Yeğenim başka adamdanmış!

konunuzu hatırladım ..
lütfen ablanızı overiohysterectomi(kısırlaştırın) sokağa öyle salın ..

benim sokak hayvanlarına yaptığım bu
+1 bunu yazmak istemezdim ama kimden kaç çocuk yaptığı daha da yapacağı belli olmayan kadın ancak böyle durdurulur

Kadının umru degil olan cocuklarda doğacak olanlarda ve ancak bir psikiyatrist kliniğinde çözülecek kivama gelmiş bir vaka artık ablasi2

Allah konu sahibinin ve annesinin yardimcisi olsun
Çıldırmamak elde değil[/QUOTE]

Evet o 6 ayda babam ölüm döşeğinde olduğu için onunla ilgileniyorduk haliyle ablamın peşinde dolaşamadık ailecek. Bu son ev tutma olayında da zaten 3 çocuğuyla beraber annemde yaşıyordu ama reşit özgür bir insan. Akşam eve gelmeyince hiç birşey yapamıyorsun. Çeker giderdi günlerce telefonu kapalı olurdu haber bile vermezdi. Gelince de yok şarjım koptu yok telefon çekmeyen yerdeydim...

Enişteniz eşinin evden gidip başka adamlarla yaşadığını bilmiyor muydu bunca zamandır, yoksa ben bir noktayı mı kaçırdım? Yani aldatıldığını nasıl en son noktada öğrendi dna testi falan yaptırdı?

Onunla konustuk. Daha kardeşinin ilk hamilelik haberini alınca bile babasının kabul etmesine şaşırdığını söyledi. Hesapladım hesapladım babam burdayken hamile kalmis olamaz bu adamın kendinden hic mi haberi yok demiştim kendi kendime dedi. Küçük kız zaten hala cinsellik filan bilmiyor. Kızların psikolojisi için psikologa devam ediyoruz çok şükür iyi gibi görünüyorlar.

Eniştem yurt dışında çalışıyordu. Döndüğünde ablamın çantasında şüphelenecek birşeyler bulmuş ablamın yüzüne söyleyince ablam evden kaçtı. Polise kayıp diye gittiğimizde herşeyi öğrendik. Üstüne de 3 numaralı yeğenimden şüphelenip dna testi yaptırdı ve çocuğun ondan olmadığını da öğrendik..

Beraber yaşadığı kişiyi kızı nasıl babasına veya size söylemedi acaba ,neden

İşte o çocuğun psikolojisini düşünün. Anneniz babanızı aldatıyor ve sizi de suç ortağı yapıyor. Sonradan düşünüyorum bize o dönem öğrendiği ingilizceyle my mother is a monster yani "annem bir canavar" demişti. Ablam cocuklara yemek yapmamis, okula göndermemiş (karneleri berbattı) Nerden bilelim arka planda başka adamı eve almak dışında neler neler olmuş. Biz de zaten babam kanser tedavisi görüyordu yani kendi canımızın derdindeydik. Ben kız kardeşimle öğrenci evindeydim aynı anda 2 üniversite okuyordum. Daha 22 -23 yaşındaydım. Bugün olduğum kadar güçlü değildim maddi manevi. Abim desen daha yeni evli, çalışıyor, babamın hastalığıyla ilgileniyor, 2 kız kardeş okutuyor. Ablamın peşinde mi koşacaktı birde... Neyseki babam vefat ettikten sonra ablam ve cocuklar annemde yasamaya başladılar yoksa halleri ne olurdu düşünmek bile istemiyorum...

zor bir durum fakat bunu buraya yazarak beklentiniz nedir sizin için yapabileceğimiz bir şey var mı

Ilk başta ablamızı yalniz birakmayacaktiniz, dinlemeniz gerekiyordu onu ret etmeden önce.

bir kişinin özel hayatını teşhirdir bu ablanız bile olsa

Küçük kız cinsellik bilmiyor ama annesinin hamileliğimi hesapliyor . Aklım almadı.

Bu çocukların bu kadar olaydan haberdar olması ne üzücü. Uzman desteği alıyor musunuz ?

Küçük kız cinsellik bilmiyor ama annesinin hamileliğimi hesapliyor . Aklım almadı.

Bu çocukların bu kadar olaydan haberdar olması ne üzücü. Uzman desteği alıyor musunuz ?
Oncelikle ben konu sahibinin kucuk kiz kardesiyim. Onu belirteyim.

Evet uzman destegi aliyoruz. Pedagog destegi aliyor yegenlerim.
Buyuk olan yegenim o zamanlar bu kadar buyuk degildi tabi, bilmiyordu da cinsellik nedir ne degildir ama bebegin 9 ayda dogdugunu biliyordu tabi... Cocuk aklinca (baba ortada yok, bazen sehirdisinda bazen yurtdisinda calisiyor) hesap yapmis, bir turlu tutturamamis babasinin geldigi doneme denk gelmiyor diye

Peki bunu biliyor musunuz bu özel hayatın gizliliği ihlal etmek olduğunu
Hatalı olsa bile onu yargılama hakkımız olmadığını

Peki bunu biliyor musunuz bu özel hayatın gizliliği ihlal etmek olduğunu
Hatalı olsa bile onu yargılama hakkımız olmadığını

Değil. Ortada sefil olan cocuklar var. Ne yaptığını bilmeyen oradan oraya savrulan bir kadin var. Ailesinin endise etmesi çözüm yolu araması neden ihlal olsun.

zor bir durum fakat bunu buraya yazarak beklentiniz nedir sizin için yapabileceğimiz bir şey var mı
Konuyu ablamin acma sebebi saniyorum akli selim insanlardan fikir alabilmekti. O gunlerde ne yapacagimizi sasirmis, dusunemiyorduk bile. Ustelik konuyu acan ablam hamileydi o gunlerde... Hamilelik hormonlari malumunuzdur bir kadin olarak.
Kadinlar Kulubune ikimizde girerdik ve yeri gelir biz de birileriyle dertlesirdik. Bu olayi yasadigimizda ablamin aklina ilk Kadinlar Kulubu gelmis ve yol gosterecek, sakinlestirecek, empati kurup akil verecek birilerini istemis yaninda. Ve gercekten boyle de oldu. Burada yapilan yorumlardan desteklerden sonra biz de kendimizi daha guclu hissettik ve yegenlerimiz icin ilk olarak uzman yardimi alarak bir adim attik.
Kadinlar Kulubu'nun kadinlari yanimizdaydi, bize akil verdiler, bize destek oldular, bizim acimizla onlar da goz yasi doktu.

Ayrica bu konunun amaci hicbir zaman yargilamak ya da teshir etmek olmamistir. Ne bir isim ne de bir adres verdik. Biz yegenlerimizin gelecegi icin endise ettik ve hala ediyoruz. Elimizden geleni yapmaya calisiyoruz. Onlarin akil ve ruh sagligi bozulmasin ve guzel bir gelecege onlari hazirlayalim diye cabaliyoruz...

Bize manen destek olan, akil veren, farkli bakis acisi veren, sozleriyle bizim guclenmemize sebep olan herkese tekrar tekrar cok tesekkur ediyorum. Gercekten buradaki dayanisma cok baska...

Biz Kasim ayindaki bosanma davasindan sonra tuplerini baglatmaya razi olursa operasyon masrafini karsilayacagimizi teklif etmeyi dusunuyorduk zaten.

Fakat bugun karsimiza cikan fotografta karni burnunda, yaslica bi adama sarilmis ve siritiyor.

Enistem davanin ilk celsesinde yegenimi korudu ve onun kendinden olmadigini asla soylemedi. Simdi bizi buyuk ablam ya 3.yegenimizi de almaya calisirsa korkusu sariyor... veyahut da enistem ayriyken hamile kaldigi bu 4.cocugu duyduktan sonra 3.cocugu da birakmak isterse o sinirle...

Allahım daha neler duyacagım, bu nasıl insanlar nasıl baba özellikle nasıl anne ve kadın.. Allah yardımcınız olsun, çocukları sahiplenin kızkardeşinizede sahip çıkın diyen olmuş ama bana göre bunca şeyden sonra aklı başına hala gelmiyorsa kardeşinizin ondan insan olmaz bence..

Numarası varmış ablanızla konuşmalısınız bence bir de ondan dinlemelisiniz herşeyi ki olabilecek tüm kötü olaylar olmuş artık 3.çocuğun babası hakkında bilgi alın Allah korusun ama ablanızın başına birşey gelse onu kaybetseniz bir daha asla o bebek babasını bilemeyecek kim olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…