Yeğenim başka adamdanmış!

Diğer iki kız acaba eniştemizden mi bu konuda şüpheniz var mı hiç ?

Bunu ben de çok düşündüm. Eniştem onlara test yaptırmadığına göre şüphelenmiyor demek ki... böyle özel bir meseleyi de deşemiyor insan...

Hukuki yönünü bilemiyorum ama kadının yaptıklarının sonuçlarına konu sahibi ve ailesi katlanıyor. Belki 4. çocuğa da onlar bakacak. Ama söz söyleme hakları yok. Bence düpedüz haksızlık.

Ya şaka gibi yaa bu kadın nikahlı kocasının sosyal güvencesiyle gidip başka adamdan yaptığı çocuğu doğuracak ya aklım hayalim almıyor... ben öz kardeşi olarak tahammül edemiyorum bu düşünceye, eniştem duyunca artık kafayı yiyecek. Nasıl söyleyeceğiz bilmiyorum...

Dimi ne çabuk vazgeçmişiz tam 33 yıl sabretmişiz. Sonra çekmiş gitmiş biz arkasından yalvarmadığımız için aşırı derecede suçluyuz...

Aradaki yorumları okumadım, ama reddederek zaten gitmek zorunda bırakmışsınız. Neyse, kardeş de aileler de yeğen de sizin ama ben ne olursa olsun düşene bir tekme de sen vur, haketti namıssız diyenlerden olmam inşallah.

Hukuki yönünü bilemiyorum ama kadının yaptıklarının sonuçlarına konu sahibi ve ailesi katlanıyor. Belki 4. çocuğa da onlar bakacak. Ama söz söyleme hakları yok. Bence düpedüz haksızlık.

Ablam gelsin açtığım konudan şikayetçi olsun, ben hukuki sonuçlarına katlanmaya razıyım.

Yeter ki benim yeğenlerimin geleceğiyle ilgili ufak da olsa bir fikir, bir akıl öğreneyim çünkü benim aklım durdu artık.

İnşallah Allah kimseye yaşatmasın bu durumu...

Yani enişteniz buradan bu paylaşımı bilse ne der ilerde yiyenleriniz ne der bunuda düşünün
Ablaniz düşünmek konusunda pek başarılı değil bari siz olun

Yani enişteniz buradan bu paylaşımı bilse ne der ilerde yiyenleriniz ne der bunuda düşünün
Ablaniz düşünmek konusunda pek başarılı değil bari siz olun

İsim vermedim. Sorun olmaz inşallah. Zaten onların hayatını yeterince bitirdi annesi. Ben daha beterini yapamam artık...

Birgün duygularımız ile değil mantığımiz ile karar vermeyi öğrenirsek herşey çok daha iyi olacak

İnşallah Allah kimseye yaşatmasın bu durumu...
Tabiki. Ama bu durumdaki insanların psikolojisinin normal olmadığını ve yalnız bırakılmamaları gerektiğini düşünüyorum.. Yoksa hatalar zinciri devam edecektir.. Allah yardımcınız olsun...

Birgün duygularımız ile değil mantığımiz ile karar vermeyi öğrenirsek herşey çok daha iyi olacak
Duygular hesaba katılmasa yeğenlerine bakmamaları da lazımdı. Sonuçta anası babası bakmayan çocuğa devlet bakar. Duyguları ve mantığı dengelemeliyiz bence. Kimseye robotmuş muamelesi yapılmamalı.

Allah sabir versin. Evlat atsan atilmaz satsan satilmaz. Ablanin normal olduğunu düşünmüyorum. Bence acilen bulup bir klinige falan yatirin

İşte reşit bir insan olduğu için onun isteği olmadan kliniğe filan yatıramıyoruz. Daha önce birkaç kere psikologa gitti ve gittiği uzmanları deli ilan etti. Terapilere devam etmedi. Verilen ilaçları kullanmadı. Asla kendi hatalarını kabul etmez. Anca birimiz ona vasi olup zorla yatırabiliriz ama o da nasıl olacak hiç bilmiyorum..

Eger hasta olduguna dair bir rapor olsaydi olur. Onceki teshis neydi? Yapilabilirligi vardir belki arastirin. Benim yakin bir akrabam erkek esine evde siddet uyguluyordu. Kardeşi sikayetci oldu. Hastaneye yatirildi tedavi gordu. Simdi iyi.

Eger hasta olduguna dair bir rapor olsaydi olur. Onceki teshis neydi? Yapilabilirligi vardir belki arastirin. Benim yakin bir akrabam erkek esine evde siddet uyguluyordu. Kardeşi sikayetci oldu. Hastaneye yatirildi tedavi gordu. Simdi iyi.
Hep depresyon dendi ama bizim agzimizdan olaylari hic kimse dinlemedi tabi. Tek yonlu sadece ablamin anlattiklari dinlenip tani kondu. Agir depresyon ilaclari filan verildi. Ablam da bu doktorlar deli, asil kendileri hasta diyerek ilaclari cope atti hep.

Ayrica troidinde de sorun var, onun ilacini bile icmeyi reddediyordu bizimleyken.

Kız kardeşim cevap vermiş.

Ben de psikologa gidip ablamı anlattığımda kişilik bozukluğu hatta belki bipolar olabileceğini söyledi. Zorla hastaneye yatıramaz mıyız dediğimde o iş o kadar kolay değil dedi. Aslında eniştem de mahkemede ablamın akli dengesinin yerinde olmadığını iddia etmek istiyordu ama avukatı o meseleyi karıştırma yoksa hakim boşamaz demiş. Ne alaka bilmiyorum...

Duygular hesaba katılmasa yeğenlerine bakmamaları da lazımdı. Sonuçta anası babası bakmayan çocuğa devlet bakar. Duyguları ve mantığı dengelemeliyiz bence. Kimseye robotmuş muamelesi yapılmamalı.
Aile bakamayacak durumda ise buna maddi manevi dahil doğru olan devletin bakmasıdır
Çocuklar anne baba ile birlikte değil ise devlet denetlemeli çocukların sağlıklı bireyler olarak getiştirildiğinden emin olunmalıdır
Çocukların geçmişlerinde yaşadıkları olumsuzluklar en az hasarla telafi edilmelidir
Ah vah diyerek yardım edemezsiniz kimseye

Buna sitedeki avukatlar cevap verebilir belki. CrazyMother

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…