Yeğenim başka adamdanmış!

Hiç görüşüyor musunuz?
Bu haberleri nasıl alıyorsunuz..?

Son iki kızda aynı adamdan mı.. ay kanün dondu ya. Bu nasıl bir insan.
Allah kahretmesin.

Daha önce yazmıştım ilk gittiğinde evi terk ettiğini bildirmek için yabancı bir numaradan aramıştı annem de o numarayı engellemişti ben de o numarayı WhatsApp'a ekledim resimlerini takip ediyorum oradan öğrendim. Resimlerde yaşlı bir adam var kızlar da hatta tanıyor adamı muhtemelen son ikisi bu adamdan..

Nasıl bir hikaye ya tırnaklarımı yiyerek okudum resmen.. Allah yardımcınız olsun.. 3 numaraya üzüldüm başında anne yok (gerçi olmaması daha iyi tabi) baba bildiği kişi babası değil.. bu çocuklar nerde kalıyor kim bakıyor yani eski enişteniz mi..?

Annemle yaşıyorlar canım. Eniştem de haftada 4-5 kere geliyor

Tüylerim ürperdi konuyu okuyunca.
Sizin adınıza çocuklar adına gerçekten üzüldüm.
Allah yardımcınız olsun çok zor bi durum düşman başına vermesin Allah

Allah yardımcınız olsun enişteniz de gerçekten adammış o yavruya da sahip çıkmış saolsun. Olan çocuklara oluyor yazık. Anlamadığım 3 çocuğu çaresiz bıraktığını bile bile 2 çocuk daha yapacak kadar nasıl aklını yitirir bir kadın. İnşallah çocuklar iyi birer hayat kurar hayırlı evlatlar olurlar..

kitap roman gibi okudum ve siz bunları yaşıyorsunuz. Allah çocuklara sağlıklı güzel bir ömür versin. sizler de inşallah mufakatini illa alirsiniz Allah tan. enisteye de helal olsun ki o sinirle 3. yu çıkarmamış velayetten.

eniştenin kabullendiği yegeni de mi bu adamdan??

merak.ettigim.bakimini nasil.yapiyor ve bu cocuklarini dusunup.hic mi uzulmuyor yaa

Daha kötüsünü söyleyeyim hani şu e devlette soy ağacı uygulaması var ya annem için baktığımızda son torun benim oğlum görünüyor. Yani bu iki kıza kimlik çıkarmadı veya başkasının üzerine yaptı. Kimlikleri olmadan da nasıl hastaneye götürüyor nasıl aşı yaptırıyor bilmiyorum.
Buradaki evlatlarını zaten unuttu belli ki... Ben bile yeğenlerimi görmeden 1 ay duramam öz anneleri 3 yıldır görmüyor neredeyse

3 yıldır hiç mi merak etmiyo kadin ya? yegenlerin anneleri özlemiyordur?

4 kızı 1 oğlu var demek istedim canim
hani geçen gün demişti demek whatsapp da gördüğü foto 3, kızı demek.
ablan içten içe pişmandi belki dönmek istiyordur ama size utancindan yüzüne bakmak istemiyordur.
buna hiç cesareti yoktu sosyal hesaplarin varya gizli gizli takip ediyordur.

kimlikleri adamin üstüne yada öteki karisinin adina yaptıysa gözükmez.

3 yıldır hiç mi merak etmiyo kadin ya? yegenlerin anneleri özlemiyordur?

Tabi ki özlüyorlar... Kızlar belli ki içine atıyor ama küçük olanin hep dilinde annesi var.

Umurunda olduğunu pek düşünmüyorum ya.. en azından kızların okuluna gelebilirdi onları görebilirdi ama maalesef öyle bir adım bile atmadı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…