Yeğenim başka adamdanmış!

Babası bellidir de siz bilmiyorsunuz şu an dur bakalım ortalık durulunca alan alır gelir belki çocuğumu verin diye belli olmaz yani
Evli kadınla ilişki yaşayan adama insan nasıl güvenip yeğenini teslim eder. Kim bilir nasıl karaktersiz bir adam. Birde çocuk daha 2,5 yaşında hiç tanımadığı bir adama verilmesi bence büyük travma olur çocuk açısından.

Yaptiysa yapti kadin yaaa o onun gunahi!! Bu kadar tü kaka yapilmaz bi insan. Sor bakalim vicdani rahat miydi kac senedir! Insan oz ablasina bunlari diyemez.. ben asil sizin öz olup olmadiginizdan suphe ettim!!

Yapmayin lutfen yaa empati kurmak gerek her durumda ama bu kadin ayri vaka... babasi hasta olum doseyindeyken gidip fingirdiyor ne
Evlat goruyor gozu ne hasta babayi.. boyle bir kadinin vicdanu yokturki vicdani rahatmiydi diye dusunsunler

Yapmayin lutfen yaa empati kurmak gerek her durumda ama bu kadin ayri vaka... babasi hasta olum doseyindeyken gidip fingirdiyor ne
Evlat goruyor gozu ne hasta babayi.. boyle bir kadinin vicdanu yokturki vicdani rahatmiydi diye dusunsunler
rabbim ıslah etsin hidayet versin onca vebal şimdi nasıl ödenir
o yavrucakların cigeri yanan ana babasnın suçu ne değilmi

Kadın annesinden şikayetçi, olmuş beni tehdit etti diye öyle yazmış konu sahibi. Ve olaylar ortaya çıktığında ailesine sığınmak yerine izini kaybettirmiş. Muhtemelen birlikte olduğu birinin yanına gitti. Tecavüz olamaz zaten enişte aldatıldığını düşündüğü için dna testi yaptırma gereği duymuş zaten.

İyi de öz babası ve annesi çıkıp biz istiyoruz dedikten sonra başkasına neye göre verecek mahkeme, kadın dedi ki tamam kocamdan bosaniyorum bununla evlenicem çocuğu da istiyorum, kimseye laf düşmez ki, onayladığım için demiyorum devlet duygusal bakmaz onu demeye calisiyorum

Fozgeb Sayenizde kulturum artti troll ne demek ogrenmis oldum netten baktim cahil kalmisim dusunduklerimi soyledim yanlis anlasildigimida duzelttim saniyorum

Onaylamiyorum ablanin yaptigini tabi ki.. ama olan olmus artik. Ben kelimelere takildim namussuz kadin adam yerine konur mu, 33 yasinda ne hali varsa gorsun vs.. kardes bunu diyemez hem de kiz kardes.. bu benim fikrim..

Aynen katiliyorum. Konuya alintiyla giris yapacagim ama merak ettim. Isteyen herkes DNA testi yaptirabiliyor mu?

Yaptiysa yapti kadin yaaa o onun gunahi!! Bu kadar tü kaka yapilmaz bi insan. Sor bakalim vicdani rahat miydi kac senedir! Insan oz ablasina bunlari diyemez.. ben asil sizin öz olup olmadiginizdan suphe ettim!!

Sen manyak misin yoksa saka misin kizim?! Ortalik sizin gibi dusunenler yuzunden boyle midesizlesti zaten!! Oz evlatlarini birakip kacan bi anneye laf soylemiyosun da , ablasinin ihaneti pisligi uzerine dogrulari gorup, oz ablasi olmasina ragmen minnacik yavruyu dusunup dert eden,onu sahiplenmek icin ugrasan bir bayana bunlari soyluyorsun! Ne yapsaydi? O yine de benim canim ablam mi deseydi? Icinden zaten oyle dusunuyordur emin ol,o ablasi denilecek vicdansiz kadin "oz evlatlarim,canim kocam,ailem benim" demedigi halde!!

Bi halt anladigin yok.. Bi uzaklas salak salak yorum yapma canini sıkmiyim!!

bukadar gerizekalı bir baba olamaz. Annelerinden uzak tutmak için yetimhaneye vermek istiyor. Kimbilir orda o çocukların başına ne gelecek. Kendi maddi imkanı varken böyle birşeyin vebalini nasıl alabiliyor anlayamıyorum..

KIB terbiyesiz

Bi de diğer 2 çocuğa test mest uygulanmadan çekmiş gitmiş

Kib

Senden önce bir dolu kişi arkadaşın yorumundan alıntı yapmış bir manyak diyen sensin kendine gel

Çocugun hiçbir suçu günahı yok , çok iyi düşünmüşsünüz yeğeninize sahib çıkın heba zebil olmasın yavrucak. Allah sizden de razı olsun amin

Konu sahibinin babası ölmüş, bende annen baban üstlensin demiştim de öbyle yanıtladı.

Gözünü seveyim bir de sen başlama
Nickini görünce bile cinleniyorum zaten

Çok geçmiş olsun kardeşim.
Çok yakınımda böyle benzer bir şey yaşandı seni çok iyi anlıyorum.
Ablana bir şey demeye gerek yok artık.
yeğenini üzerinize almak istemesen büyük bir insanlık. adliyeden mahkeme açarak başlayabilirsin işlemlere. ama çocuğun babası belli değil derseniz mahkeme çok uzar. annesi ortada olmadığı için sosyal esirgeme girer işin içine bence bu olaydan bahsetmeden yapabiliyorsanız yapın. bir avukata danışsan çok daha iyi olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…