muhtemelen hala yaşıyordur zaten bibiBu konu neden hortlatıldı belki emira bunları yaşamak istemiyor tekrar :/ kafanıza göre konu hortlatmayın yahu
Bu konu neden hortlatıldı belki emira bunları yaşamak istemiyor tekrar :/ kafanıza göre konu hortlatmayın yahu
Sağolasın canım istesek de kaçamıyoruz ki zaten.. Hele de küçük olan şimdi okula başladı her Allahın günü öğretmeni çağırıyor okul açıldığından beri devamlı sorun yaşıyoruz annesizliği yüzünden ☹
Konuyu ben hortlattim bibiBu konu neden hortlatıldı belki emira bunları yaşamak istemiyor tekrar :/ kafanıza göre konu hortlatmayın yahu
Konuyu ben hortlattim bibiKucuk cocugu merak ettim. Ara ara sorulanlara da cevap yazdigi icin takilip uzulecegini dusunmedim acikcasi. Insallah da uzmemisimdir onu
Pislik kadin. Diyecek cok sey var da kendime yakistiramiyorum.Senin suçun yok canım bizi üzen yeğenlerimizin üzülmesi, ablamın bunca yaptığına rağmen kızından özür bile dilememiş olması. Aksine şuan beraber olduğu adamla çok mutlu olduğunu filan söylemiş nispet yapar gibi.
Cok eski bir konu MAmafi merak ettim sonuc ne oldu aldinizmi cocugu uzerinize ablaniz enisteniz ne durumdaEkleme: Çoğunlukla çocuğu sen değil annen baban üstüne alsın diyen oldu, malesef babamı kaybettik o yüzden öyle bir ihtimal yok...
Herkese merhaba, konuyu çok büyük tereddütler ile açıyorum. Biliyorum yapıcı yorumlardan daha çok yıkıcı yorumlar gelecek ama en azından buna benzer olay yaşamış olan ya da aramızda avukat-hakim olan varsa belki görür de yardımcı olur diye yazıyorum...
Öncelikle sunu diyeyim tv de izleyip de bizim başımıza gelmez zannettigimiz bir olay malesef bizim ailemizin başına geldi. Hayatımın en mutlu günleri olması gereken donemde ablam yüzünden sevincimi bile yasayamiyorum...
Dün ablamın eşini aldattığını ve 2 buçuk yaşındaki yeğenimin başka bir adamdan olduğunu öğrendik.. Eniştem ablamın başka adamla görüştüğünü öğrenip oğluna dna testi yaptırmış ve biz yıllardır ayakta uyutuluyormusuz... öyle içim yanıyor ki bu günahsız yavru ne olacak bilmiyorum... biri 8. Biri 5. Sınıfa giden iki de kızları var. Ablam, enistemin aldatıldığını öğrendiğinden beri evden kaçtı 3 çocuğu da anneme bıraktı. Sadece bir kere annemi aradi annem de benim senin gibi bir kızım yok diyerek yüzüne kapattı engelledi numarayı. Eniştem de aklını kaçırmak uzere çocukları yuvaya birakcam filan diyor ama annem asla kimseye vermem torunlarımı diyor. Ablamdan zaten çoktan vazgeçtik 33 yaşında kadın ne hali varsa görsün...
Simdi benim sorum çocuklarla ilgili. Hadi kızlar gene bir nebze büyüdüler ama bu bebek ne olacak? Eşimle konuştuk yeğenimi bizim uzerimize almak istiyoruz. Boyle resmi olarak babası belli değil bir çocuk olarak yasarsa çok büyük zorluklar yaşayacak. İlerde çok sıkıntılar çekecek. Yavrum hic birsey anlamıyor hala canım babam diye enisteme sarılıyor icim parçalanıyor... eniştem ben nüfusumdan çıkarcam diyor boşanma davası da açtı. anne zaten ortada yok. Öz babası kim belli değil... mahkemede çocuğu üstümüze almayı talep edebilir miyiz bilmiyorum. Tc. Mahkemesi bu namussuz kadını adam yerine koyar mı? Yeğenim benim canımdır öz evladımdan farksızdır. Onun hayatının mahvolmasını istemiyorum.
Lütfen bilen biri yol göstersin ne yapmamız lazım şimdi bizim. Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın. Daha önce yaşadığım hiç bir acıya benzemiyor bu
18 Eylül 2016 güncellemesi: Sanırım korktuğum başıma geldi ve ablam yeniden hamile... (sayfa 67 de anlattım)
3 Kasım 2016 güncellemesi: Ablam ve eniştem boşandı, eniştem yeğenimin kendisinden olmadığını öne sürmedi mahkemede.(Sayfa 83 te ayrıntılı açıkladım.)
6 Kasım 2017 güncellemesi: ablam şimdi de beşinci çocuğuna hamileymis. Allah'ım sana geliyorumne diye şaşırıyorum bilmiyorum...
Bu arada enişteniz normalde nasıl biri bilmiyorum ama, kendinin olmayan çocuğu üstüne almış ya allah ondan da razı olsun.
Cok eski bir konu MAmafi merak ettim sonuc ne oldu aldinizmi cocugu uzerinize ablaniz enisteniz ne durumda
Günahlarının bedeli bu oldu heralde çünkü öncesinde çok da iyi biri olduğu söylenemez ancak bu yaptığı bizi öyle büyük bir minnet altında bıraktı ki ona hiç bir şey diyemiyoruz. Hiç bir erkek yapmazdı bunu heralde. Hem de severek ilgileniyor. Onun hoşlanacağı yerlere filan götürüyor. Onun ilgisini çekecek farklı oyuncaklar alıyor. Birlikte baba oğul günü filan yapıyorlar. Kızlarına yaptığından daha çok babalık yapıyor diyebilirim..
ablanızın akli dengesınde sorun var mı pekıSağolasın canım istesek de kaçamıyoruz ki zaten.. Hele de küçük olan şimdi okula başladı her Allahın günü öğretmeni çağırıyor okul açıldığından beri devamlı sorun yaşıyoruz annesizliği yüzünden ☹
Yapacak bise yok enisten Allahina dogru bir insanmis umarim oda mutlu olurEniştem mahkemeye bunu sunması ve çocuğu nüfusundan çıkarmadı o yüzden üstümüze almaya gerek kalmadı. Ablam başka bir adamla birlikte yaşıyor ve 2 kızı daha oldu.
Çocuk sizinle mi şuan yoksa enişteniz de mi merak ettim
Ablan maşallah çok bereketliymiş onu geçelim... yuvaya verdirmemişsiniz ve o günahsız yavruya sahip çıkmışsınız cennetlik bi davranış çok duygulandım, yapcak bişi yok ama sakın o çocukları ablanıza vermeyin rezil olur !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?