yeğenim bizde kalacakmış

Abla kardeş diye kimse kimsenin hayatını gasp edemez. Sizin durumunuzu biliyor ve böyle bisey talep ediyor çok yanlış. Herkesin bir evi düzeni aile birlikteliği var. Çocuğumu bazen bırakmam icap ediyor kreşe gitmediği günler ablamdan rica etsem kabul eder ama bunu isteyemem bakın onun da çocuğu kreşte oysa ki ama o insanın da bir planı vardır işi gücü vardır zaten yeğenim çok yoruyor yani buna hakkım yok.
Ablanız bunu akıl etmeli ergen insan ayrıca onun da sıkıntıları olur ailenin ilgilenmesi gerekir resmen basından atmak bu başka bisey değil. Lütfen konusun kırılmasın kimse diye kendinizden feda etmeyin.

Evet yeğenler geçti
Ben daha büyük kızımla baş edemiyorum

Nasıl rahat ediyor ablaniz sorma gereği bile duymadan oğlunu sizin evinize yerleştiriyor. Genc çocuk çamaşırı , yemeği , banyo yapar arkasını toplaması vs.. hem eşiniz ne der, sonuçta o ev ikinizin de evi.

Ablanizi kirmamak için kabul etseniz bile mevcut düzeninize devam edin, sabah uyuyun yegeniniz telefon kurup kalkmayi öğrensin. Normalde ne pisiyorsa mutfağınizda aynı düzene devam edin

Çok haklısınız.benim zorlanacağımı veya istemeyebileceğimi düşünmedi sanırım.

Bence gonlunuzu çok dar ediyorsunuz.. başlığı görünce yegeniniz size taşınıyor sandim ama öyle bir durum yokmuş.. üstelik hastaymista ben düşüncelerinizi çok katı buldum altına kaçırıyor olması bi sağlık sorunu aynısı sizin basinizada gelebilirdi fazla gaddarsiniz bence kızmayın amaaa

Bide işin bu boyutu var demi. Çokta dağınıktır

Belki de yeğen kalmak istemiyordur. Eşimin yeğeni anannesine yakın bir okulu kazanmisti. Dedesi ve anannesi çok sevindiler ona oda bile yaptılar ama kız kalmak istemedi. O kadar yol gitti geldi kaç sene ama yine de annesini birakamadi. Belki sizin yegen de ailesinden ayri yaşamak istemez ona sordunuz mi bu konuyu?

bu olayın gönül darlığı ile alakası yokki ,asıl düşüncesiz olan ablası.insan bir düşünür kardeşinin 2 tane çocuğu 1 eşi var zaten.ilk başta abla kardeş konuşup durumu netleştirecekler.sonra konu sahibi eşiyle konuşacak.
birde 17 yaşında çocuğun sağlık problemi var.gece sıkıntı olsa o çocuk utancından yataktan nasıl çıkacak.karşısındaki anası değilki

yatağı veya kirlileri konu sahibin eşi görse,çocuğa laf saysa veya konu sahibinin zoruna gitse çokmu iyi olacak.

konu sahibi bekar olsa tamam bir nebze mantıklı ama onunda ailesi var.ve ev eş ile ortak yaşam alanı,konu sahibinin yeğeni değilde kaynı olsaydı yorumlar nasıl olacaktı.tamam akrabaya yardım iyilik hoşta o evde sadece konu sahibi yaşamıyor.eşi var, çcocukları var

gelecek olanda 11-12 yaşındaki küçük çocukta değil.ergen bir erkek sonuçta.ne kadın rahat olur ne kocası.

ayrıca çok muhabbet tez ayrılık getirir.ulaşım imkanı varmış gelip gitmede sıkıntı yok yani.

Konuştu ama bana gelir gider nolcak tarzında konuştu.
Bide benim olduğum şehirde kar yağmıyor :)

Yeğen tabi istenir haklısınız. Ama benim durumum ve evin belli.
Gerçi ablam bana kalabilir mi diye sormadı ama, kabul edersem sürekli olarak kalacak. Sadece hafta sonu evine gidecek.
Bu da o çocuğun bütün sorumluluğunu almam demek.
Kendi sorunlarının yanında bide bildiğim kadarıyla bişeyler içiyor. Ben böyle bi sorumluluğu nasıl kaldırırım bilemiyorum.ki Allah korusun başına bi olay gelse en çok suçlanacak olan benim.

Yok neden kızayım:)
Hasta dediğim grip olmuş, ablam dedi ki şimdi gelirse çocuklara bulaşır.
Ayrıca zaten taşınmış gibi olacak çünkü sadece hafta sonu gidecek evine.
Gaddar değilim sadece küçük çocukları olan bunalmış bi anneyim diyelim:)

Yeğenim biliyor mu bilmiyorum. Bende daha yeni öğrendim.

Allah yardımcınız olsun sizin işiniz de zor.

Bence yeğeniniz kalmak istemez. Benim de erkek kardeşim var imkansız yani 2 buçuk 3 saat yol gidiyordu yengem dayım kaç defa kalsın dediler ama kardeşim gitmedi genç sonuçta o da rahat edemiyor haklı. Ve bir şeyler içiyor dediniz bence kabul etmeyin sonuçta anne gibi takip edemezsiniz bir şey olsa sizden bilirler bunu da söyleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…