Bazi yorumları alıntılamistim ama görünmüyor ekleyemedim. Genel yazayim.
- Özel hayatın gizliliğine falan gireceksek bdv toptan kapanir zaten.
- anneye çocuklarını gösterin deyip duruyor bazıları ama anne görmek istemiyor ki. Sanki görmek istedi de göstermedik demiş yani.
- başında eşi yokmus da bilmem ne. Bu kadının aldatması hakli kilmiyor malesef. Memnun değilde bosanacakti.
- foto yenidir bence. Birkaç yil önceki karni burnunda fotosunu profile koymak saçma olur. Zaten bir adama da sariliyormus.
- çocuklar açısından bakarsak ileride affedip affetmeyeceklerini kendileri bilir tabi.
Evlat bu yaa ne kadar kotu olursa olsun canindan bir parca hisseder anne o..her doguran anne olsaydi keske..ama ablaniz degil malesef..Şu ana kadar gelen en mantıklı yorum oldu sanırım :) aslına bakarsanız abimin veya eniştemin ablama bir zarar vermeyeceğini düşünse annem çoktan anlamı geri çağırırdı. Affetmem filan diyor ama hala ona dua ediyor. Bence annem de çok özledi...
Evlat bu yaa ne kadar kotu olursa olsun canindan bir parca hisseder anne o..her doguran anne olsaydi keske..ama ablaniz degil malesef..
Cok uzgunum tuylerim diken diken oldu.kucagimda kizim daha kotu oldum en cok annene uzuldum.Allah hayirli evlat olmayi nasib etsin ve bizleri de hayirli anne babalar olmayi nasib etsin evlatlarimiza..Evet ya hele bir de benim şuan ilk bebeğim oldu annem habire onunla kıyaslıyor. Benim de 1buçuk yıl çocuğum olmadı ne kadar çok Allaha dua ettim, onu pamuklara sarıp büyüttüm babasıyla diyor. Hatta babam mayıs ayında doğmasına rağmen ablamın bezi değişecekken ısıtıcı yakarmış. Bezini koynunda ısıtırmış. Ablamı prenses gibi büyüttüler ablam asla layık olamadı...
Bir kısmına bende katılıyorum.
Bdv.de şuana kadar sayılı konularda sayılı mantıklı yaklaşımlar olmuştur.
Genelde ya hakaret ediliyor ya yargılanıyor ya da ahvah yapılıyor.
Ekran kapandığında herkes kendi işine bakıyor. Hepsi bu.
Konu sahibinin kucuk kiz kardesiyim. Bahsedilen kisi benim buyuk ablam, cocuklar da yegenim yani...
Ne çabuk vazgeçmişsiniz sizden olan birinden...
Site sizin bizim komşumuzun evi değil genele açık herkesin görebileceği bir formda bu denli kritik bir mesele üstelik muhatapları tarafından paylaşılmamıştırözel hayatın teşhiri konusunda bu kadar hassassanız bdv nin yakınından bile geçmemeniz lazım. sadece dertleşmek için bile konu açılabilir. kk ya insanların girme sebeblerinden biri de bu zaten.
Yorumlari okumadim.yani son yorumlari.acaba cocuga kim bakiyor simdi tani o bebege.ustunuze aldiniz mi cok merak ettim:/Buraya yazmamı sorgulayan arkadaşlar çaresizliğimi nerden bilecekler... Müge Anlı ya bile yazdığımı nerden bilecekler...yakında 3. Sayfa haberi olacak zaten ablam bu gidişle. O zaman hayatının özeli mözeli de kalmayacak zaten...
Yorumlari okumadim.yani son yorumlari.acaba cocuga kim bakiyor simdi tani o bebege.ustunuze aldiniz mi cok merak ettim:/
kan can iste atsan atilmiyor satsan satilmiyor..
ne kadar iyi bir ailesi varmis ki hala onun icin endiselenip uzuluyolarlar.. oda buna guveniyor belki.. nasilsa donecek yerim var diyor..
insallah dogru yolu bulup cocuklarina geri doner diyebiliyorum
aramayi dusunuyor musunuz peki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?