yegenim dedigi kendi çocuğu mu bilemiyorum?

arkadaşımın bir tanıdığı var.kız kardeşi biraz depresifmiş.doğumdan sonra iyice kafayı bozmuş.kardeşinin çocuğunu aldı büyüttü.babası da hiç ilgilenmez.en son evlendirdi.bu çocuğun kendinden olduğunu göstermez.

Sayin elmayra evli misiniz ve esinizin kölesi oldugu bir cocuk var mi? Empati yapin bence yargisiz infaz degil...
*kendiylesorunlu nickli arkadasim ben de en bastan gercekten samimi yaklastim. Cocuk 3 bucuk yasina kadar konusamadi ona ozel kitaplar oyuncaklar aldim. Ama esimin bana evlenmeden once anlattigiyla sonradan gördüklerim tamamen celiskili. Bana yengem hasta cocuga annem bakiyor demisti. Ama goruyorum ki kayinvalidem adeta kaciriyor cocugu... bunlar da sorgulamama neden oluyor. Normal olmayan seyler var...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben böyle bir şüpheyle yaşayamazdım herhalde.
Napar eder DNA testi yaptırırdım.
Eğer sonucta o çocuk eşimin çocuğu çıkarsa da bana yalan söylediği , benden bir cocugu olduğunu gizlediği için boşanırdım ondan, bir çocuğu olduğu için değil.
Eğer gizlemeseydi sevebilirdim bile belki.
Ayrıca 4 yaşında minicik çocuk aranızd ayatacak diye kavga çıkarmanızı da kınadım. Kocaman çocuk demişsiniz, 4 yaşında çocuk görmesek inanacağız. Benimde yeğenim var 4 yaşında küçücük daha, 4 yaşında bir cocuga kocaman diyemezsiniz..
Eşinizin çocuga sahip çıkmasını b,iir dereceye kadar anlayabilirim, ama cocuk için evliliğimden vazgecerim demesini anlayamadım çünkü ikisi aynı kefeye konulacak şeyler değil.
Bana da bu işte bir iş var gibi geldi, eltinizin annesinin söyledikleri de tuz biber ekmiş.
Arkadaşlar yazmış zaten, işe kan gruplarını öğrenmekle başlayın bence, sonuclarını kaldırabilecekseniz de DNA testi yaptırın.

Yani bence siz de yeterli şüpheli davranışları görmeden, şüphe etmezdiniz. Anlattıklarınıza bakılırsa, yalan yok ben de şüphelenirdim. Sanki bir iş var bu olayda yani.
Elti hasta diye kaçırıyor desem, eltiniz saldırgan mı? Yani çocuğa zarar verebilir mi?
Eltinin annesi böylesine bir iddiada bulunduğuna göre, eltinizin bu halinden bu aileyi suçluyor demektir. İşin bir de bu yüzü var. Ne derler bilirsiniz, ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Bu kadın sizin sorgulamanızı göze alarak, hem de düğününüzde böyle bir şeyi söylüyorsa gerçeklik payı olabilir diye düşünüyorum.
Sizi kıskandı, böyle bir iddia attı ortaya desem, kadının sebebi yok ki. Ne diye böyle bir şey yapsın yani? Pek aklıma yatmadı bu iş benim de. Sizin gibi düşünüyorum.

Son düzenleme:

Eltim saldirgan degil. Aslinda hastalik dedigimiZ seyi ben pek gormedim geldigimden beri. Kadin namazinda niyazinda. Yemeye biraz düşkün bunu onlar sorun ediyor ben degil. Azcik da saf. Bön diycem olmicak da tutuk hareketleri var.az gec anliyo sanirim... tam olarak teshisini soyleyen olmadi.hasta deyip gecistiriyorlar zaten.
4 yasinda bir cocuk gider anne babasinin yaninda yatar dimi benim yatagima benim rizam olmadan yastık bile koymamasi grrekirken cocuk alip geliyor. Bu saygisizlik degil midir sizce?
Cocuk sabahlari kapi tirmaliyor iceri girip bende yaticam diye ben neden bunu cekeyim.yada siz ceker misiniz? Bence kayinvalidemin saygisizligi bu.cocugu ogretip ogretip gondermesi.. benim annem yegenimi ozellikle tembihler rahatsiz etme diye.. inatla gondermez yani...

E o zaman çocuğa zarar vermez ki neden kaçırıyor? Annesinin saf olduğunu 4 yaşındaki çocuk ne bilsin? Yani şizofren falan desen anlarım da, bu halde bahane değil.
Yani şimdi siz özel durumdayken, pat diye içeri çocuk dalsa o zaman ne olacak? Erken yaşta cinsellikle tanışan çocukların psikolojisi kötü etkileniyor.
Kayınvalideniz en azından bunu düşünebilir bence.
Siz yengesisiniz o çocuğun ve bir anne kadar da sevmek zorunda değilsiniz. Eşiniz ilgi gösteriyor diye aynı ölçüde ilgi göstermek zorunda da değilsiniz. İsteğe bağlı bir şey bu ve kişiden kişiye değişir. Eşiniz bu durumdan rahatsız değil ama siz oluyorsunuz. Yani anladığım kadarıyla da yeni evli sayılırsınız, yalnız kalmayı istemek hakkınız yani. Her zaman her zaman da kapıyı tekmeleyen birini istemeyebilirsiniz. Buradakilerin kınadığına bakma, her sabah kapısını tekmeleyen, gecede aralarında yatmak isteyen bir yeğene kaç gün sabredebilir orası merak konusu.
Hem ayıp canım, arada yatmak da neymiş?

Son düzenleme:

O zaman kendi çocuğuna da bakabilir sanki :26:

Evet evliyim ve etrafımda yeğenine bu kadar bağımlı bir amca var. Anlatayım;

Benim amcamın büyük oğlu boşandı eşinden, kızları daha iki yaşındaydı. Annesi cok afedersiniz malın en önde gideniydi cocuğun velayetini almaya yeltenmedi bile, babası desen hayatı nefes almaktan ibaret zanneden fotosentezin teki.

Amcamla yengem o kızı el bebek gül bebek büyüttüler, amcamın diğer oğlu da gözü gibi baktı yeğenine. Cocuk yere düşse amca diye ağlar, amcası ona bisiklet alır babası kuzuuum diye seslenmekten başka hicbirsey yapmaz. Amcası evlenmek üzere nişanlısına bu benim ilk cocuğum haberin olsun dedi. Herkes mutlu mesut yasıyor. Bazı cocuklar maalesef doğuştan bahtsız, analı babalı öksüz.

Lütfen bu safsataları atın kafanızdan. Kendinizi de eşinizi de doldurmayın

Elmik ne güzel bişey yapıyor kuzenin
Ama hepsi aynı olmayabilir
Detayları okudun mu bilmyiorum
Eltinin annesi sadece düğünde varmış ve orda bile hemen bunlardan herşey beklenir dikkat edin demiş
Herşeyden kastı ne mesela
Ya da ne bileyim bu konudaki elti zararsız ve kendi isteği değil sanki, kayınvalide kaçırıp duruyo torunu
Senin anlattığında kadın kendi istememiş çocuğunu
Değişik birşeyler var gibi ama ne derece bilemiyoruz tabi
Keşke elti konuşabilse biraz

okurken gözlerim doldu. ne insanlar var dünyada. Allah ona daima mutluluk verir buna eminim..

Bir cinnet bu işi çözer
Bütün aile bir arada olduğu bir an herkesi yüzleyin
Bana bu işin aslını söyleyeceksiniz deyin
Özellikle çocuğun annesi orada olsun
Hiç teste falan gerek yok, kıvıramadıkları yerde mecbur anlatacaklar iç yüzünü
Bana mantıklı gelmedi, annesinin akıl sağlığı olmasa nasıl normal bir hayat yaşayacak, eşiyle evliliğini sürdürüyor anladığım kadarı ile
İnsan çocuğunu kv nin bakmasını neden kabul eder ?? Evlat bu ya bir gün ayrı kalınmaz, işin içinde başka bir iş var bence
Her şekilde bir şüphe var ama bu olayı karıştırmaya cesaretiniz varsa ileri gidin
Çünkü sonuçları hoş olmayabilir, ben evliliğimi devam ettirmek istiyorum diyorsanız bulaşmayın, bir sünger çekip devam edin

Ayrıca evet kayınvalidenin yaptığı da ayıp
Öz annesinden kaçırırken torununu, git yengenle amcanın ortasına yat demesi de tuhaf
Amca candan ciğerden de olsa yatak odasında yengeye sorulmadan rahatsız edilmemeli

Eğer ortada bir sır olsaydı bugüne kadar sessiz kalınmazdi canim. Adam kadını boşandı zaten cocuğa da o bakmıyor. Kayınvalidenin patavatsiz bir cümlesinden başka bir şey yok ortada.

okurken gözlerim doldu. ne insanlar var dünyada. Allah ona daima mutluluk verir buna eminim..
insallah norwecim

Eğer ortada bir sır olsaydı bugüne kadar sessiz kalınmazdi canim. Adam kadını boşandı zaten cocuğa da o bakmıyor. Kayınvalidenin patavatsiz bir cümlesinden başka bir şey yok ortada.

Burda boşanma bile yokken ve eltinin biraz saf olmaıs dışında bişey yokken
Çocuğa niye babaanne bakıyo ki
Hadi baktın niye annesine babasına adapte etmiyo da yengeyle amcanın yatak odasına kadar yolluyo
Umarım sadece cadı kaynana sendromudur ama bana da tuhaf gelen şeyler var..

Yani bence de, kadın eşiyle iftar yemeğine gelmeyi biliyorsa çocuğuna da bakabilir zannımca. Ki zaten saldırgan falan değilmiş konu sahibinin dediğine göre. Bu işte bir iş var.
Bazen efendi olmak işe yaramıyor, bazı insanların canına okumak lazım maalesef. O yüzden şu cinnet olayına katılıyorum.

Benim erkek arkadaşım da yeğenine bağımlılık derecesinde düşkün. Abisiyle eşi boşanma aşamasındalar ve çocukla ilgilemiyorlar. Bunun aklı çıkıyor çocuğa birşey olacak diye, anası babası gibi ilgileniyor. İlerde evlatlık bile alma potansiyeli var. Kendi çocuğu olsa böyle ilgilenir mi bilmem, fotoğraflarını çekiyor, hediyeler alıyor, gezdiriyor, güreşiyor, kısacası babası gibi davranıyor.

Birkaç erkekte daha gördüm bunu, sanırım erkekler yeğenlerine ayrı bir düşkün oluyorlar.

Yani içinde insan sevgisi olanlar evlatlık edinip kan bağı bile olmadan keendi çocukları gibi benimsemiyor mu?
Adamın düşkünlüğünü bende hiç garipsemedim,konu sahibinin kıskançlığı diye düşünüyorum...tek problem yengenin ağır hasta olduğunu iddia etmeleri ama konu sahibine göre öyle olmaması.

Eltinin bariz bir rahatsızlığı olsa bilirdiniz ve sen de görürdün durumunu derdin ki bu kadın bu çocuğa bakamaz.
Kadın kendi halinde gündelik hayatını sürdürüyor ise ufak tefek kişilik defoları asla onu evladından ayırmak için yeterli değildir.
Kadın da napar eder çocuğunu alırdı zaten.
şüphelerine hak veriyorum.Amcası olarak eşinin yeğenine olan sevgisini kıskanıp ta böyle ağır bir ithamda bulunacağını düşünmüyorum.
elbet konu ile ilgili çok düşünmüş ve tartmışsındır.gaddarlık filan da değil bu.
eşinin yeğenine olan sevgi ve ilgisinde normal akışa uymayan bazı durumlar var.
çocuğun anne babası sağ ve yanında iken eşinin gösterdiği ilgi fazla bence de.
insan yeğenini sever ama ana babası rolüne bürünmez.
amca amca gibi sever hala hala gibi.
anne biraz sorunlu diyorsun babanın hali nedir.
kaç yaşında bu insanlar.kendilerinin tekrar çocuk planı yok mu.
ayrıca biri daha sormuştu.eltinin hamilelik dönemi ile ilgili fotosu yok mu.biraz bu yönden bilgi edin bakalım.
nasıl hamilelik geçirmiş dr. u kimmiş nerde doğum yapmış vs. eltine sor sohbet sırasında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…