Yeğenim başka adamdanmış!

Buna sitedeki avukatlar cevap verebilir belki. @CrazyMother

Ya evet hatta bu işten anlayanlar bana özelden istanbulda bulunan avukat tavsiyesi yaparsa çok makbule geçer. El kadar bebeğimle avukat avukat gezemem çünkü... bu kadar karmaşık bir davada bana ablama ve çocuklara vasi olabilmem konusunda yardımcı olabilecek kadar başarılı bir avukat tavsiyesi lazım.

Aiyyy Allah ona akıl fikir versin o zaman.herkes kendi yolunu kendisi çizer sonuçta.

Zaten oğlum olmasa bu kadar güçlü olamazdım. Onun yüzüne baktıkça güç buluyorum. Dun ablamın hamile olduğumu öğrenince nasıl midem bulandı anlatamam. Oğlumun uzerimde hakki olmasa yemek bile yemezdim...

Şu mesajınızı okurken gözyaşlarımı tutamadım. Ne büyük bir travma, hele de en küçük için. Ben de emziren bir anneyim. çocuğumun kokusunu almadan bir gün geçirmek bile imkansızken terkedip gitmek ne demek.
Okurken çok kötü oldum. Allah o çocukların yardımcısı olsun, sizden de razı olsun. Çok yüce gönüllü insanlarmışsınız gerçekten .

Sizin bir mesajınızı hatırlıyorum ailen 17 yaşında "ablaniz erkek meraklısı" diye zorla evlendirildi diye. Onu yazan sizseniz eğer en büyük suçlu ailen bu konuda. O çocukların mağduriyeti için önce kendilerinde suç bulsunlar.

allah yardımcınız olsun. allah salihine bir ömür sağlık sıhhat versin. ben senin yerinde olsam ablamı arayıp eve çağırırdım. gelmezse bir şekilde yerini öğrenip getirirdim. sokaklarda onla bunla olmasındansa evde göz kulak olurdum.yaptıklarını akli dengesi yerinde olmadığını gözönünde bulundurarak yargıla canım. o teşhis konulamamış bir deli. bir yetişkin olarak düşünme o şekilde yargılama derim. zor ama doğrusu bu bence.

Evet ailem bu konuda hataliydilar bunu ben de düşünüyorum. İlk çocuklarıydı. Annem bile 39 yaşındaydı ablam evlendiğinde. Günümüzde 39 yaşında hala bekar olan hanımlar var.

Ablamın genç kızken her gittiği yerde sevgilileri olurdu. Yani erkek arkadaşlarını bile aldatırdı. (Çocuk aklimla bunun yanlış birşey olduğunu anlamamıştım) ailem annemin erkeklere bu kadar cok düşkün olduğunu bile bilmiyordu. Belki sadece platonik zannediyorlardı.

Eniştemi bir akrabamızın aracılığıyla tanıdık. Ablam ilk gelen görücüye de asik olmuş oldu yani. (Hem de o zaman da sevdiği biri vardı)

18 yaşına 3 ay kala nişanlandı. Babam 2 yıl nişanlı kalmak üzere karşı tarafla anlaşmıştı çünkü eniştem daha askerlik yapmamıştı ve üniversite son sınıftaydı. Böylece ablam da kontrol altında tutulmuş olacaktı. Tabi gençliğin verdiği tecrübesizlikle ablam nişanlılıkta da durmadı. Millet eniştem ve ablamla ilgili laf çıkardılar (çok afedersiniz bu kız hamile gelin olacak gibilerinden) annem babam da yine o tecrübesizlikle milletin ağzını kapatmak için evlendirdiler. Toplam 7 buçuk ay nişanlı kalmış oldular yani. Evlendirmeseler belki gerçekten hamile gelin olacaktı onu da bilmiyorum. Zaten evlendikten 1 ay sonra hamilelik haberini aldık. 9 aylık evliyken ilk yeğenim doğdu...

Ah be canım... edebiyle namusuyla dizini kırıp oturacağını bilsem çağırmaz mıyım zannediyorsun? Sen evde böyle bir insan varken rahat uyuyabilir misin? Ya gece ben uyurken evime erkek alırsa? Ya benim çocuğuma onun yüzünden zarar gelirse?

81 sayfa çok uzun kusura bakmayın okuyamadım
Ama 4.çocuk kimden

Ben bekarim bilmiyorum ama 9 ay tamamlandıktan sonra dogmuyor mu bebekler. Anlamsız gercek den milletin de dediği gibi hamile girmiş olabilir.
Ailenizin bu konuda suçu yok bence denize düşen yılana sarılır hesabı. Çareyi evlendirmekte bulmuş ama ablanizin hakkindan yine gelememisler.
Ablaniz güZel bi kadın mi çok mi dikkat çekiyor cidden merak ettim. Her girdiği ortamda sevgiler bulmuş. Bide size özel mesaj atabilir miyim aklıma birşey geldi de.

Atın tabi. Ablam güzeldir. Gençken çok daha güzeldi. Keşke ahlakı da yüzü kadar güzel olsaydı...

81 sayfa çok uzun kusura bakmayın okuyamadım
Ama 4.çocuk kimden

Hımmm güzel soru... belki profil resminde sarıldığı adamdandır. Belki de kendi bile kimden olduğunu bilmiyordur.

İşin aslı 3. Yeğenimin de babasının kim olduğunu net bilmiyoruz. Sadece o zamanlar evine aldığı adam olduğunu tahmin ediyoruz. O bile hala kesin değil...

konunuzu ilk zamandan beri takip ediyorum.
o 3 yavru aslında çok şanslılar. belki doğru düzgün anneleri yok ama anneleri kadar değerli belki daha fazla teyzeleri ve anneanneleri var. sırtları yere gelmez.
siz de artık önünüze bakın lütfen. bir ablanız ölmüş gibi düşünün. her çocuğuna sahip çıkamazsınız. zira ablanız hergün bir tane doğuruyor. hani başkasından doğurup sahip çıksa en azından anaçlık var dersin o da yok.
bu 3 çocuk elinizde büyüdüğü için sevginiz çok fazla . diğerini görmezseniz böyle olmaz.
artık kendi ailenize odaklanın. el kadar bebğiniz ve eşiniz var. bir de emziriyorsanız üzüntülü üzüntülü emmesin yavrucak.

canım benim sen de haklısın da annende kalacak kitliceksinizn kapıyı gerekirse. yani tabi sen tanıyorsun sen biliyorsun durumları ama aklı dengesi yerinde olmayan biri olarak düşün ona göre yargıla. gerçekten normal değil çünkü

Daha ablamın hamile olduğunu bile bilmeden rüyamda ablamın çocuk doğurup kapıma bıraktığını ve o çocuğu emzridigimi görüyordum. Hatta akşam eşim gelince ben bunları ikiz gibi büyüturum derim diyordum...

Belki şuan ki hormonlardan belki değil ama o çocuğun yüzünü görmesem de adını hatta cinsiyetini bilmesem de o benim canım... Onu nasıl bir ortamda nasıl bir annelikle büyüteceğini düşünmeden başımı yastığa rahatça koyup uyuyamam ben artık bir ömür...

Babam sağ olsa belki bu dediğin yapılabilirdi ama annemin gücü onu zaptetmeye yetmez. Bir yandan da 3 çocuğun derdiyle uğraşıyor. Genç de değil ki 54 yaşında kadın. Ayrıca abimin veya eniştemin bir sinir anında ablama zarar vermesi de bir ihtimal. Öyle kararkterde değiller diyorum ama bir yandan da yapan da bir anlık cinnetle yapıyor diyorum. Ablam yüzünden abimin yuvasının dağılmasına, hayatının bitmesine razı olamam. Çocuklar için de çok daha büyük bir travma olur...

off off allah yardımcınız olsun ne diyim.
haklısın o da ayrı dert...

aldatmak rezillik evet ama bir de bu ruh hali ile neden 4 çocuk yapmış anlamıyorum ya.. istediğinle yat kalk en kötü boşanırsın dünyaya sana muhtaç masum yavrular geitirp ortada bırakıyosun. Allah ıslah etsin ablanızı

bence ablan akıl hastası. normal değil. bu çocukları da delil gösterip mahkemeye ablanı verip annen onun vasisi olsa, sonra da ablanı tedavi için hastaneye yatırsanız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…