Yeğenim başka adamdanmış!

Kendisi burda bile olmuyormuş. Bu çocuktan şüphe duyması da enteresan. Kac erkek şüphe duyar kolay kolay? Benzerlik falan mı yoktu? Dedikodu mu duydu? Şahitler mi var? 2.5 sene önceki mesele Nasıl ayyuka çıktı?

Acaba en bastan biliyordu da enişte yuttu mu bazı şeyleri? Biraz değişik bir durum olmuş.

anladım ,böyle düşünmemiştim
çözüm ne olursa olsun 3 kardeşi ayırmamalısınız sadece.yani büyükler babaya gitsin,en küçük anneannede kalsın onları ayırmak demektir.gerçi baba da pek istekli değil büyüklere bile sanırım.
çok zor Allah yardımcınız olsun.

gozlerim doldu okurken ne dıyım çok zor size vermezler çocuğu canım adam evlatlıktan red ederse ve babası bulunumazsa kendi babanızın nufusuna geçer çocuk siz o çocuklara destek olun nolr annenize destek olun ablanız çoookk pişman olur ama iş işten geçer...

kesinlikle bu yönleriyle de düşünmeliler.
anne bi şekilde dönse ve çocuklarının başında dursa.
en azından öz anneleri,anneanneye bişey olsa çocuklar ortada kalacak.
bir imkan tanınmalı çocuklarının başına gelmesi için.
yaptığı affedilmez bir hata da olsa sonuçta o üç çocuğun annesi o.
acaba aklını başına toplayıp boşandıktan sonra çocukları için temiz bir sayfa açamaz mı hayatında ki?
konu sahibi sence ablan bunu başarabilir mi?

Ablam kuzenimle konuştuğunda bebeğin ondan olduğunu tahmin ettiğiniz adamla dini nikah yaptığını söylemiş. Dini de alet ediyor hakkımı kesinlikle helal etmiyorum ona cezasını Allah versin.

Hadi o adamla nikah yaptı sonra niye resmi nikahlı kocasına döndü hem de kocasının nedense dini nikah olarak boşanıp başka adamla nikah kıydığından haberi yok. Hadi kocasıyla barıştı bu ikinci adam nerden çıktı? Eniştem polisten onu da öğrenmiş. 2. Bir adamla ev tutmuş bir süre beraber yaşamış

Ne çabuk dinlemeden silmişsiniz ablanızı? Annen de ilginçmiş, önce bir dinle, anlamaya çalış, sonra suratına kapat telefonu. Ablanızla mantıklı medeni insanlar gibi konuşup halletmeye çalışın problemi, hemen silmeyin öldürmeyin kadını.

Eniştem yurt dışında çalışıyordu haberi olmamış işte birşekilde... O da adam değil ki sahip çıkamayacağını bildiğinden yetimhaneye vermek istiyor. Bahane olarak da anneme demiş ki sen kızına sahip çıkarsın eninde sonunda affedersin kızları annelerinden uzak tutmak için yetiştirme yurduna vereceğim. İyi de uzak tutmak istiyorsan sen niye sahip çıkmıyorsun be adam

Cok kotu ya bizim basimizdada var boyle bi ahlaksiz

Öncelikle sizi tebrik ediyorum. Eşin de gerçekten yürekli bir adammış. Olan çocuğa olacak ya daha çok küçük. İnş alabilirsiniz de en azından onu kurtarmış olursunuz.

Biz onun yalanlarına doyduk artık be canım. Artık ağzından çıkacak hiç bir söze inanmıyorum... tek dileğim var bir çocuk daha yapıp başımıza bırakmasın..

O zaman muhtemelen ablan şuan o adamın yanında.
Çocugun babası da bu adam sa eğer,
ablan çocugunu alabilir, mahkeme de anne ve babası belli olan çocugu size vermez.
2 kızı da eniştenize verirler.
Ablan bence şuan korkuyor ve ortalığın yatışmasını bekliyor.
Siz çocukları vermeyiz diyorsunuz ama ablan ve dini nikah yaptıgı adam babalığını ispat ederse alıp, size bile göstermeyebilirler.
Onun için bu kadar fevri olmayın diyorum.

eğer istiyorsanız lütfen bırakmayın Enişten acısından ne dediğini bilmiyor herhalde. Yurda bırakılır mı ya

Ablanı anlamak çok zor
Kendince dini nikah kıyınca ahlak abidesi oldu sanırım, değil işte. Onun bile şartları var, şahit olması duyurulması lazım diye duymuştum. Hani eşini aldatanlara çanak tutmak adına uyduruk bi hoca tutup otel odasında kıyılan nikahlar dini nikah olmuyo ki hali hazırda eniştenle nikahlıymış zaten.
Neyse işte..
Üçüncüylede mi nikah kıymış bilmem ama ben ablanın şu uçkur peşinde koşan erkekler gibi olduğunu düşünüyorum
Dönse bile düzelmez bence
Hala çocukların ç sini etmezken, polise anneni ve enişteni suçlamış.

Çocuk fotokopi derecede eniştem benziyor eniştem asla şüphe etmedi. En son o 2. Adam ortaya çıktı işte sonra çocuktan şüphe edip test yaptırdı

Arkadasim ablan
Kafayi bozmus hep bi baska baskalari olcak
Ve yeni bebelerde olur

Hanımefendi ben ablanızı savunmadım. Enişteniz sallamış atmış.Açmış davasını paşa paşa "ne hali varsa görsün" demiş. Sizde ailesi olarak böyle yapmamalısınız diyorum. Sizde "ne hali varsa görsün" derseniz ellerden ne farkınız kalır?

Bir avukat olarakta belirteyim o halde, öyle ben üstüme alacağım çocuğu demekle alamıyorsunuz bu işler öyle kolay değil. Anne-baba rızası olacak, anne-babadan biri belli değilse ,belli olan taraf izin verecek, izin verecek kişi ortada yoksa uzun bir süre (kastedilen öyle 1-2 ay değil), belki bir ihtimal.

çok zor çok. enişten kimbilir ne hale gelmiştir. aileden bile olsa kötü insan çok. kusura bakma. enişte yurda mı vermek istiyo çocukları. eşin ne dedi peki çocuklar için

Her sözünde haklısın. Anneme ben kötü birşey yapmadım diyormuş annem kapatırken. Daha ne yapacaksa artık kendince kılıf bulmuş işte...

İlk taşı günahsız olanınız atsın hanımlar
Tamam ablanın kişiliği karakteri belli
Ama çocukları alalım ablayada b.k yemek düşsün demekle olmuyor ki
Onunla konuşup bir çözüm bulmak gerek
Çocukların teyzeden çok anneye ihtiyacı var
Yıllardır annen bu kadındı, şimdi vazgeçtik bu kadın olacak demek kolay mı çocuklara

Bu sırada çocuklar nerdeymiş ..anneleri başka bi adamla başka bir evde yaşarken.çocuklar sizde ise sizinde bişekilde başkası ile yaşadığını biliyor olmanız gerekir.Adam dini nikahından boşandığını nasıl bilmez kendinin boşaması gerekir ayrıca kadın evliyken dini nikahla 2.kez evlenemez erkek olsa neyse .karman çorman olaylar.mnce baba kim belli bile değil diyodudunuz şimdi birlikte ev tutulan bi adam var belli işte demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…