Yeğenim başka adamdanmış!

Saka yapmiyorum en kisa surede muge anliya veya esra erola cikin. En azindan beneginde babasi bulunur orlarda avukatlarda yardimci oluyormus zaten. Bence dusunun ozellik le bu konularda esra erolu oneriyorum. Hem ablaniz hem cocugun gercek babasi ortaya cikacaktir kisa surede

Şaka gibi... ne insanlar var ya. Kim bilir ablanız kaç defa eşini aldattı.

Aynı senaryoyu bir filmde görmüştüm. Gerçek olacağıni tahmin edemezdim

Emira konuyu hortlatmak istemezdim.benzer bir konuda senin konun adi gecince merak edip konunu okudum. Cocuklari hatta daha cok kucuk cocugu merak ettim. Soylediniz mi ona babasinin enisteniz olmadigini? Simdiye 6 yasini gecmistir

Büyük kızlar hala psikiyatriye devam ediyor ilaç kullanıyorlar. Küçük oğlan da bu sene okula başladı üstün zekalı olduğu tespit edildi şuan onunla uğraşıyoruz baba meselesini şimdilik erteledik. Başka bir psikoloğa danıştık söylemek için belli bir yaş olmadığını sadece ergenlik öncesi mutlaka öğrenmesi gerektiğini söyledi.

Bu arada 14 yaşında olan küçük kız çok zor bir ergenlik geçiriyor. Annesiyle konuşup hesap sormak istedi biz de psikiyatriste danışıp aramasına izin verdik. Ablamda zerre kadar pişmanlık yok aksine asla kendisini suçlu görmüyor.

Cok vicdansiz bir kadinmis ablaniz
Afedersiniz hayvanlar bile yawrularina nasil sahip cikiyor dogurmak bi marifet degilki
Bizde cocuk sahibi olmak icin 2defa tup bebek denedik yani cocuk istegi ile yanip tutusan dogumdan olume hakkiyla analik yapmak isteyen onca aile var ve boyle insanlar cocuk doguruyor bu da onlarin sinavi istee
Sizi ve annenizi de gonulden kutluyorum duyarliliginiz v guzel yureginiz icin
Herkes kalbinin ekmegini yermis
Ablaniz gibilere o ekmekte nasip olmaz ins ne diyeyimn

Ay bende şimdi okudum konu eskiymiş ama..
Hayretler içinde kaldım o kadın bu kafayla 6'yı 7'yi de doğurur tek yaptığı ve bildiği şey o zaten. Allah'a havale edin. Allah size ve o yavrulara sağlık sıhhat versin

Ne soyledi kizina? Nr cevap verdi
Insallah en az hasarla atlatirsiniz

Ne soyledi kizina? Nr cevap verdi
Insallah en az hasarla atlatirsiniz

Başına gelen her şey annemin suçuymuş annem çok kötü bir anneymiş. Yeğenim de madem anannem o kadar kötü biri neden bizi ona bıraktın demiş bu sefer de kıvırmış.
Yeğenim sevgililerinin hesabını sorunca yeğenimin hayal dünyasında bunları uydurduğunu ya da rüya filan gördüğünü, babasını aldatmadığını, şuan yanında olduğu adamın da onu kötü birilerinin elinden kurtardığını filan anlatmış. Resmen kızın aklını manipüle etmeye çalışıyor. Yalan söylüyor eminiz çünkü iki yeğenim de beraber olduğu adamları çok net hatırlıyor.
Ayrıca erkek yeğenimin de tecavüz sonucu olduğunu söylemiş ama kimin yaptığını söylememiş.

Küçük kızların neden e-devlette görünmediğini sorunca da kendi kimliği kayıp olduğu için üstüne alamadığını söylemiş. Annem veya biz şahit olmazsak yeni kimlik çıkaramıyormuş güya.

Hiç görme girişiminde bulundu mu diyeceğim ama bulunmamış anlaşılan...

Yeğenim telefonla aradı o arayınca işte çok özlediğini görüşmek istediğini söyledi nerede oturduğunu filan söyledi ama kızlar görüşmek istemiyor. Küçük oğlan görmek istiyor ama şuan böyle bir karmaşaya hazır değil.

OFF ya
Bazı insanlar resmen başa bela olarak doğmuş
Ablanızın kendisiyle beraber kaç kişinin hayatını mahvediyor
Allah hidayet versin

Keşke eskiden akıl hastası kadınlara yaptırılıyormuş şimdi onlara bile çok zormuş bildiğim kadarıyla

Ablanında çok aklı başında değil ama maalesef kanun önünde öyle

Hadi ablamın aklı başında değil de 3 çocuğunu terk eden kadından 2 çocuk daha yapan adama ne demeli...

Ablani bir kasik suda bogmak istiyorum cocuklar icin cok uzgunum. Vakti zamaninda burda herkes anne olmasin lutfen demistim de taslanmistim. Yaziklar olsun ablaniza. Oldugunde nasil hesap verecek acaba? O sabilerin hakkiyla nasil rahat verecek son nefesini insallah cok mutlu olur yigenleriniz. Piril piril gelecekleri olur. Onlarin hayattaki en buyuk sansi siz ve anneniz. Insallah siz de mukafatini alirsiniz.

Onun açtığı yaraları kapatmaya uğraşıyoruz işte canım. Allah razı olsun annem olmasa o çocuklar dört bir yana savrulacaktı. Allah anneme sağlıklı uzun ömür versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…