+1 bunu yazmak istemezdim ama kimden kaç çocuk yaptığı daha da yapacağı belli olmayan kadın ancak böyle durdurulurkonunuzu hatırladım ..
lütfen ablanızı overiohysterectomi(kısırlaştırın) sokağa öyle salın ..
benim sokak hayvanlarına yaptığım bu
Ablan hata yaptı o kesin..Ama siz böyle kesin ve kati bir dil kullandıysanız yani arkasında birilerinin olduğunu görmediyse iyice batmış olmaz mı?
Benim merak ettiğim bu olaylar olurken siz nerdeydiniz?Neler yaşadığını onun ağzından hiç dinlememişsiniz.
Muhabbetiniz var mıydı?
Bana bağları kopuk bir aile gibi geldiniz..6 ay başka biri ile yaşıyor haberiniz yok.2 sene sonra başka bir adamla ev tutuyor yaşıyor ,yine sizin hiç haberiniz yok.Evine oturmaya hiç gitmediniz mi hiç yahu??Hiç mi yiğenlerinle konuşmadınız mı,en azından babası dışında bir adamı gördüğünü söylerdi..Çoçuk bu..
Allah şaşırtmasın herkes hata yapar,ama olay geçti gitti bitti öyle ortaya çıkmış gibisiniz.
Ablandan bir haber yaşamış gibi duruyorsun.
8.sınıfa giden kız yeğeniniz anlamamış olması imkansız beraber yaşamışlar çünkü .kız yeğenleriniz ile güzelce bir konuşun kötü bir olaya maruz kalmasınlar iyice psikolojileri bozulmasın
Enişteniz eşinin evden gidip başka adamlarla yaşadığını bilmiyor muydu bunca zamandır, yoksa ben bir noktayı mı kaçırdım? Yani aldatıldığını nasıl en son noktada öğrendi dna testi falan yaptırdı?
Beraber yaşadığı kişiyi kızı nasıl babasına veya size söylemedi acaba ,neden
Boyle birseyi zaten bekliyordum aslında.. aylardır rüyalarımda ablamı hamile görüyorum ya da bir çocuk daha yapıp bana bıraktığını görüyorum. Şuan 3 aylık bebeğim var en son rüyamda ablam kapıma bebeğini bırakmıştı ben de ikisini birden emziriyordum. Aksam esim gelince ben bunları ikiz gibi büyütürüm derim diye düşünüyordum hatta ruyamda.
Onunla konustuk. Daha kardeşinin ilk hamilelik haberini alınca bile babasının kabul etmesine şaşırdığını söyledi. Hesapladım hesapladım babam burdayken hamile kalmis olamaz bu adamın kendinden hic mi haberi yok demiştim kendi kendime dedi. Küçük kız zaten hala cinsellik filan bilmiyor. Kızların psikolojisi için psikologa devam ediyoruz çok şükür iyi gibi görünüyorlar.
Oncelikle ben konu sahibinin kucuk kiz kardesiyim. Onu belirteyim.Küçük kız cinsellik bilmiyor ama annesinin hamileliğimi hesapliyor . Aklım almadı.
Bu çocukların bu kadar olaydan haberdar olması ne üzücü. Uzman desteği alıyor musunuz ?
Peki bunu biliyor musunuz bu özel hayatın gizliliği ihlal etmek olduğunuOncelikle ben konu sahibinin kucuk kiz kardesiyim. Onu belirteyim.
Evet uzman destegi aliyoruz. Pedagog destegi aliyor yegenlerim.
Buyuk olan yegenim o zamanlar bu kadar buyuk degildi tabi, bilmiyordu da cinsellik nedir ne degildir ama bebegin 9 ayda dogdugunu biliyordu tabi... Cocuk aklinca (baba ortada yok, bazen sehirdisinda bazen yurtdisinda calisiyor) hesap yapmis, bir turlu tutturamamis babasinin geldigi doneme denk gelmiyor diye
Peki bunu biliyor musunuz bu özel hayatın gizliliği ihlal etmek olduğunu
Hatalı olsa bile onu yargılama hakkımız olmadığını
Peki bunu biliyor musunuz bu özel hayatın gizliliği ihlal etmek olduğunu
Hatalı olsa bile onu yargılama hakkımız olmadığını
Konuyu ablamin acma sebebi saniyorum akli selim insanlardan fikir alabilmekti. O gunlerde ne yapacagimizi sasirmis, dusunemiyorduk bile. Ustelik konuyu acan ablam hamileydi o gunlerde... Hamilelik hormonlari malumunuzdur bir kadin olarak.zor bir durum fakat bunu buraya yazarak beklentiniz nedir sizin için yapabileceğimiz bir şey var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?