Yeğenim başka adamdanmış!

Aynısını komşumuz yaptı dışardan melek bildiğin eşi on numara insan birden kavga gürültü kıyamet bize de yalan söyledi komşu güya kocası aldatmış onu yeni doğum yaptığı dönem adama demediğimiz kalmadı meğer kadın aldatıyormuş yeni doğan çocuk başkasından dna testini eşinin başkaları ile yazışmalarını bize sert şekilde gösterdi yerin dibine girdim

Adam çekti gitti kadında duramadı çevre sildi onu oda çekti gitti ne haldedir umurumda değil ama bebek gözümün önünden gitmez hiç

O çocuğu kurtarın ömür boyu psikolojisini etkileyecek bu durum yaxık günahtır ya

aynen bunu düşünüyorum. enişteme rica etsem velayeti üzerine alıp sonra çocuğu annesinin izni olmadan bize verebilir mi? ben hiç bir zaman yeğenime senin annen benim demem desem de kabul etmez çok akıllı bir çocuk, bunu psikolojik olarak sağlıklı bulmuyorum.. sadece resmi olarak bizim üzerimizde olsun ilerki yaşantısında sıkıntı yaşamasın istiyorum...

Hayır canım olur mu öyle şey, eşya mı bu, annesi eşşek başımı

Evlenmeden oncede cok cektirdi bize babamda onun yuzunden hasta oldu gibi bi yazi okudugumu hatrliyorum belki yanlis hatrladim ... e eger bilmeden olduyse hic olmazsa o utanci yasamadı

Biz ailecek ömür boyu onun dertleriyle uğraştık canım. her seferinde daha kötüsü olamaz dedikçe dozunu arttırdı ablam.. babam bu utancı yaşamadan öldüğü için Allaha şükrediyorum. Allah annemi korusun onu da kaybedersek ailemiz yıkılır.

Çocuk üzerinde sadece babanın hakkı yok ki anne baba ortaktır,kaldı ki enisten baba bile değilmiş, olmaz da hadi oldu diyelim enisten çocuğu size verdi alan çıktı geldi o kim ki benim çocuğumu veriyo ahanda çocuğun babası bu dese ne olacak, kaldı ki olmaz öyle birşey dediğim gibi

Afedersiniz ama bu soru mu? Öğretmen olmuşsunuz. Tamam hiçbirimiz hukukçu değiliz ama bunun olmayacağı belli değil mi?

İnsanlar bu yüzden konunuzu ciddiye almamaya başladı .

Dedigim gibi tek cabamiz yegenlerimizin gelecegi be ruh sagligi icin... Emin olun elimizden gelen her seyi yaptik ve yapacagiz Allah'in izniyle. Elimizden en fazla ne gelir, onu ogrenmek istiyoruz bilen bir avukat ya da yasayan biri filan varsa...

Biri 2016itibariyle 11 biri 14 olacak aslinda. Yas konusu icin bunu diyeyim once. Maddi acidan sorunumuz yok cok sukur, manevi acidan da simdiye kadar hep bizimleydiler zaten. Buyuk olan her seyi anlayabilecek yasta cinsellikle ilgili konulari bildigi icin. O yuzden ne kadar igrenc bir sey oldugunu tamamen anliyor. Baba sinirini kizlardan cikartiyor. Zaten kizlari sevmedigini bile dusunurdum onceden, bi tek oglani sorardi. Onu severdi (bence). Ulke disindayken telefondan onun sagligini filan sorardi sadece...

Iyi niyetinizden diye umuyorum, hani bir insan boyle bir aciya sahip olmasin istiyorsunuzdur, gercek olmasin umuyorsunuzdur eminim.
Ablamin yazdigi mesaji dikkatli okursaniz, toplamda 4 kardes oldugumuzu anlarsiniz. Bir kardesim var yazmis o mesajda.

Ortada troll yok, cozum bulamayan, derdini paylasmak ve akil almak isteyen insanlar var...

Afedersiniz ama bu soru mu? Öğretmen olmuşsunuz. Tamam hiçbirimiz hukukçu değiliz ama bunun olmayacağı belli değil mi?

İnsanlar bu yüzden konunuzu ciddiye almamaya başladı .

Konu sahibinin ruh hali de iyi değil ki olamaz sağlıklı düşünememesi normal bence

hakim o kucuk cocuğun psikolojısı için yurt yerine ailenizle kalmasını onaylayabilir.
herşey hakımın elinde.

Konu sahibinin ruh hali de iyi değil ki olamaz sağlıklı düşünememesi normal bence
Psikolojik bir tepki değil ki, basit bir genel kültür..
Kaldı ki bir iki hukukçu arkadaş yol yordam gösterdi. Bu işin Nasıl olabileceğinden bahsetti. Buna rağmen bu sorular geliyor.

İnsanlar trollendiğini düşünmeye başladı.

ablanız bunlar ortaya çıkmadan evvel nasıl bir anneydi ilgisiz ,çocuklara kötü davranan ,evde tek bırakıp yada annenize bırakıp gezip tozan bir kadınmıydı.

aynen öyle.. çocukları sadece karnında taşıdı, doğurdu ve emzirdi. annelik adına başka birşey yapmadı..

Burada açılan o sahte konular yznden paranoyak olduk kabul ama empati kurun konu sahibi mantık yürtemez sağlıklı panik halinde bence hala tam çözüm üretemiyor ya şöyle olursa vs kuruyordur kafasında

LezzetliCipetpet ablanızla ilgili konunuz olduğunu söylemiştiniz ancak ben o konuyu bulamıyorum.
konu değil yorumu var.2012 ylında.

Iyi gunler. Benim sorum velayetle ilgili olacak.
Bosanmak isteyen bir ciftin, cocuklarin velayetini hem annesi hem de babasi istemesine ragmen, onlarin yetkin olmadigini dusunen ananeleri bu cocuklar icin velayet davasi acabilir mi?
(cocuklari ananeleri buyutuyor baba ve anne ebeveynlik gorevlerini 11yillik evlilik hayatlarinda hic gerceklestirmemistir ve cocuklar da mahkemede "ananemizde kalmak istiyoruz" diyebilecek durumda biri 10 digeri 8 yasinda iki kiz cocugu)
Maddi durum olarak; ananenin uzerine bir evi ve olmus esinden kalan bir emekli maasi var.
Sitede arama yaptim ama benim soruma cevap olacak bir mesaja rastlamadim. Simdiden tesekkur ederim.
:2:

Siz ablaya baştan beri kızgındınız anladığım kadarıyla, bu olay son nokta oldu değil mi

Eşi yurtdışında bu kadının,çocuklara da hep biz baktık diyosunuz anne fink fink geziyor muydu, eğer öyleyse çocukları üzerinden alıp başı boş bırakmaktansa başka şeyler yapılabilirdu belki, blöf bile olsa bak eşine söyleriz denek gibi, ya da bir gün peşine takılmak gibi, yani yıllardır böyle kopuksa bu kadın önlemi baştan alınsaydı keşke bu noktaya gelmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…