- Konu Sahibi dipsizkuyudakimutsuz
-
Gizlice yaptırması için özel laboratuvarlarda yaptırması gerekiyomuş ( bu da pahalıymış )
Adli tıpta filan olsa anne baba izni lazımmış çünkü
Yaptığım yorum için kimseye kusura bakmayın demeyeceğim. Önce siz kendinize bir çeki düzen verin. Kendi başınıza gelse, ortalığı dağıtacağınız konular, başkasının başına gelince, konu sahibini kıskançlık, yalancılık, iğrençlikle suçluyorsunuz. Konu sahibini kendi çapınızda itidale davet ediyorsunuz. Takındığınız sert ve nezaketten yoksun üslup da cabası. Her gün aynı yorumcular, her gün aynı tipler! Hele Türkçe bilmiyorsanız hiç yorum yapmayın.
Hepinizi kadın recm eden kuru bir kalabalığa benzetiyorum. Ancak o kadarsınız! Hadi şimdi dağılın!
Anladim, o zaman para biriktirmekten baska care yok cunku boyle bi supheyle yasamak cok zor
Yaptığım yorum için kimseye kusura bakmayın demeyeceğim. Önce siz kendinize bir çeki düzen verin. Kendi başınıza gelse, ortalığı dağıtacağınız konular, başkasının başına gelince, konu sahibini kıskançlık, yalancılık, iğrençlikle suçluyorsunuz. Konu sahibini kendi çapınızda itidale davet ediyorsunuz. Takındığınız sert ve nezaketten yoksun üslup da cabası. Her gün aynı yorumcular, her gün aynı tipler! Hele Türkçe bilmiyorsanız hiç yorum yapmayın.
Hepinizi kadın recm eden kuru bir kalabalığa benzetiyorum. Ancak o kadarsınız! Hadi şimdi dağılın!
Konu sahibi arkadaşım sen şu an hamilesin ve çocuğun doğunca ne kadar kıymetli olduğunu, canından bir parça olduğunu ve bu annen bile olsa birine bırakıp gidilemeyecek kadar değerli olduğunu anlayacaksın.
Arkadaşlar bazı örnekler vermişler, bekar olup, doğurup ailesine bırakıp hayatına devam edenler gibi. Ama bu durum çok farklı. Ortada evli bir çift ve babannede kalan bir çocuk var. Hadi baba neyse ama anne çocuğu için ölüp biter, kısa süreli de olsa birine bırakırken aklı hep onda kalır, geldiğinde yıllardır görmüyormuş gibi yapışır çocuğuna öpe koklaya, doyamaz. Burada bahsedilen elti çok tuhaf davranıyor, ilk doğduğu zaman lohusa bunalımıyla bir soğukluk girer araya ama bu kadar uzun sürmez. Zaten lohusa bunalımına girmeyen anne yok gibi, ama hangisi çocuğunu birine bırakıp normal hayatına devam ediyor?
Tuhaf bir şeyler var bu ailede. Bu tuhaflık eşinle ilgili olmayabilir. Acaba çocuk eltinin değil de başka birinin olabilir mi? Bu hayatta neler duyuyoruz. Eşinin abisi birini hamile bırakmıştır, kadın doğurunca babasına bırakmıştır. Eltinde istemeyince kayınvalide bakıyordur. Kendi aralarında kabul etmişlerdir bu durumu, aile itibarları bozulmasın diye çevreye de öyle bir hikaye uydurmuşlardır.
Ayrı evdeler
Kayınvalidesine gidince eltiyi gördüğünü söylemişti çünkü
Bir insan supheleniyorsa birseyler olabilir. Benim de aklim karisti. Suphelerinizi ele alalim. Bence yenge dogum sobrasi depresyon gecirmis olabilir. Boyle ornekler gordum. Dogum sonrasi depresyonu agit olup da cocugu hic kabul etmeyenleri duydum. Yengemin bir arkadasini sirf bu nedenden anneannesi buyutmustu. Anne hasta idi ve bir daha cocuk dusunmemisti. Boyle bir durum varsa baba da kabul etmemis olabilir cunku babalik zanla gelisen bir duygu.
Amca cok seviyor olabilir ozellikle de cocuk o evde buyudugunden bir nevi eline dogmus bu ayri bir sevgi olur normal yani.
esine evliligimi gozden cikaririm demesi bir sinir aninda olmus olabilir. Bu cumle hos degil ama bir anlik ofkeden demis olabilir.
dunur bayan yani eltinin annesi bunlar kizimi hasta etti diyebilir.
Sonucta evliyken hasta olduysa esinin tarafi i suclayabilir bu da bir nebze kabul edilir belki.
AMA
kayinvalidenin biz olunce amca bakar demesi
anneanne tarafinin cocuga ilgisizligi (anne hasta ise hasta,anne tarafindan akraba hic mi yok.)
Buna benzer digger sebepler kafa karistiriyor.
gercekten de belki konu sahibinin esi bir zamanlar sevgilisinden(elti demiyorum elti olsa kayinbirader bosardi) cocuk sahibi oldu. Olayi ortbas etmek icin diger kardese bu cocuk sizin nufusta olsun biz bakar buyuturuz. Ortaya cikarsa oglumuz evlenemez bu olay da sir olarak kalsin dendi. Belki eltiyi bir muddet kimseye gostermediler ki akrabalar anlMasin hatta belki birde elti hasta ylani attilar ki elti bir acik verirse inanmasi n kimse diye. Belki o donem eltiyi ailesiyle de gorusturmediler belki eltinin ailesi bile bilmiyor olanlari. Belki elti icinde bulundugu yalN yuzunden depresyo a girdi. Hepsi olabilecek seyler.
ben olsam sonucuna katlanamasam bile gizlicd test yaptirirdim. Cocuk esimden degilse sesizce susar bu testten bahsetmezdim kimseye. Esimin ise de ....
yerinizde olsam testi gizlice yaptirirdim
Ozman nasıl yatak odasına yolluo onuda anlamıs deılım ay umarım konu sahıbı sonucu soyler
K
Tuhaf bir şeyler var bu ailede. Bu tuhaflık eşinle ilgili olmayabilir. Acaba çocuk eltinin değil de başka birinin olabilir mi? Bu hayatta neler duyuyoruz. Eşinin abisi birini hamile bırakmıştır, kadın doğurunca babasına bırakmıştır. Eltinde istemeyince kayınvalide bakıyordur. Kendi aralarında kabul etmişlerdir bu durumu, aile itibarları bozulmasın diye çevreye de öyle bir hikaye uydurmuşlardır.
Olabilecek bir senaryo...iyi analiz etmişsiniz.
Böyle durumlarda genelde babaanne-dede nüfusa alıyor çocuğu...ama yaş farkı fazla ise doğum yaptığına kimseyi inandıramayacaksa elti-kayın üzerine yazılmış olabilir..
Ablamın çocuğu var ateşlense hasta olsa umursamamak ne demek, annesi de babası da pervane olur etrafında
Hiç normal değiller
Belki de kayın ve elti bir şekilde ikna edildi (maddi birşey ya da para teklif edildi)
Belki zorla kabul ettiler
Eltinin annesi neden ilgisiz o da çok garip...
Eltinin annesi neden ilgisiz o da çok garip...
Ben 1 bucuk aylik hamileyim... daha dogmasina cok var.ama ben dogdugunda bile 2.planda kalacağından supheliyim.
Dna testi yaptirmak istiyorum ama cocuk eşimden çıkarsa diye cok korkuyorum.
Ben kendi yegenlerimi cok seviyorum.ama ablamin annelik rolünü calmiyorum.
Dusunsenize çocuk banyo ettirilicek babasi tv izler kayinvalidem esimi cagirir gel yardim et diye. Cocuga soruyorum kimi daha cok seviyorsun babani mi amcani mi diye amcani diyor.
1 ay önce kayinvalidem kayinpeder esim ben bide o cocuk koyde kaldik ayni evde. Kayinvalidem çocuğu ogretiyo git amcanla yengenin arasinda yat diye. Ben koca cocgun aramizda yatmasini istemiyorum diye kavga cikti inanin. Esimle ayrı kavga ettik.kayinvalidem istemedim diye ayri surat yapti. Neymis cocuk yatarmis.e doldurma ozaman dimi..
Bence eltine soramıyorsan eşine yengen nerede doğum yaptı diye sor. Ondan sonrada hastaneye git bak yeğenin doğum tarihini biliyorsundur nasıl olsa isimleri var mı yok mu diye. İlk etapta bunu bile yapman işe yarayabilir.
Kayinvalidende biraz ortalik karistiriyoranladigim kadariyla. Benzer sey benimde basimda vardi esimin yegeni 12 yasinda gorumcem esinden ayrilmis cocuk babasindan ayri diye esimde bir sahiplenme vardi evlenmeden once ev bakarken bu oda da yegyegenimin olur gelip kaldigi zamanlar icin dedi. Hoooopp dedim ne kalmasi benim cocugum mu ayni sehirde yasiyoruz niye bizim evimizde kalsin cocuk parki degil yuva kuruyoruz biz annesi ile gelir oturur annesi ile gider dedim. Sonra evlendikten sonra kayinvalidem onbes gunluk evli iken bize yolladi kalmali cocugu guzelce agirladim sonraki gun esime kesinlikle birdaha istemedigimi soyledim. Kayinvalidem cocugun veli toplantisinda herseyinde esimi arayip esimin gitmesini istiyordu sonucta annesi var annesi gitsin. Zamanla insan cocuktanda soguyor boyle olunca. Ben esime acik ve net bir sekilde kimseye kendi cocugumuz haric babalik yapmasindan hoslanmadigimi soyledim
Sukur oda anladi artik bizim ayri bir aile kardesi ve oglunun ayri bir aile oldugunu. ( not benim bu konuyu bu kadar takma sebebim biz cok istememize ragmen 3 kez bebeklerimizi anne karninda kaybettik. O yuzden cocuk konusunda cok hassaslastigim icin esimin yegenine oglu gibi davranmasina tahammul edemiyordum.) kayinvalidem iki sene surekli cocugu bahane edip esimi luzumsuz seyler icin aradi cagirdi durdu. Artik esimde yegenine yegeni gibi savranmasi gerektigini dusundugu icin arayip veli toplantisi falan dedigi zaman kendisi anne bana niye soyluyorsun annesi gider ilgilenir diyor... Senin de biraz kayinvalidenin kiskirtmasi ile boyle oluyor sanirim... Ama kendi oglu olsa boyle buyuk bir seyi saklayamazlar canim bence. Etraftan konudan komsudan bir bilenden muhakkak kulagina gelirdi bence. Sende net bir sekilde kendi evladiniz haricinde kimseye babalik yapmani istemiyorum diye konus bence ama kavga boyutuna da getirme:)) bebegini allah bagislasin onu dusun sen bosver kafana takma kendini stress yapma hic hamileliginin tadini cikar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?