- 28 Aralık 2017
- 2.834
- 9.783
- 158
Babasi olmadığını öğrendiği zaman kolay atlatması için dua edin olur mu? Çünkü esas travmayı o zaman yaşayacak...
Sürekli ilişki yaşayan bir ablanız var ve korunma yöntemlerinden haberide yok. Anladigim kadariyla her ilişkide hamile kaliyor.ablanizla ilk temasa geçtiginizde şu korunma yöntemlerini bi öğretinde doğan çocuklar heba olmasınEkleme: Çoğunlukla çocuğu sen değil annen baban üstüne alsın diyen oldu, malesef babamı kaybettik o yüzden öyle bir ihtimal yok...
Herkese merhaba, konuyu çok büyük tereddütler ile açıyorum. Biliyorum yapıcı yorumlardan daha çok yıkıcı yorumlar gelecek ama en azından buna benzer olay yaşamış olan ya da aramızda avukat-hakim olan varsa belki görür de yardımcı olur diye yazıyorum...
Öncelikle sunu diyeyim tv de izleyip de bizim başımıza gelmez zannettigimiz bir olay malesef bizim ailemizin başına geldi. Hayatımın en mutlu günleri olması gereken donemde ablam yüzünden sevincimi bile yasayamiyorum...
Dün ablamın eşini aldattığını ve 2 buçuk yaşındaki yeğenimin başka bir adamdan olduğunu öğrendik.. Eniştem ablamın başka adamla görüştüğünü öğrenip oğluna dna testi yaptırmış ve biz yıllardır ayakta uyutuluyormusuz... öyle içim yanıyor ki bu günahsız yavru ne olacak bilmiyorum... biri 8. Biri 5. Sınıfa giden iki de kızları var. Ablam, enistemin aldatıldığını öğrendiğinden beri evden kaçtı 3 çocuğu da anneme bıraktı. Sadece bir kere annemi aradi annem de benim senin gibi bir kızım yok diyerek yüzüne kapattı engelledi numarayı. Eniştem de aklını kaçırmak uzere çocukları yuvaya birakcam filan diyor ama annem asla kimseye vermem torunlarımı diyor. Ablamdan zaten çoktan vazgeçtik 33 yaşında kadın ne hali varsa görsün...
Simdi benim sorum çocuklarla ilgili. Hadi kızlar gene bir nebze büyüdüler ama bu bebek ne olacak? Eşimle konuştuk yeğenimi bizim uzerimize almak istiyoruz. Boyle resmi olarak babası belli değil bir çocuk olarak yasarsa çok büyük zorluklar yaşayacak. İlerde çok sıkıntılar çekecek. Yavrum hic birsey anlamıyor hala canım babam diye enisteme sarılıyor icim parçalanıyor... eniştem ben nüfusumdan çıkarcam diyor boşanma davası da açtı. anne zaten ortada yok. Öz babası kim belli değil... mahkemede çocuğu üstümüze almayı talep edebilir miyiz bilmiyorum. Tc. Mahkemesi bu namussuz kadını adam yerine koyar mı? Yeğenim benim canımdır öz evladımdan farksızdır. Onun hayatının mahvolmasını istemiyorum.
Lütfen bilen biri yol göstersin ne yapmamız lazım şimdi bizim. Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın. Daha önce yaşadığım hiç bir acıya benzemiyor bu
18 Eylül 2016 güncellemesi: Sanırım korktuğum başıma geldi ve ablam yeniden hamile... (sayfa 67 de anlattım)
3 Kasım 2016 güncellemesi: Ablam ve eniştem boşandı, eniştem yeğenimin kendisinden olmadığını öne sürmedi mahkemede.(Sayfa 83 te ayrıntılı açıkladım.)
6 Kasım 2017 güncellemesi: ablam şimdi de beşinci çocuğuna hamileymis. Allah'ım sana geliyorumne diye şaşırıyorum bilmiyorum...
Çok iyi bir anneymis gibi kuluçka makinasına cevirmis kendini akilsiz.
Yavrucaklara bol sabır ve güzellikler size de kolaylıklar dilerim.
Sürekli ilişki yaşayan bir ablanız var ve korunma yöntemlerinden haberide yok. Anladigim kadariyla her ilişkide hamile kaliyor.ablanizla ilk temasa geçtiginizde şu korunma yöntemlerini bi öğretinde doğan çocuklar heba olmasın
Son sayfaya kadar üzülerek okudum, son yorumla üzüntüm sinire dönüştü.
Kişisel bir sorun değil di mi konu sahibi için.
Ay sahi konu sahibini hiiiç ilgilendirmeyen bir şey bu neden böyle bir konu açtı ki????
Cinslikte rakip tanımıyor bazı üyeler .....
Masumların yolu bahtı açık olur inşallah yalnız neden hiç küçüğün babasını tespit etme girişiminiz olmadı bu üzerinize düşen en büyük görevlerden biri bence maddi destekten daha fazla ihtiyacı olacak hayatında bu bilgiye çocuğun (konu eski ve uzun olduğu için yazdıysanız affola )
Agzim açık okudum resmen
Yigenlerinize çok üzüldüm..
Bir anne nasıl o evlatları bırakıp gidebilir mi
Ablanizin psikolojik sorunları mi var
Doğurup doğurup bakmamak arkasında bırakmak çok merhametsizce..
Çok zor bi durum evet ama ne bileyim ilerde neden bulmadınız beni kandırdınız düşüncesi de oluşabilir ablanız en azından söyleseydi zamanı gelince ulaşma durumunuz olurdu şimdi değil ama bi gün mutlaka bilmek ister ki bunun başka boyutları da var evlilik çağında belki de birlikte yaşadığı adama da eşimden demiştir istediğinde çekip gidebilmek için o kişiyi hiç araştırdınız mı inşallah tekin biridir biyolojik babaŞöyle ki yegenim doğmadan önce ablamın bir adamla 6 ay aynı evde yaşadığını biliyoruz. Muhtemelen babası o ama kimse de çıkıp ben x'in babasiyim demedi. 3 sene olacak ablam gideli...
Biz şimdilik ortalığı bulandırmak istemiyoruz çünkü psikolog 6yasindan önce kesinlikle ogrenmemesi gerektiğini söyledi ve eğer biz gerçek babaya ulasirsak adam da görüşmek isterse işler karışacak. Eniştem de zaten bunca sene bakıp büyütüp emek verdiğimiz çocuğa adamın birinin gelip bir günde babalık taslamasini istemez diye düşünüyorum. Hele bir de dava filan açıp elimizden almaya kalkarsa işte o hepimiz için en korkunç senaryo olur...
Allah kurtarmış o zaman canmmYokluğu varlığından daha iyi diye düşünüyorum artık. Malesef kızlar zaman gectikce bilmedigimiz pek çok şey anlattı ve anneleri gitmese belki çok daha kötü şeyler başlarına gelebilirdi. Şimdi de onun yanındaki iki küçük kızı düşünüyorum. Allah onları ablamın şerrinden korusun...
Çok zor bi durum evet ama ne bileyim ilerde neden bulmadınız beni kandırdınız düşüncesi de oluşabilir ablanız en azından söyleseydi zamanı gelince ulaşma durumunuz olurdu şimdi değil ama bi gün mutlaka bilmek ister ki bunun başka boyutları da var evlilik çağında belki de birlikte yaşadığı adama da eşimden demiştir istediğinde çekip gidebilmek için o kişiyi hiç araştırdınız mı inşallah tekin biridir biyolojik baba
Evli olduğunu bile bile bi kadınla yaşadıysa zaten beş para etmez gerçi ama ablanızın da neler dediğini bilemiyoruz bi taraftan da yardım alıp öyle açıklarsınız zaten muhtemelen Allah yardımcınız olsun konu zaten fazlasıyla uzamış canınızı daha fazla sıkmayalım hayırlı doğumlar diliyorum bu aradaErgenlik çağına gelince evet sıkıntı yaşayacağız orası kesin canım. Tekin olup olmama durumu da evet var mesela 6ay birlikte yaşamışlar demiştim ya kız yeğenlerim de tabi o evdeydi ve bira şişesi filan gördüklerini söyledi yani en basit örnek belki ama bu adam uyuşturucu bağımlısı vs de olabilir. Adam da tahmin ediyordur kendi çocuğu oldugunu çünkü eşi o donem ayda bir anca geliyordu eve
suan 5. hamileligide mi var
Haziranda doğum yaptı bile. 4. Kızını dogurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?