Yeğenim başka adamdanmış!

sen negatif yorum yapmıyorsun tam tersine kendi kendine yazıp oynuyorsun:)) ikisi farklı şeyler bilmem farkındamsın..?
Konuların ortada görenler zaten biliyor görmeyenlerde isterse okuyabilirler
Başka işim yok sana iftira mı atacağım ?

@frifri Emira SY
Ben de ablanizin normal olmadigini dusunuyorum.
Savunulacak hicbir tarafi yok, enistenin de ayni sekilde.
Ancak su an cocugu ustune alma olayindan cok daha buyuk manevi problemleriniz var.

Hukuki boyutu bir sekilde ogrenirsiniz, bir sekilde bosanilir, abla bir sekilde ortaya cikar ancaak o 3 masumun su anda yasadigi korku, panik, endise bir daha geri dondurulemeyecek kadar sarmamali onlari.
Ozellikle iki kiz yegen kesinlikle manevi tedavi gormeli.
Buna da lutfen, ustune almak kadar kiymet verin.

Allah yardımcınız olsun çok zor bir durum inşallah çocuklar yine anneannede kalır ve sağlıklı huzurlu bir şekilde büyürler, ablanızı tedavi ettirin ki 4. bir çocukla tekrar karşınıza çıkmasın düpedüz hasta biri

bence benim yaptığım şu ana kadarki en büyük hatam sizler gibi insanlarla muhattap olmak olmuş :)) edebimi bozmamak adına susma hakkımı kullnıyorum:)

Biz sizinle muhatap olmaktan memnun olduk.
Cok sukur, annelik ya da anne adayliginin nasil olmamasi gerektigini gorduk sayenizde.
Ne demis bir buyugumuz "edebi edepsizden ogrenin"

@frifri ablanızın hareketleri normal değil, insanların evlatları olduktan sonra vicdanlı insanlar olabileceklerine hep inanmışımdır..
ablanızı silmişsiniz diyenlere katılmıyorum. çünkü benim kız kuzenimde benzer şeylre yaptı. bazıları gerçekten sözden, destekten anlamıyor..
artık ablanız defterini kapatıp çocuklar ne olacak diye düşünmeye bakın..

Mutlaka psikolojik destek alsınlar. Eğer maddi gücünüz yoksa aile ve sosyal politikalar müdürlüğünün böyle bir destek hizmeti var(devlet olduğunu için yeterli ilgi olur mu bilemiyorum)

Çocuklara annenizin bakması, sizinde maddi manevi desteğinizi esirgememeniz önemli olan.. Evlisiniz, çocuklarınız var Emira SY inde bebeği olacak. şuan duygusal olarak bakıp sonra yapamadım bakamadım durumu olabilir..
belli bir yaşa geldikten sonra, anneanne bakamayacak durumda olur ozaman yanınıza alırsınız belki.. İlk etap için anneannede durması doğru olan..

Baba hiçbirini istemiyor sanırım. sadece 2,5 olanı değil?
2012 yılında biri 8 biri 10 yaşında demişsiniz.
şimdi biri 12 biri 14 yaşında. pedalog yardımıyla bunlara birşeyler anlatılabilir..

Konu sahibi yanlış hatırlanıyorsam bir erkek kardeşim var dedi. Ablası var. Ama kız kardeş yoktu. Ben anlamadım siz kaç kardeşsiniz. Yeni üye değilsiniz belki ama gittikçe trollenidiğimizi düşünür oldum. Yanlışım varsa düzeltin lütfen.

Canım Allah yardımcınız olsun öncelikle inşallah bir an önce olay çözülür ve çocuklar daha fazla yara almadan huzurlu bir yaşama adım atarlar. Burada yardımcı olmaya çalışan insanlar var fakat en doğrusu bir avukata danışıp doğru,düzgün,detaylı bilgiler alıp o doğrultuda ilerlemeniz lazım bana kalırsa.
Enişteniz de ablanız da sorumsuz insanlar. Keşke bu tip insanların çocukları olmasa. Rabbim evlat hasretiyle yanıp tutuşan insanlara nasip etsin masum yavrucakları.

Allah kimsenin başına vermesin ama benim başıma gelse bende sizin yaptığınızı yapmak için uğraşır yeğenlerimi o dengesiz sorumsuz kendi zevklerinin peşinde koşan anne babaya vermemek için elimden ne geliyorsa yapardım.

Enişeniz yetiştirme yurduna veririm falan demiş ya. Anneleri ben alıcam çocukları falan demezse anneanneleri sahip çıkarken devlet yetiştirme yurduna almaz diye düşünüyorum ama doğru düzgün bir avukatla görüşüp detaylı bilgi alın vakit kaybetmeden.

Hasta ruhlu iltifat mı oluyor??

Öpücük de koysaydın sonuna...

Bu arada sabıkan hangi suçtan?

Bende öyle hatırlıyordum
Yazdım yazdım sildim
Yanlış hatırlıyorsam ortalığı karıştırmayayım zaten diğer faktörleri eklemişken diye..

sen negatif yorum yapmıyorsun tam tersine kendi kendine yazıp oynuyorsun:)) ikisi farklı şeyler bilmem farkındamsın..?
kimsenin yazıp oynadığı falan yok. Konunda yazdıklarını okuyan akıl sahibi her insan aynı sonucu çıkarır zaten. Kendi hayal dünyanda bu daha farklı görünebilir sana ama kusura bakma bize öyle görünmüyor.

AYRICA BURADA BİR KADIN DERDİNE ÇARE ARAMAK İÇİN YAZIYOR.
YARDIMCI OLABİLECEĞİNİZ BİR ÖNERİNİZ VARSA YAZIN YOKSA BOŞUNA KALABALIK ETMEYİN LÜTFEN..

Çocuğun psikolojisi çok önemli eşiniz sonradan yüzne vurmasın ? Öz babası zaten çıkmaz ortaya kimle ne halt yediği belirsiz odak noktanız çocuk olsun

Hayir, bir abim bir kiz kardesim var dedi.

Baktım bende. Hiç bahsedilmeyince dikkat etmemişim.Evet kız kardeşim var demiş.
Konu sahibi ve kardeşi üzgünüm. Ben hala ufaklığın babanın bir yakını olduğunu düşünüyorum. Bunu araştırın derin. Belki de enişteniz ortalığa saçılmasın diye direkt sıvışmaya çalışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…