Diğer iki kız acaba eniştemizden mi bu konuda şüpheniz var mı hiç ?
Hukuki yönünü bilemiyorum ama kadının yaptıklarının sonuçlarına konu sahibi ve ailesi katlanıyor. Belki 4. çocuğa da onlar bakacak. Ama söz söyleme hakları yok. Bence düpedüz haksızlık.Site sizin bizim komşumuzun evi değil genele açık herkesin görebileceği bir formda bu denli kritik bir mesele üstelik muhatapları tarafından paylaşılmamıştır
Kadının eşi çocukları için mahremiyet teşkil eder
Burada kayınvalidesi ile ilişkisini paylaşan bir bayan komşusu tarafından tanınmıştır bu konu ile ilgili burada paylaşımda bulunmuştur
Burada kendiniz ile ilgili konuşabilir paylaşımda bulunabilirsiniz bu sizin inisiyatifinizdir kimseyi ilgilendirmez fakat bu durumda etik değil
Hukukçu arkadaşlar var ise bizi bu konuda aydınlatmalarini Rica ederim
Dimi ne çabuk vazgeçmişiz tam 33 yıl sabretmişiz. Sonra çekmiş gitmiş biz arkasından yalvarmadığımız için aşırı derecede suçluyuz...
Hukuki yönünü bilemiyorum ama kadının yaptıklarının sonuçlarına konu sahibi ve ailesi katlanıyor. Belki 4. çocuğa da onlar bakacak. Ama söz söyleme hakları yok. Bence düpedüz haksızlık.
Aradaki yorumları okumadım, ama reddederek zaten gitmek zorunda bırakmışsınız. Neyse, kardeş de aileler de yeğen de sizin ama ben ne olursa olsun düşene bir tekme de sen vur, haketti namıssız diyenlerden olmam inşallah.
Yani enişteniz buradan bu paylaşımı bilse ne der ilerde yiyenleriniz ne der bunuda düşününYa şaka gibi yaa bu kadın nikahlı kocasının sosyal güvencesiyle gidip başka adamdan yaptığı çocuğu doğuracak ya aklım hayalim almıyor... ben öz kardeşi olarak tahammül edemiyorum bu düşünceye, eniştem duyunca artık kafayı yiyecek. Nasıl söyleyeceğiz bilmiyorum...
Yani enişteniz buradan bu paylaşımı bilse ne der ilerde yiyenleriniz ne der bunuda düşünün
Ablaniz düşünmek konusunda pek başarılı değil bari siz olun
Birgün duygularımız ile değil mantığımiz ile karar vermeyi öğrenirsek herşey çok daha iyi olacakHukuki yönünü bilemiyorum ama kadının yaptıklarının sonuçlarına konu sahibi ve ailesi katlanıyor. Belki 4. çocuğa da onlar bakacak. Ama söz söyleme hakları yok. Bence düpedüz haksızlık.
Tabiki. Ama bu durumdaki insanların psikolojisinin normal olmadığını ve yalnız bırakılmamaları gerektiğini düşünüyorum.. Yoksa hatalar zinciri devam edecektir.. Allah yardımcınız olsun...İnşallah Allah kimseye yaşatmasın bu durumu...
Duygular hesaba katılmasa yeğenlerine bakmamaları da lazımdı. Sonuçta anası babası bakmayan çocuğa devlet bakar. Duyguları ve mantığı dengelemeliyiz bence. Kimseye robotmuş muamelesi yapılmamalı.Birgün duygularımız ile değil mantığımiz ile karar vermeyi öğrenirsek herşey çok daha iyi olacak
Allah sabir versin. Evlat atsan atilmaz satsan satilmaz. Ablanin normal olduğunu düşünmüyorum. Bence acilen bulup bir klinige falan yatirin
Eger hasta olduguna dair bir rapor olsaydi olur. Onceki teshis neydi? Yapilabilirligi vardir belki arastirin. Benim yakin bir akrabam erkek esine evde siddet uyguluyordu. Kardeşi sikayetci oldu. Hastaneye yatirildi tedavi gordu. Simdi iyi.İşte reşit bir insan olduğu için onun isteği olmadan kliniğe filan yatıramıyoruz. Daha önce birkaç kere psikologa gitti ve gittiği uzmanları deli ilan etti. Terapilere devam etmedi. Verilen ilaçları kullanmadı. Asla kendi hatalarını kabul etmez. Anca birimiz ona vasi olup zorla yatırabiliriz ama o da nasıl olacak hiç bilmiyorum..
Hep depresyon dendi ama bizim agzimizdan olaylari hic kimse dinlemedi tabi. Tek yonlu sadece ablamin anlattiklari dinlenip tani kondu. Agir depresyon ilaclari filan verildi. Ablam da bu doktorlar deli, asil kendileri hasta diyerek ilaclari cope atti hep.Eger hasta olduguna dair bir rapor olsaydi olur. Onceki teshis neydi? Yapilabilirligi vardir belki arastirin. Benim yakin bir akrabam erkek esine evde siddet uyguluyordu. Kardeşi sikayetci oldu. Hastaneye yatirildi tedavi gordu. Simdi iyi.
Eger hasta olduguna dair bir rapor olsaydi olur. Onceki teshis neydi? Yapilabilirligi vardir belki arastirin. Benim yakin bir akrabam erkek esine evde siddet uyguluyordu. Kardeşi sikayetci oldu. Hastaneye yatirildi tedavi gordu. Simdi iyi.
Aile bakamayacak durumda ise buna maddi manevi dahil doğru olan devletin bakmasıdırDuygular hesaba katılmasa yeğenlerine bakmamaları da lazımdı. Sonuçta anası babası bakmayan çocuğa devlet bakar. Duyguları ve mantığı dengelemeliyiz bence. Kimseye robotmuş muamelesi yapılmamalı.
Kız kardeşim cevap vermiş.
Ben de psikologa gidip ablamı anlattığımda kişilik bozukluğu hatta belki bipolar olabileceğini söyledi. Zorla hastaneye yatıramaz mıyız dediğimde o iş o kadar kolay değil dedi. Aslında eniştem de mahkemede ablamın akli dengesinin yerinde olmadığını iddia etmek istiyordu ama avukatı o meseleyi karıştırma yoksa hakim boşamaz demiş. Ne alaka bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?