Yeğenim başka adamdanmış!

Tüm mesajları okuyamadım ama bu tarz olaylar hep sarpa sarar. En güzel karar olan biteni kabullenip, yalansız gizlisiz ortada tutmak.

Enişteniz aldatıldığı ve başkasından çocuğu olduğu için boşanmak istiyor. Anneniz ve siz eniştebiz lehine şahitlik edin. Bir an önce ablanızla resmi ilişkiyi bitirsin. Arkasından 4. Hamilelik konusunu eğer eminseniz söyleyin. Enişteniz kendi cocukları için ne düşünüyorsa onu uygulayın. Yanına almak isterse alsın. Yok istemiyorsa annenizde kalsın.

Başka adamdan olan yeğeninizi eniştenize danışın. Haklı olarak nufuzunda istemeyecektir. Mahkeme yoluyla velayetini siz alın. Yada anneniz alsın.

Anneniz miras hak ve üsüller çerçevesinde ablanızı evlatlıklat red edebilir. Sizlere düşecek miras ve haklar direk o toruna düşsün.

Siz kendi evlatlarınızla ilgilenin.

Ablanızın eniştenizin yokluğunda birine gönlünün kaydığını düşünmüyorum. Daha çok hovarda birine benzettim. Hem eniştenizden öncesi hem sonrası olmuştur. O yüzden bu saatten sonra ev hanımı olmasını bekleyemzesiniz.

Bazi yorumları alıntılamistim ama görünmüyor ekleyemedim. Genel yazayim.

- Özel hayatın gizliliğine falan gireceksek bdv toptan kapanir zaten.

- anneye çocuklarını gösterin deyip duruyor bazıları ama anne görmek istemiyor ki. Sanki görmek istedi de göstermedik demiş yani.

- başında eşi yokmus da bilmem ne. Bu kadının aldatması hakli kilmiyor malesef. Memnun değilde bosanacakti.

- foto yenidir bence. Birkaç yil önceki karni burnunda fotosunu profile koymak saçma olur. Zaten bir adama da sariliyormus.

- çocuklar açısından bakarsak ileride affedip affetmeyeceklerini kendileri bilir tabi.

Şu ana kadar gelen en mantıklı yorum oldu sanırım :) aslına bakarsanız abimin veya eniştemin ablama bir zarar vermeyeceğini düşünse annem çoktan anlamı geri çağırırdı. Affetmem filan diyor ama hala ona dua ediyor. Bence annem de çok özledi...

Enistemin lehine sahitlik edecegiz, o da bize guveniyor ki bizi sahit yazdirdi, zaten bunca yildir taniyoruz birbirimizi. Yalan soylemeyecegimizi, her seyi acik acik anlatacagimizi biliyor.
Su ana kadar zaten o da 3.cocugu biyolojik olarak kendinden olmasa bile kendi cocugu gibi seviyor, opuyor, kucakliyor.

Bu yeni 4.cocugu ogrendikten sonra olur da 3.cocugu da istememe gibi bir durus sergilerse ne yapabiliriz, aklim cok karisik. Kalbim sıkışıp duruyor ogrendigimden beri...
Ayrica dogmamis da olsa, hic gormesem de o cocuk da bizim kanimiz olacak, nasil bir hayatin icine sokacak o yeni bebegi...

Ablam yazmis, gercekten annem devamli buyuk ablami dusunuyor ve ona dualar ediyor... Bugun gelse annem yanina alir, ben buna eminim... "Ne yapmis olsa da evladim o benim" diyor annem, aklina geldikce agliyor hala. Boyle annenin boyle evladi...

Evlat bu yaa ne kadar kotu olursa olsun canindan bir parca hisseder anne o..her doguran anne olsaydi keske..ama ablaniz degil malesef..

Evlat bu yaa ne kadar kotu olursa olsun canindan bir parca hisseder anne o..her doguran anne olsaydi keske..ama ablaniz degil malesef..

Evet ya hele bir de benim şuan ilk bebeğim oldu annem habire onunla kıyaslıyor. Benim de 1buçuk yıl çocuğum olmadı ne kadar çok Allaha dua ettim, onu pamuklara sarıp büyüttüm babasıyla diyor. Hatta babam mayıs ayında doğmasına rağmen ablamın bezi değişecekken ısıtıcı yakarmış. Bezini koynunda ısıtırmış. Ablamı prenses gibi büyüttüler ablam asla layık olamadı...

Cok uzgunum tuylerim diken diken oldu.kucagimda kizim daha kotu oldum en cok annene uzuldum.Allah hayirli evlat olmayi nasib etsin ve bizleri de hayirli anne babalar olmayi nasib etsin evlatlarimiza..

Evet 1sen her şeye konu açılmamalı bu yüzden. Ama bu ciddi bir konu, çevresinde bir arkadaşının yargılaması daha feci, ama burada kimseyi tanımıyor, ekran kapandığında unutur gider.

Ya cok ozur dilerim ama ablani kisirlastirin .... o cocuklarin hepsi bizim gibi koca koca birer hayat olacak baska hayatlara sekil verecek akli basinda olmayani kisirlastiracaksin ama maalesef oyle bir uygulama yok .... inan cok uzuldum size ve ailenize en cok ta o cocuklara ...Allah akil fikir versin ...

Buraya yazmamı sorgulayan arkadaşlar çaresizliğimi nerden bilecekler... Müge Anlı ya bile yazdığımı nerden bilecekler...yakında 3. Sayfa haberi olacak zaten ablam bu gidişle. O zaman hayatının özeli mözeli de kalmayacak zaten...

özel hayatın teşhiri konusunda bu kadar hassassanız bdv nin yakınından bile geçmemeniz lazım. sadece dertleşmek için bile konu açılabilir. kk ya insanların girme sebeblerinden biri de bu zaten.
Site sizin bizim komşumuzun evi değil genele açık herkesin görebileceği bir formda bu denli kritik bir mesele üstelik muhatapları tarafından paylaşılmamıştır
Kadının eşi çocukları için mahremiyet teşkil eder
Burada kayınvalidesi ile ilişkisini paylaşan bir bayan komşusu tarafından tanınmıştır bu konu ile ilgili burada paylaşımda bulunmuştur
Burada kendiniz ile ilgili konuşabilir paylaşımda bulunabilirsiniz bu sizin inisiyatifinizdir kimseyi ilgilendirmez fakat bu durumda etik değil
Hukukçu arkadaşlar var ise bizi bu konuda aydınlatmalarini Rica ederim

Yorumlari okumadim.yani son yorumlari.acaba cocuga kim bakiyor simdi tani o bebege.ustunuze aldiniz mi cok merak ettim:/

Yorumlari okumadim.yani son yorumlari.acaba cocuga kim bakiyor simdi tani o bebege.ustunuze aldiniz mi cok merak ettim:/

Şuan 3 çocuk annemle yaşıyor. eniştem en küçüğü babalıktan reddetmedi henüz. Boşanma davası da sonuçlanmadı bakalım 2. Duruşmada reddedecek mi? Çünkü reddetmemesine gerekçe olarak "kızlarıma gayri meşru bir kardeşleri var damgası yapıştırmak istemiyorum" demişti. Şuanda istese de istemese de bu 4. Çocukla beraber o damga yapıştı artık...

kan can iste atsan atilmiyor satsan satilmiyor..
ne kadar iyi bir ailesi varmis ki hala onun icin endiselenip uzuluyolarlar.. oda buna guveniyor belki.. nasilsa donecek yerim var diyor..

insallah dogru yolu bulup cocuklarina geri doner diyebiliyorum
aramayi dusunuyor musunuz peki...

Bilmiyorum hiç içimden gelmiyor ama o günahsız bebek de diğer yeğenlerim kadar benim canım. Kim bilir nasıl bir ortamda büyüyecek o yavrucuk... iletişime geçmeye mecburum galiba çünkü bu son resmi abime gösterdiğimde resmen "mesele çıkmasın kimseye söylemeyin" dedi. Ya şoka girdi böyle söyledi ya da artık gerçekten bıktı.

Zaten ablam şu zamana kadar hep bizi çocuklarla tehdit etti ( birseyini elestirsek çocukları alır kaçarım bir daha yüzlerini göremezsiniz derdi) annem herşeyi sineye çekip çekip onu kabul etti çocukların hatırına. Şimdi ne olacak inanın bilmiyorum. Daha üçüncü yeğenimin hayatı yoluna girmemişken bir de dört çıkıyor ya... Belki bunu da doğurup kapımıza atacak onu da bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…