Yeğenimi sevdirmeyen gelin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bn çok dikkat ederim ama öyle değilim
olsun gene de kimde ne virüs var kim taşıyıcı bilemiyoruz. hiçbir şey için olmasa bile bunun için öptürmek istememekte haklı. bu şapur şupur öpme merakını anlamıyorum ya ne gerek var başını okşa, dokun vs ok ama yook illa tüküre tüküre öpülecek.

Ay vallahi sabırlı insanmissiniz ben olsam krize girerim gelin birşey demiyor mu o da ayrı tuhaf bir kadınmış başkasının zevki için bide ya insanlar ne kadar medeniyetsiz
Onunda içi gidiyordu gitmezmi. Abileri diye ses çıkaramıyordu. En sonunda biz dedik. Ya bide görseniz hepsi büyük dudaklı. Çocuğun yüzü kadar dudakları vardı😅 başta napcamızı bilemedik. (Abim krize girdi. Öpmesinler çocuğumu diye yenge hanımı sıkıştırmaya başladı). Baktık olcak gibi değil annem söyledi yüzünden öpmeyin lütfen, çok hassas zaten bebeklerin teni diye yuvarlaya yuvarlaya bıraktırttı öpmelerini 😁

Bnde bir karar aldım dokunmucam mümkün olduğunca az görüsecem eve geldiklerinde kaçacam evden hiç kimseye böyle yapmayıp bana yapmasına deli oluyorum bu genel açıklama olsun

Gelin dişli değil. Benim çocuğuma su vermeden bana soruyorlar. Hiç bir konuda kararımı çiğnemeyi bırak öyle mi yapsan dahi diyemiyorlar. Ben asla bu kadarına izin vermezdim. Anneyle hala bir mi? Bem doğurmuşum ben emzirmişim, benim çocuğum istediğim kadar öperim. Beni halayla bir tutanı fena yaparım. Ne münasebet
Gerçekten tam olarak bu mesele
Kayinvalideniz su dediği laftan sonra o çocuk benim olsa çok daha az görürler
Ne demek sen opuyorsan kızım da öper
Oğlunun tapulu malı sanki bunlar
Şunu bana söylese biri bende çok fena ortalık karıştırırim

Bakış açıları böyle oldukça o çocukla ilerde bı ilişki kurmalari imkansız

Bnde bir karar aldım dokunmucam mümkün olduğunca az görüsecem eve geldiklerinde kaçacam evden hiç kimseye böyle yapmayıp bana yapmasına deli oluyorum bu genel açıklama olsun

Alıntı

Onunda içi gidiyordu gitmezmi. Abileri diye ses çıkaramıyordu. En sonunda biz dedik. Ya bide görseniz hepsi büyük dudaklı. Çocuğun yüzü kadar dudakları vardı😅 başta napcamızı bilemedik. (Abim krize girdi. Öpmesinler çocuğumu diye yenge hanımı sıkıştırmaya başladı). Baktık olcak gibi değil annem söyledi yüzünden öpmeyin lütfen, çok hassas zaten bebeklerin teni diye yuvarlaya yuvarlaya bıraktırttı öpmelerini 😁
Yani içi giden insan söyler ya
Abiniz gene efendi adammış ben olsam çok net olurdum kimse opemez diye
Kadın ya da erkek bu kadar pisirik duran insanlara çok sinir oluyorum ya
Çocuğum doğunca nasıl olurum bilmem ama dayanamam ben söylerim kesin

Yani niye kacacaksiniz biz size bunu soylemiyoruz ki o sizin yegeniniz tahi ki seveceksiniz ama annesi boyle istiyorsa öyle sevin niye abartıyorsunuz ki

Yani içi giden insan söyler ya
Abiniz gene efendi adammış ben olsam çok net olurdum kimse opemez diye
Kadın ya da erkek bu kadar pisirik duran insanlara çok sinir oluyorum ya
Çocuğum doğunca nasıl olurum bilmem ama dayanamam ben söylerim kesin
Pısırıklıktan değil, aşırı düşkün ailesine. Doğruda olsalar yanlışta olsalar mütemadiyen yönelimi o doğrultuda. Yanlış olduklarını (herhangi bi konuda) hatalı oldukları yerleri bile kabullenemiyor :)) bizimkisinin genel bi durumu var yani :)

Yani niye kacacaksiniz biz size bunu soylemiyoruz ki o sizin yegeniniz tahi ki seveceksiniz ama annesi boyle istiyorsa öyle sevin niye abartıyorsunuz ki
Dayanamıyorum çünkü çok sık göremiyorum baska yigenim olsa bunu değil diğer gelin kiziminkine ilgi gösteririm arayı kaparım tek olunca başka oluyor işte dayanamiyorum oyuzden

Pısırıklıktan değil, aşırı düşkün ailesine. Doğruda olsalar yanlışta olsalar mütemadiyen yönelimi o doğrultuda. Yanlış olduklarını (herhangi bi konuda) hatalı oldukları yerleri bile kabullenemiyor :)) bizimkisinin genel bi durumu var yani :)
Allah kardeşinize sabır versin ne diyeyim :))

Kendi psikolojinizle ne alakası var?
Yavruma bu kadar takık bir halası olsa çok rahatsız olurdum açıkçası.
Bu kadar takık olduğumu belli etmiyorum içimde yaşıyorum o ayrı konu genel olarak herşeyi içine atan huyum var malesef

Ben bir Cocuk Gelişimci olarak
Sorma olmaz olaydım 😁🤣
Ben bir Cocuk Gelişimci olarak halanin yeğenini sevmesinde hiçbir sakinca görmüyorm yok yalayarak öptü yok içine cekerek öptü pandemi bilmem ne. Hastalik bulasacaksa zaten damlacık yoluyla uzaktan da bulaşabilir bence o gelinin size karsi bir tepkisidir

Açıkçası böyle şap diye emerek öpenlerden ben de hiç hoşlanmıyorum, o nedenle bebeğimiz yeni doğunca herkese öpmeyin dedim, 1 yaşa kadar da öpen olmadı zaten atopik dermatit vardı. Yani normal sakin öpülmesine niye itiraz ediyor acaba sordunuz mu?

Ben bir Cocuk Gelişimci olarak
Ben bir Cocuk Gelişimci olarak halanin yeğenini sevmesinde hiçbir sakinca görmüyorm yok yalayarak öptü yok içine cekerek öptü pandemi bilmem ne. Hastalik bulasacaksa zaten damlacık yoluyla uzaktan da bulaşabilir bence o gelinin size karsi bir tepkisidir
Bnde öyle düşünüyorum diğerlerine öyle yapmıyor çünkü çok dogru bir tespit tşkler

Açıkçası böyle şap diye emerek öpenlerden ben de hiç hoşlanmıyorum, o nedenle bebeğimiz yeni doğunca herkese öpmeyin dedim, 1 yaşa kadar da öpen olmadı zaten atopik dermatit vardı. Yani normal sakin öpülmesine niye itiraz ediyor acaba sordunuz mu?
Valla kendi benden beter öpüyor yapiyor adeta ama benimki dokunuyor bilemedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X