ben bu tip kadınların hasta olduğunu düşünüyorum..
Çünkü hiçbir anne böyle bir düşüncesizlik yapamaz gibi geliyor bana...
Çocukluk arkadaşlarım vardı 6 kardeş küçük yaşta annesiz kaldılar kendi kendilerini büyüttüler..
En büyükleri küçükken havale geçirmiş.Baktığın zaman bir sorun yok ama psikolojik olarak bence hasta idi.
Erkeklere zaafı vardı..Kaza ara evlendi aldattı 2 çocuğu bırakıp kaçtı ve bunu 3 kez tekrar etti..
Olanda çocuklara oluyor her seferınde...
Bence ablanızdan vazgeçmeyin çünkü sağlıklı hiçbir insan bu tip seçimler yapamaz..
Ona ulaşmalı ve bir uzmandan yardım almasını sağlamalısınız.En azından bir kere deneyin..
Kimse annesi gibi bakamaz o çocuklara baksada çocuklara "anne" gerek..Eksik büyürler.
Herkes istemeden hatalar yapar sonuçları çok ağır olsada aile içinde geri dönüşü olmalı belkide gerçekten psikolojik açıdan ciddi bir rahatsızığı söz konusudur..
İleride pişman olacağınız kararlar vermeyın.,
Hayat bu ne getireceği belli olmaz.

Ablanız ile görüşün. Ablanız o çocuğun annesi o ne isterse o olmalı. Bu onerinizi once onunla paylasin. Mahkemeye başvurup kadının çocuğunu nüfusunuza almak ne demek? Babası çıkarsın nüfusundan. Orada yapacak bir şey yok. Sonra zaten annesinin nüfusunda olacak.

Sizde eğer çocuğa ailece iyi bakarsanız o çocuklar köprü altına falan düşmez merak etmeyin. Ciddi bir travma yaşıyorsunuz ailece. Bence dogru dusunemiyorsunuz şu anda. Ailece bir uzmandan destek alın.

Ablanıza ise diyecek pek bir sey yok. Ama o sizin ablanız ve ailenizin bir parçası o çocukların annesi. Sizi de kandırmis sayılıyor ama intikam ve kızgınlık duyguları ile hareket etmeyin derim ben. Çocuklar zaten babalarını kaybetti bir de annelerini kaybetmesin.

Enişte de az hain değilmiş. 2.5 sene çocuğum diye sevdi, bildi nasıl hemen vazgeçebiliyor...

Allah ıslah etsn .. zadece nufusunamı alcaksın yoksa evlatmı edineceksin..

Annem zaten ben kimseye vermem diyor annem anne gibi bakıyor tüm yeğenlerime.. ben sadece resmi olarak bizim üstümüzde olsun istiyorum. Babası reddedince bu çocuk resmi olarak ortada kalacak. Hastanedir okuldur vs öncelikli olarak bunları düşünüyorum. Ablam ilkokul mezunu orta okulu bile okumadı. Çocukluğundan beri hep sorunluydu. Psikologa da defalarca gitti ama asla dediklerine uymadı ve her seferinde yarım bıraktı. Şimdiye kadar iki defa intihara kalktı normal bir kadın veya anne değildi yani hiç bir zaman. Tüm bunlara rağmen ailem şu güne dek hep ona sahip çıktı hatta ben bile enişteme saydırdım hep iskele babası, çekip gidiyor çocuklarını bırakıp diye. Ama bu son olay tahammül edilecek birşey değil. Çok şükür babam bu acıyı yaşamadan öldü hep onu düşünüyorum kemikleri nasıl sızlıyordur...

İşte böyle bir kadın hala adam yerine konuyor ya ona dayanamıyorum. Resmi olarak elimiz kolumuz bağlı. Ya bu kadın bu çocukları doğurmaktan başka birşey yapmadı Allah için bunu her türlü ispat edebiliriz mahkeme bizi kabul etmez mi buna rağmen sadece annesi biyolojik olarak anne diye...

Enişte neden hain olsun ki,aptal yerine konmuş diğer çocuklar ondan mı o bile şüpheli

Bende katılıyorum sadece esiniz açısından değil sizin kendi cocuklariniz açısından da önemli bir konu.

Nüfusunda sanırım zaten baba hanesi boş kalmıyor. Tam emin olmamakla beraber dedesinin adi yazılıyor olabilir.

Bir de çocuk babası kaybetmiş, anne kaçmış. Kızlar perişan olmustur. Yaslari buyuk olayi anlamislardir. Annane çocuklara bakıyor. Siz de eminim ki bu acıyı dindirmek adına birseyler yapmak istiyorsunuz ve ne yapacağınızı bilmeden fikirler havada ucusuyordur ama bu gerçekten en son düşünülecek en önemsiz konu. Şimdi sizi kızdıracak incitecek bir şey söylemek istemiyorum. Ama çocuğun gayri meşru olmasi inanin önemli değil. Siz takilmissin iz bu mevzuya

Çocugun babası öldü aslında bugün öyle düşünün. Hem de çocuğun varlığı bu ölüme sebep oldu. Bunu anladığı zaman yaşayacağı yıkımı goremiyorsunuz. Takilmissiniz çok başka bir konuya

daha önce de yazdım,şu anki önceliğiniz çocukların psikolojik durumu.her biri ayrı ayrı travma yaşıyor.
büyük olan olayların farkında,adamı da biliyor,ortanca sadece sorun var biliyor,belki de anlıyordur ama annesi neden yok bilmiyor,en küçük de anne kuzusu daha ,habersizce annesini istiyor.
lütfen destek alsın bu çocuklar.
zaten mahkeme başlamış,şu an yapabileceğiniz bir şey de yok.nüfusa geçirme falan çoookkk sonra düşünülecek şeyler.

Ay evet ya alıntıladığın yorumda çocukları sıkıştırdık demiş yapmasınlar öyle

Ben de aynisini diycektim. Mantikli olan anneanne ve dedenin ustune almasi. Sonucta hayat bu ne getirecegi belli olmuo, suan esin de sen de kabulleniosunuz ama olumsuz ihtimalleri saymak dahi istemiorum. Ilerde olasi bi yikim ya da yikimlar yasamamasi icin en dogrusu anneane ve babaannenin uzerine alip bakmasi bence, eger onlar da istek ve sevgiyle bakabilecekse.

Konu sahibinin babası ölmüş ama ben sağ sanıyordum

Sizin anlattıklarınız da sadece kocasını aldatan bir kadın var. Bu annelik vasfını kaybetmesi için bana göre yeterli değil. Türk mahkemelerinin bilemem. Onun dışında mahkemede her türlü kanıtlarım onun nasil bir anne dediğiniz göre aslında kötü bir anne. Hatta biyolojik anne sinifina kadar indirdiginize gore gerçekten hiç bir emeği yok. Ee o zaman yegenlerinize niye daha önce sahip cikmadiniz?

Bence sizin ablaniza duydugunuz kizginlik su anda dogru dusunmenize engel oluyor kadinin kocasini aldatmasi annelik vasfını kaybetnesi icin yeterli degil.

Ama aldatma konusu çok abartiliyor. Bunu yaşayan ilk siz değilsiniz son da siz olmayacaksiniz. Konu zaten dramatik siz de yangina körükle gitmeyin.

Diğer 2 çocuk nolacak? Anneannede mi kalacaklar?

Sizi tebrik ederim gercekten örnek bir davranış.Umarım mahkeme size verir bebeği

Suan okuduklarıma tek tek cevap veremiyorum dışardayım. Emin olun kızların tırnağına zarar gelecek olsa dünyayı yıkarım. Sıkıştırdık derken kızlara sorduk kızmayacağız bildiklerinizi söyleyin dedik güzellikle yaklaştık. Küçük kız aynı evde yaşayan adamı bile hatırlamıyor 2. Sınıftaydı daha ama büyük olan herşeyi hatırlıyor yıllarca bizden de babasından da hep sır olarak saklamış yavrum 3 yıldır nelerle boğuştu kim bilir...

Baştan sona okumadınız sanırım çocuklar yıllardır zaten annemde kalıyor anneleri de türlü bahanelerle dışardadır. Gider günlerce gelmez. Çocukları biz okuttuk maddi manevi herşeyine biz koştuk zar bugüne kadar...

Mahkeme her isteyene çocuk verir mi ben ordayım baba nüfusundan sildirse bile hala annesi var sonuçta, babasının da ortaya çıkmayacağı ne malum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…