- 14 Nisan 2013
- 2.182
- 2.122
- 333
Benzemesine bende şaşırmıştım ama aklıma bu gelmemişti
yok artık
Bilmiyorum ama dna yı yaptıran enişte bunu biliyordurokudukça kafam karıştı 3 adam var çocuk eniştenin kopyası öyleyse ya çocuk adamın kardeşlerinden ya da akrabalarından. kimi çocuk öz babasına benzemiyor bu çocuk nasıl benziyor o zaman
okudukça kafam karıştı 3 adam var çocuk eniştenin kopyası öyleyse ya çocuk adamın kardeşlerinden ya da akrabalarından. kimi çocuk öz babasına benzemiyor bu çocuk nasıl benziyor o zaman
İnanın biz de anlamadık ama ablamla yıllardır sorunlarımız var bu ilk değil yani konu dağılmasın diye girmiyorum tek birşey söyleyeyim. Babam kanser olduğunda ablamın cin kocası olduğunu öğrenmiştik yani öyle iddia etmişti..
Bilmiyorum ama dna yı yaptıran enişte bunu biliyordur
Yoksa işin içinde kendi kardeşi var da o yüzden mi aileme anlatamam diyor ? İşin içinden sıvışıyor
2 çocuğu sahiplenir insan bari, bu tazminat derdine düşmüş
Cin kocası mı dedin cin hocası mıİnanın biz de anlamadık ama ablamla yıllardır sorunlarımız var bu ilk değil yani konu dağılmasın diye girmiyorum tek birşey söyleyeyim. Babam kanser olduğunda ablamın cin kocası olduğunu öğrenmiştik yani öyle iddia etmişti..
Çok enteresan Nasıl benziyor eniştenin çocuğu değilse bu kadar?Çocuk fotokopi derecede eniştem benziyor eniştem asla şüphe etmedi. En son o 2. Adam ortaya çıktı işte sonra çocuktan şüphe edip test yaptırdı
Aileme anlatamam demiş sıvışmışenişte ailesine anlatmamış mı o kısmı okumadım.
Hee bende anlamadim ne demekkibu ne demekki.
Aileme anlatamam demiş sıvışmış
İnsan niye anlatamasın kendi ailesine, aldatılmışsın ve 2 evladın varken
Babaanneleri olarak bana yardım et denmez mi
bu ne demekki.
Çok enteresan Nasıl benziyor eniştenin çocuğu değilse bu kadar?
Dna testi sonuçta özelde yapılmış. Yanlış olabilir mi? Ya da siz evrakı gördünüz mü?
Zaten kadın ayrı anormal koca ayrı anormalBöyle birşey olabilir mi.
Kimse sormayacak mı nerde bu çocukların annesi diye.
Enterasan.
Bir de cin koca çıktı piyasaya.
3 tane insan yetmediyse demekduymuştum bende cinlerden biri beni sahiplendi deniliyor insan kılığına girip kadınla beraber oluyor yani öyle olduğunu söylüyorlar
Cin kocası mı dedin cin hocası mı
Yasak böyle konular gerçi ama şaştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?