Yeğenim başka adamdanmış!

Bu konu neden hortlatıldı belki emira bunları yaşamak istemiyor tekrar :/ kafanıza göre konu hortlatmayın yahu

Sağolasın canım istesek de kaçamıyoruz ki zaten.. Hele de küçük olan şimdi okula başladı her Allahın günü öğretmeni çağırıyor okul açıldığından beri devamlı sorun yaşıyoruz annesizliği yüzünden

Allah yardımcınız olsun.
Daha önce okumuştum konunuzu. Çok üzüldüm ben çocukların durumuna
İnsallah biran önce geçer bu zor zamanlar. İnşallah çok mutlu başarılı gençler olurlar.
Keşke anne olamasaydı ablanız üzgünüm söylemeden geçemiyorum...

Bu konu neden hortlatıldı belki emira bunları yaşamak istemiyor tekrar :/ kafanıza göre konu hortlatmayın yahu
Konuyu ben hortlattim bibi Kucuk cocugu merak ettim. Ara ara sorulanlara da cevap yazdigi icin takilip uzulecegini dusunmedim acikcasi. Insallah da uzmemisimdir onu

Konuyu ben hortlattim bibi Kucuk cocugu merak ettim. Ara ara sorulanlara da cevap yazdigi icin takilip uzulecegini dusunmedim acikcasi. Insallah da uzmemisimdir onu

Senin suçun yok canım bizi üzen yeğenlerimizin üzülmesi, ablamın bunca yaptığına rağmen kızından özür bile dilememiş olması. Aksine şuan beraber olduğu adamla çok mutlu olduğunu filan söylemiş nispet yapar gibi.

Pislik kadin. Diyecek cok sey var da kendime yakistiramiyorum. Allah onu bildigi gibi yapsin.

Cok eski bir konu MAmafi merak ettim sonuc ne oldu aldinizmi cocugu uzerinize ablaniz enisteniz ne durumda

Bu arada enişteniz normalde nasıl biri bilmiyorum ama, kendinin olmayan çocuğu üstüne almış ya allah ondan da razı olsun.

Günahlarının bedeli bu oldu heralde çünkü öncesinde çok da iyi biri olduğu söylenemez ancak bu yaptığı bizi öyle büyük bir minnet altında bıraktı ki ona hiç bir şey diyemiyoruz. Hiç bir erkek yapmazdı bunu heralde. Hem de severek ilgileniyor. Onun hoşlanacağı yerlere filan götürüyor. Onun ilgisini çekecek farklı oyuncaklar alıyor. Birlikte baba oğul günü filan yapıyorlar. Kızlarına yaptığından daha çok babalık yapıyor diyebilirim..

Cok eski bir konu MAmafi merak ettim sonuc ne oldu aldinizmi cocugu uzerinize ablaniz enisteniz ne durumda

Eniştem mahkemeye bunu sunması ve çocuğu nüfusundan çıkarmadı o yüzden üstümüze almaya gerek kalmadı. Ablam başka bir adamla birlikte yaşıyor ve 2 kızı daha oldu.

Kim bilir içinden ne düşünüyor ama en azından sizi çok daha büyük bir sorundan kurtarmış şimdilik, yine de sağ olsun.

ablanızın akli dengesınde sorun var mı pekı
gıtse tuplerını baglatsa barı yazık dogan cocuklara dogurup dogurup bırakıyor bu ne boyle

Eniştem mahkemeye bunu sunması ve çocuğu nüfusundan çıkarmadı o yüzden üstümüze almaya gerek kalmadı. Ablam başka bir adamla birlikte yaşıyor ve 2 kızı daha oldu.
Yapacak bise yok enisten Allahina dogru bir insanmis umarim oda mutlu olur

Arkadas sevmiyorsaniz bosanin ya gunah oda bir insan evladi boynuzladigi yetmior gibi birde cocugu adamin ustune kaydettirmis

İstediği de yok zaten canım ya sonradan yaptığı çocuklara nasıl bakıyor onu da bilmiyorum. Bari onlara yazık etmese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…