- 20 Mayıs 2013
- 30.142
- 19.954
- 248
- Konu Sahibi dipsizkuyudakimutsuz
-
Eltimin annesi bizim dugunde demis onlari. Baska gormedim ki kadini. Ama sır cikmaz gercekten de. Agzi sıkıdr kayinvalidemin. Herkesi de sindirmeyi bilir. .
Sayin elmayra evli misiniz ve esinizin kölesi oldugu bir cocuk var mi? Empati yapin bence yargisiz infaz degil...
*kendiylesorunlu nickli arkadasim ben de en bastan gercekten samimi yaklastim. Cocuk 3 bucuk yasina kadar konusamadi ona ozel kitaplar oyuncaklar aldim. Ama esimin bana evlenmeden once anlattigiyla sonradan gördüklerim tamamen celiskili. Bana yengem hasta cocuga annem bakiyor demisti. Ama goruyorum ki kayinvalidem adeta kaciriyor cocugu... bunlar da sorgulamama neden oluyor. Normal olmayan seyler var...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yani bence siz de yeterli şüpheli davranışları görmeden, şüphe etmezdiniz. Anlattıklarınıza bakılırsa, yalan yok ben de şüphelenirdim. Sanki bir iş var bu olayda yani.
Elti hasta diye kaçırıyor desem, eltiniz saldırgan mı? Yani çocuğa zarar verebilir mi?
Eltinin annesi böylesine bir iddiada bulunduğuna göre, eltinizin bu halinden bu aileyi suçluyor demektir. İşin bir de bu yüzü var. Ne derler bilirsiniz, ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Bu kadın sizin sorgulamanızı göze alarak, hem de düğününüzde böyle bir şeyi söylüyorsa gerçeklik payı olabilir diye düşünüyorum.
Sizi kıskandı, böyle bir iddia attı ortaya desem, kadının sebebi yok ki. Ne diye böyle bir şey yapsın yani? Pek aklıma yatmadı bu iş benim de. Sizin gibi düşünüyorum.
Eltim saldirgan degil. Aslinda hastalik dedigimiZ seyi ben pek gormedim geldigimden beri. Kadin namazinda niyazinda. Yemeye biraz düşkün bunu onlar sorun ediyor ben degil. Azcik da saf. Bön diycem olmicak da tutuk hareketleri var.az gec anliyo sanirim... tam olarak teshisini soyleyen olmadi.hasta deyip gecistiriyorlar zaten.
4 yasinda bir cocuk gider anne babasinin yaninda yatar dimi benim yatagima benim rizam olmadan yastık bile koymamasi grrekirken cocuk alip geliyor. Bu saygisizlik degil midir sizce?
Cocuk sabahlari kapi tirmaliyor iceri girip bende yaticam diye ben neden bunu cekeyim.yada siz ceker misiniz? Bence kayinvalidemin saygisizligi bu.cocugu ogretip ogretip gondermesi.. benim annem yegenimi ozellikle tembihler rahatsiz etme diye.. inatla gondermez yani...
Eltim saldirgan degil. Aslinda hastalik dedigimiZ seyi ben pek gormedim geldigimden beri. Kadin namazinda niyazinda. Yemeye biraz düşkün bunu onlar sorun ediyor ben degil. Azcik da saf. Bön diycem olmicak da tutuk hareketleri var.az gec anliyo sanirim... tam olarak teshisini soyleyen olmadi.hasta deyip gecistiriyorlar zaten.
Sayin elmayra evli misiniz ve esinizin kölesi oldugu bir cocuk var mi? Empati yapin bence yargisiz infaz degil...
*kendiylesorunlu nickli arkadasim ben de en bastan gercekten samimi yaklastim. Cocuk 3 bucuk yasina kadar konusamadi ona ozel kitaplar oyuncaklar aldim. Ama esimin bana evlenmeden once anlattigiyla sonradan gördüklerim tamamen celiskili. Bana yengem hasta cocuga annem bakiyor demisti. Ama goruyorum ki kayinvalidem adeta kaciriyor cocugu... bunlar da sorgulamama neden oluyor. Normal olmayan seyler var...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet evliyim ve etrafımda yeğenine bu kadar bağımlı bir amca var. Anlatayım;
Benim amcamın büyük oğlu boşandı eşinden, kızları daha iki yaşındaydı. Annesi cok afedersiniz malın en önde gideniydi cocuğun velayetini almaya yeltenmedi bile, babası desen hayatı nefes almaktan ibaret zanneden fotosentezin teki.
Amcamla yengem o kızı el bebek gül bebek büyüttüler, amcamın diğer oğlu da gözü gibi baktı yeğenine. Cocuk yere düşse amca diye ağlar, amcası ona bisiklet alır babası kuzuuum diye seslenmekten başka hicbirsey yapmaz. Amcası evlenmek üzere nişanlısına bu benim ilk cocuğum haberin olsun dedi. Herkes mutlu mesut yasıyor. Bazı cocuklar maalesef doğuştan bahtsız, analı babalı öksüz.
Lütfen bu safsataları atın kafanızdan. Kendinizi de eşinizi de doldurmayın
Benim amcamın büyük oğlu boşandı eşinden, kızları daha iki yaşındaydı. Annesi cok afedersiniz malın en önde gideniydi cocuğun velayetini almaya yeltenmedi bile, babası desen hayatı nefes almaktan ibaret zanneden fotosentezin teki.
Amcamla yengem o kızı el bebek gül bebek büyüttüler, amcamın diğer oğlu da gözü gibi baktı yeğenine. Cocuk yere düşse amca diye ağlar, amcası ona bisiklet alır babası kuzuuum diye seslenmekten başka hicbirsey yapmaz. Amcası evlenmek üzere nişanlısına bu benim ilk cocuğum haberin olsun dedi. Herkes mutlu mesut yasıyor. Bazı cocuklar maalesef doğuştan bahtsız, analı babalı öksüz.
Eğer ortada bir sır olsaydı bugüne kadar sessiz kalınmazdi canim. Adam kadını boşandı zaten cocuğa da o bakmıyor. Kayınvalidenin patavatsiz bir cümlesinden başka bir şey yok ortada.Elmik ne güzel bişey yapıyor kuzenin
Ama hepsi aynı olmayabilir
Detayları okudun mu bilmyiorum
Eltinin annesi sadece düğünde varmış ve orda bile hemen bunlardan herşey beklenir dikkat edin demiş
Herşeyden kastı ne mesela
Ya da ne bileyim bu konudaki elti zararsız ve kendi isteği değil sanki, kayınvalide kaçırıp duruyo torunu
Senin anlattığında kadın kendi istememiş çocuğunu
Değişik birşeyler var gibi ama ne derece bilemiyoruz tabi
Keşke elti konuşabilse biraz
insallah norwecimokurken gözlerim doldu. ne insanlar var dünyada. Allah ona daima mutluluk verir buna eminim..
Eğer ortada bir sır olsaydı bugüne kadar sessiz kalınmazdi canim. Adam kadını boşandı zaten cocuğa da o bakmıyor. Kayınvalidenin patavatsiz bir cümlesinden başka bir şey yok ortada.
Bir cinnet bu işi çözer
Bütün aile bir arada olduğu bir an herkesi yüzleyin
Bana bu işin aslını söyleyeceksiniz deyin
Özellikle çocuğun annesi orada olsun
Hiç teste falan gerek yok, kıvıramadıkları yerde mecbur anlatacaklar iç yüzünü
Bana mantıklı gelmedi, annesinin akıl sağlığı olmasa nasıl normal bir hayat yaşayacak, eşiyle evliliğini sürdürüyor anladığım kadarı ile
İnsan çocuğunu kv nin bakmasını neden kabul eder ?? Evlat bu ya bir gün ayrı kalınmaz, işin içinde başka bir iş var bence
Her şekilde bir şüphe var ama bu olayı karıştırmaya cesaretiniz varsa ileri gidin
Çünkü sonuçları hoş olmayabilir, ben evliliğimi devam ettirmek istiyorum diyorsanız bulaşmayın, bir sünger çekip devam edin
Merhaba arkadaslar... ben 1 yıllık evliyim ve esimle ilgili bazı şüphelerim var maalesef... Şöyle ki, esimin abisinin 1 oglu var 4 yaşında. Eltim bir sekilde akıl hastası olmuş ben evlenmeden once.eltimin annesi kızının 2 üniversite bitirdigini ve onceden normal oldgunu söylüyor. Kayinvalidemler cocuk dogduktan 25 gün sonra cocugu eltimin elinden alip kendileri bakmaya basliyorlar.sebep de eltimin cocuga bakamayisi.lohusalik bunalimina girmis olmasi... bunlar insancil diyebilirsiniz.gel gelelim esimle olan kismi ilginc...
Cocugun babasi cocugunu gormeye haftada 1 2 kez gider.cocugun fotograflarini cekme lüzumu bile hissetmez.annesine gittiginde yer icer uyur cocuga oğlum evladim vs iki kelime eder ceker gider.piknige gideriz oglununu yemesi icmesi aklina bile gelmez ortaliktaki kedi kopeklerin karnini doyurcam diye ugrasir. Cocuk kasik fitigi ameliyati oldu. 1 2 saat yanında durup evine uyumaya gittiler esiyle.
Esimse telefonundan benim fotolarimi bile siler yer kalmiyor diye ama çocuğun kac yillik videolarina dokundurmaz. Babasi 3 5 liralik oyuncak alir esim 100tlden asagisini gormez. Ameliyat gunu sabahin kor vaktinde hastaneye gidip gece yarisina kadar da evde basini bekler. 1 gun gormese telefonla arar. Bana bile o cocuk icin hayatimi feda ederim evliligimden vazgecerim diyebiliyor...
Bu cocuk kimin cocugu diye sorunca da celalleniyor. Ben hilemiyorum kimin bu cocuk...
Insanfsizsin bir cocugu kiskaniyorsun vs muuhabbetine hic girmeyin ven annesiz buyudugunu öğrendiğim zaman icim acimisti.ama goruyorum ki kayinvalidem cocugun annesini yanina bile yaklastirmiyor. Cocuk annesine elif diyor kayinvalideme anne diyor. .. ve ben artik o cocuktan da esimin babalik yapmasindan da biktim.
4 yasinda bir cocuk gider anne babasinin yaninda yatar dimi benim yatagima benim rizam olmadan yastık bile koymamasi grrekirken cocuk alip geliyor. Bu saygisizlik degil midir sizce?
Cocuk sabahlari kapi tirmaliyor iceri girip bende yaticam diye ben neden bunu cekeyim.yada siz ceker misiniz? Bence kayinvalidemin saygisizligi bu.cocugu ogretip ogretip gondermesi.. benim annem yegenimi ozellikle tembihler rahatsiz etme diye.. inatla gondermez yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?